Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

JohnBowers
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: JohnBowers »

Tisztelt Mindenki! 

A B&W 800-as sorozat bemutató ingyenes DVD-jét nálunk is lehet igényelni,ha befáradnak az üzletünkbe.

Köszönettel: J.B.

Tisztelt JohnBowers úr

Reményeim szerint nemsokára egy DM602-es leendő tulajdonosa leszek...igaz ez nem a 800-as szint ,de ettől függetlenűl én is kaphatok ezen DVD-ből?

Köszönöm a válaszát

:::VW FOREVER:::

Tisztelt Golfos,

Természetesen szívesen adunk bemutató DVD-t,bárkinek aki szeretne.

Várjuk szeretettel üzletünkben!

Üdvözlettel: J.B.

Golfos

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Golfos »

Tisztelt Mindenki! 

A B&W 800-as sorozat bemutató ingyenes DVD-jét nálunk is lehet igényelni,ha befáradnak az üzletünkbe.

Tisztelt JohnBowers úr

Reményeim szerint nemsokára egy DM602-es leendő tulajdonosa leszek...igaz ez nem a 800-as szint ,de ettől függetlenűl én is kaphatok ezen DVD-ből?

Köszönöm a válaszát

:::VW FOREVER:::

JohnBowers

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: JohnBowers »

Tisztelt Mindenki!

turbo78

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: turbo78 »

Azt a 800 szerias DVD-t meg mindig lehet naluk igenyelni, valahol a honlapon.
Kitoltesz egy urlapot es kb 10 nap mulva csonget a postas, ingyen es bermentve.
Nekem bejott kb 3 honappal ezelott.

Turbo78

DVD: Pioneer DV-696AV-K Reveiver: Yamaha RX-V1500
Front: B&W DM602 S3 Rear: B&W DM601 S3 Center: B&W LCR600 SW: Wharfedale SW-250

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Anno a B&W democd-t adott, ha regisztráltad a hangfalaidat.,Esetleg nincs valakinek egy fölös eladó?

Nekem van egy ilyen, de szvsz nem nagy szám...

Anno nekem is volt 602 S2 hangfalam, ahhoz kaptam.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

A 705 mennyivel jobb a 602- nél? Megéri az árát?
Más. Picit mélyebbre megy, de kevesebb mélye van. Pontosabb és talán erősebb is. Élethűbb hangja van, de picit talán karcosabb. Zúzós zenére nem ajánlom, arra a 602 jobb, de popra és lightosabb zenékre jobb a 705.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

LM1-es-- MIIIIIIIIII?????????????????????Hogyhogy ajándékba? Nagybácsid sutyiba a B&W alelnöke?HÁt ez durva.
Na, holnap az lesz az első dolgom, hogy írok nekik, és kérek tőlük a Asw 600 subot, mert már csak ez hiányzik a rendszerből.
Hát ez akkor is durva.

Olvasd el a regisztrációt. írja is benne, hogy aki regisztrál az részt vesz alapból egy nyereményjátékban. Folyamatosan LM1-es hangfalakat sorsolnak. Ha nyersz, kapsz egy mailt, bemész vele a legközelebbi importőrhöz és felmutatod a lapot, erre kapsz egy LM1-es hangfalat. Nekünk jött mail.

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Rothstein »

A 705 mennyivel jobb a 602- nél? Megéri az árát?
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Várj, most látom, Nautilusod van.   Biztos jó lehet.Neked biztos ezért járt annyi cucc, nekem mezei 600-as cuccaim vannak, ezért csak toll jár... :kiraly:

Amióta 800-as falam van még nem kaptam semmit. A felsorolt cuccokat a tesóm 602-es hangfala és az én HTM7 + 705-ös hangfalaimra kaptam még anno. Talán az LM1-es hangfal mellé is küldtek cuccot annak ellenére, hogy azt is ajándékba adta a cég.

LM1-es-- MIIIIIIIIII?????????????????????
Hogyhogy ajándékba? Nagybácsid sutyiba a B&W alelnöke?HÁt ez durva.
Na, holnap az lesz az első dolgom, hogy írok nekik, és kérek tőlük a Asw 600 subot, mert már csak ez hiányzik a rendszerből.
Hát ez akkor is durva.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Várj, most látom, Nautilusod van. Biztos jó lehet.Neked biztos ezért járt annyi cucc, nekem mezei 600-as cuccaim vannak, ezért csak toll jár...

Amióta 800-as falam van még nem kaptam semmit. A felsorolt cuccokat a tesóm 602-es hangfala és az én HTM7 + 705-ös hangfalaimra kaptam még anno. Talán az LM1-es hangfal mellé is küldtek cuccot annak ellenére, hogy azt is ajándékba adta a cég.

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Kapják be, én is regisztráltam 3 hete,1 hét után kaptam 1 parker tollat B&W felirattal.Zsír kis toll, de így szerintem a dvd-t nem küldik :kiraly:
Ez nem így működött. Nekem eddig küldtek egy kulcstartót, egy bemutató CDt, egy Parker tollat és ezt a DVDt. A DVDt nem azért küldték, mert regisztráltam egy megvásárolt terméket, hanem azért, mert lehetett ígényelni, amikor az új 800-as sorozat kijött, de ez már vagy 1 éve volt. Azóta lehet már nem küldözgetnek, csak ha nagyon szépen megkéred őket egy levélben.

Amúgy a magyarokra érdekes, hogy ekkora hangsúlyt fektetnek. Nem sokszor látok ilyet, de a DVDn még magyar szinkron is volt. És mindenhová ezt a lemezt küldik. Kb. 7-8 nyelv kezül lehetett választani a szinkronok közül és feliratból is volt vagy 15-20 fajta. A honlapjukon is le lehet tölteni termék brossúrákat magyarul és ott sincs 15-20 választható nyelvnél több. Gondolom ezek szerint van itt piaca a márkának.

Akkor Neked bejött...
Amugy érdekes h ez a márka mennyire vevőközpontú.Jó, persze azt is lehet mondani, hogy a marketing, de nem mindenki küldözget promós cuccokat, szerintem. Mondjuk az árába simán belefér.

Várj, most látom, Nautilusod van. Biztos jó lehet.
Neked biztos ezért járt annyi cucc, nekem mezei 600-as cuccaim vannak, ezért csak toll jár...

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Kapják be, én is regisztráltam 3 hete,1 hét után kaptam 1 parker tollat B&W felirattal.Zsír kis toll, de így szerintem a dvd-t nem küldik
Ez nem így működött. Nekem eddig küldtek egy kulcstartót, egy bemutató CDt, egy Parker tollat és ezt a DVDt. A DVDt nem azért küldték, mert regisztráltam egy megvásárolt terméket, hanem azért, mert lehetett ígényelni, amikor az új 800-as sorozat kijött, de ez már vagy 1 éve volt. Azóta lehet már nem küldözgetnek, csak ha nagyon szépen megkéred őket egy levélben.

Amúgy a magyarokra érdekes, hogy ekkora hangsúlyt fektetnek. Nem sokszor látok ilyet, de a DVDn még magyar szinkron is volt. És mindenhová ezt a lemezt küldik. Kb. 7-8 nyelv kezül lehetett választani a szinkronok közül és feliratból is volt vagy 15-20 fajta. A honlapjukon is le lehet tölteni termék brossúrákat magyarul és ott sincs 15-20 választható nyelvnél több. Gondolom ezek szerint van itt piaca a márkának.

Akkor Neked bejött...
Amugy érdekes h ez a márka mennyire vevőközpontú.Jó, persze azt is lehet mondani, hogy a marketing, de nem mindenki küldözget promós cuccokat, szerintem. Mondjuk az árába simán belefér.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Kapják be, én is regisztráltam 3 hete,1 hét után kaptam 1 parker tollat B&W felirattal.Zsír kis toll, de így szerintem a dvd-t nem küldik

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Nekem is van, azon van a lakáskulcsom

Én nem szeretek felesleges doglokat hurcolni magammal a kulcskarikán, úgyhogy semmire se használom. Ezért gondoltam, hogy hátha érdekel valakit és ne száradjon tovább itt a fiókban

Szia, engem érdekel!!!!

Anno a B&W democd-t adott, ha regisztráltad a hangfalaidat.,Esetleg nincs valakinek egy fölös eladó?

DVDt lehetett és talán még lehet is ígényelni a honlapjukról. Én anno ígényeltem és elfelejtették kiküldeni, majd írtam egy levelet, hogy 3 hete nem kaptam semmit, rá 3 napra angliából jött egy csomag, ami mellé egy kézzel írott bocsánatkérés is társult és persze a bemutató DVD.

" Én anno ígényeltem és elfelejtették..."- külön kérted, vagy csak simán regisztráltál?

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Én nem szeretek felesleges doglokat hurcolni magammal a kulcskarikán, úgyhogy semmire se használom. Ezért gondoltam, hogy hátha érdekel valakit és ne száradjon tovább itt a fiókban

Szia, engem érdekel!!!!

DVDt lehetett és talán még lehet is ígényelni a honlapjukról. Én anno ígényeltem és elfelejtették kiküldeni, majd írtam egy levelet, hogy 3 hete nem kaptam semmit, rá 3 napra angliából jött egy csomag, ami mellé egy kézzel írott bocsánatkérés is társult és persze a bemutató DVD.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Szia, engem érdekel!!!!

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

B&W hangsugárzók

Szia, engem érdekel!!!!

Petike
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 51

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Petike »

Két vita közt: ma megvettem életem első B&W hangfalát, egy 602 S3-at Nekem tecccik:)Köszönet az Aymarás fiúknak.

Jól tetted, gratula!
A hangja is tetszeni fog, kb.karácsonyra, ha (be)járatod.
Nekem anno kicsinek tűnt a doboz, de aztán 20 nm-es szobában is hallottam, elegendő bőségesen...
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 ChristieHD14K-M SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

A high end létező kategória, szerintem sokkal konkrétabb, mint a gyorsautó. De mindegy.

Szerintem meg nem. Azt hogy egy autó gyors-e talán könyebb meghatározni. A sebessége mérhető, míg a rendszered minősége nem. A sebességnél meghúzhatsz egy határt, hogy x km/h felett van a gyors kategória, de hol van a high-end? Mi egyáltalán a high-end? Ki dönti el, hogy mi számítson annak? stb.

Meggyőztetek. Gyors autó létezik. High end pedig nem. Csak drága cucc.Ok.

Tudod definiálni a "high-end"-et, mint fogalmat?

Azt írta meggyőztük. Innentől fogva szerintem hanyagolható a téma, mert sok értelme nincs.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Ki a legnagyobb Bower rajongó itt? - van egy tök jólkinéző B&W kulcstartóm, de semmire nem használom. Még amikor 604 S3-ak voltak, akkor regisztráltam és kaptam

Amúgy anno néztem egy DVDt, amit bowerék küldtek. A 800-as sorozat gyártásáról szólt lépésről lépésre és a legtöbb helyen gépeket használt. Készi gyártás már csak az összeszerelésnél látható.

OFFTOPIC:

Amúgy ha már gyártás, épp ma voltam faterom egyik barátjánál megnézni új szerzeményét. Vett egy lézeres lemezvágót. Valami iszonyat bruál gép. Talán 20KW körüli lézerfej van benne és ugyancsak századmiliméter pontosan dolgozik. 1 perc alatt pedig 80m-nyi 18mm vastag fémet tud átvágni. Nem semmi vas...

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: 21st »

A high end létező kategória, szerintem sokkal konkrétabb, mint a gyorsautó. De mindegy.

Szerintem meg nem. Azt hogy egy autó gyors-e talán könyebb meghatározni. A sebessége mérhető, míg a rendszered minősége nem. A sebességnél meghúzhatsz egy határt, hogy x km/h felett van a gyors kategória, de hol van a high-end? Mi egyáltalán a high-end? Ki dönti el, hogy mi számítson annak? stb.

Meggyőztetek. Gyors autó létezik. High end pedig nem. Csak drága cucc.Ok.

Tudod definiálni a "high-end"-et, mint fogalmat?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ki a legnagyobb Bower rajongó itt? - van egy tök jólkinéző B&W kulcstartóm, de semmire nem használom. Még amikor 604 S3-ak voltak, akkor regisztráltam és kaptam

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Mv3, 

Tíz évig CNC vezérelt gépeken dolgoztam...
A számítógép vezérelt gyártósor nem tud mm pontosan vágni??

Egy jobb gép csupán ezredmilliméter pontosságú...

Azt hiszem erro˝l ennyit.

Ja, kaptam az Aymarás fiúktól 800-as sorozat katalógust,abban írja hogy idézem:

"Az üzem olyan fejlett gyártási technológiákkal dolgozik,mint a CAD- és CAM-rendszer, vagy a hattengelyes,számítógép vezérlésu˝ megmunkálóberendezés"

Tudod milyen pontos egy ilyen 3D-s maró?? Csak cirka 50-100 millió Ft. egy ilyen pontatlan gép:)

Tudom, hogy ezt csak idézo˝jelesen írtad, de egy épeszu˝ ember is fel tudja fogni ,hogy mi a különbség emberi és gépgyártás között.

Még a sznobok is...

J.

Mégis abban a nosztalgikus idilben próbálnak ringatni minket, hogy a manufakturális kézimunka minôsége milyen h?ha, pedig mint Te is írod egy gép ezred milliméter pontosságú...

Pontosan lehet tudni, hogy nem itt van a kutya elsáva, mégis kell valami kecsegtetôen hangzó markteting duma. Pont ezt akartam felvillantani, de mint ahogy Te is írod, ezt minden épesz? eber tudja, és mégis... kell valami ami elringatja a vásárlót -még akár a nem sznobokat is

Egy volkswagen termék, de még egy makulátlan hírben álló lexus is, nehezen tud annyira "high end csengés?" lenni, mint egy maserati.

joseph1960

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: joseph1960 »

Mv3,

Tíz évig CNC vezérelt gépeken dolgoztam...
A számítógép vezérelt gyártósor nem tud mm pontosan vágni??

Egy jobb gép csupán ezredmilliméter pontosságú...

Azt hiszem erről ennyit.

Ja, kaptam az Aymarás fiúktól 800-as sorozat katalógust,abban írja hogy idézem:

"Az üzem olyan fejlett gyártási technológiákkal dolgozik,mint a CAD- és CAM-rendszer, vagy a hattengelyes,számítógép vezérlésű megmunkálóberendezés"

Tudod milyen pontos egy ilyen 3D-s maró?? Csak cirka 50-100 millió Ft. egy ilyen pontatlan gép:)

Tudom, hogy ezt csak idézőjelesen írtad, de egy épeszű ember is fel tudja fogni ,hogy mi a különbség emberi és gépgyártás között.

Még a sznobok is...

J.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”