Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Ásd csak bele magad szépen a témába.
Legalább 30 Hz mélyre
Ezt most kár volt leírni. Az összes Yamaha tudja ezt papíron. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre.
Ez csak egy poén akart lenni, papa
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Mélysugárzók
"Ezekről jót olvastam: Klipsch, MS, Polk, DaliEzekről nem túl jót: Heco, Celestion, Warfi, Clarus
Ezekről meg vegyes: Yamaha"
Newman tollából idézve. Na sztem ez a felelőtlen, és nagyon buta hifis hozzáállás, ne sértődj meg.
Attól tartok, hogy ez nem segítő szándékú válasz tőled, hanem a vmilyen okból lenézett, ne adj isten utált márkákról írod, hogy rosszat olvastam róla. Ha véleményeed van róla, mert hallottad, akkor azt írd lécci, ne azt, hogy olvastam róla, mert a kezdőket megzavarod az ilyen kijelentésekkel.
Ha én leírok vmit, akkor azért teszem, mert azt hallottam, tapasztaltam, nem azért, mert olvastam róla vhol.
Ha tapasztalatról kéne írnia Newman-nek, akkor heti 1 hozzászólása lenne kb...
Bocs Newman a b@szogatásért, de télleg elgondolkodhatnál végre.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Mélysugárzók
"Ezekről jót olvastam: Klipsch, MS, Polk, Dali
Ezekről nem túl jót: Heco, Celestion, Warfi, Clarus
Ezekről meg vegyes: Yamaha"
Newman tollából idézve. Na sztem ez a felelőtlen, és nagyon buta hifis hozzáállás, ne sértődj meg.
Attól tartok, hogy ez nem segítő szándékú válasz tőled, hanem a vmilyen okból lenézett, ne adj isten utált márkákról írod, hogy rosszat olvastam róla. Ha véleményeed van róla, mert hallottad, akkor azt írd lécci, ne azt, hogy olvastam róla, mert a kezdőket megzavarod az ilyen kijelentésekkel.
Ha én leírok vmit, akkor azért teszem, mert azt hallottam, tapasztaltam, nem azért, mert olvastam róla vhol.
Naim-ZU
Mélysugárzók
- en a 300-as yamit adtam el az RW10-es 'miatt' es allitom jobb ez utobbi
Attól nem volt nehéz jobbat találni!
Mélysugárzók
.. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre. És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben? Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
- en a 300-as yamit adtam el az RW10-es 'miatt' es allitom jobb ez utobbi
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Nesze Neked Newman.
A labda fel lett dobva,szól csak tessék viszza szerválni
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor egy kicsit mélyebben beleásom magam a témába. Szerintetek lesz nagy hangzásbeli különbség az adott (60-80e) ketegórián belül? Mert ált. azt tapasztaltam más termékeknél (nem feltétlen házimozi) hogy az adott árszinthez kb. ugyanaz a szolgáltatási színvonal tartozik...
Szerintem nem csak itt ásd bele magad, nézz körül tüzetesebben! Szemétséget félretéve, ezen a fórumon mordaunt short, meg klipsch léteztik, esetleg elvétve hallani egy-két egyéb subot, de a végén mindig ide lyukadunk ki (drágább kategóriát most nem érintve)
Hallgass meg mindent -> ez is egy visszatérő motívum minden fórumon
Teljes mértékben jóindulattal, abszolút tiszteletben tartva az itt megnyilvánulók szakértelmét, hozzáértését, tapasztalatait, azt mondom, ne adj a más szavára! Támpontot jelenthetnek, de a te füleid, a te mozid/hifid! Én majdnem mindig vitába tudnék szállni mindekivel.. egyszerűen nem az tetszik, ami pl Newmannak,v agy fordítva -> clarus: nekem bejön csak jót hallottam róla, nála az ellenkezője.
Tényleg menj be egy clarus üzletbe, mielőtt döntesz, hidd el, nem bánod meg, ha mást nem, egy jót beszélgetsz, okosodsz, mozizol
/Newman, nincs harag!/
Mélysugárzók
Newman-nel nincs sok baj, csak h alaptalanul beszél a dolgokról. Nem a hozzászólások szaporítása a cél...
Ez olyan, mintha én mindent tudnék elméletben a szexről, de még soha nem próbáltam. A különbséget nem kell magyaráznom, ugye?
Mélysugárzók
Mit véded azt a hazug Yamahát?
A yamaha nem olyan rossz, mint amilyennek be akarod állítani, de nagy térbe én sem ajánlanám.
A clarusról hol hallottál rosszat??? Én is erősen gondolkodom egy olyan (cII.) subban, meg is hallgattam, szerintem nagyon baba! Itt is mindeki jót ír róla, a neten az a kevéske infó, amit találni, az is nagyon pozitív, meg mondom, meghallgattam, hihetetlen, hogy 20 cenits
Hallottad már? De komolyan. Én attól félek kicsit, hogy a saját bemutatótermük sarkában faszául be volt lőve, aztán ha hazaviszem, nem fog olyat szólni. Ezért is érdekel minnél több ember véleménye, tapasztalata. De tulajdoképp nem veszítek sokat, mert ha nem jön be, egy éven belül beszámítják teljes áron és cserélhetem nagyobbra
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 681
Mélysugárzók
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élo˝ben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
OFFTOPIC:
újember tuti politikus lesz
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Mélysugárzók
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
Mélysugárzók
Legalább 30 Hz mélyre
Ezt most kár volt leírni. Az összes Yamaha tudja ezt papíron. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre.
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?
Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Mélysugárzók
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor egy kicsit mélyebben beleásom magam a témába. Szerintetek lesz nagy hangzásbeli különbség az adott (60-80e) ketegórián belül? Mert ált. azt tapasztaltam más termékeknél (nem feltétlen házimozi) hogy az adott árszinthez kb. ugyanaz a szolgáltatási színvonal tartozik...
Hát a Klipsch subom 69-ért adtam el, vagy ott van Andix subja az MS. Ezekkel biztos már sok mindent lehet kezdeni. Ami nem zárja ki azokat sem, amikről jókat olvastam. Egyértelműen egy használt (új árán drágább) subal többet érsz el, mint mondjuk a boltban ilyen 60 körülivel újonnan.
Szerintem nem túl mérvadó az sem, h ami csak mozira való, arra tökéletes is lesz (Yamaha). Például a Klipsch subom jó volt zenéhez is (DTS Audio CD for example), de egyértelműen ezáltal filmeknél is finom, sohasem puffogó, dús mélyeket produkált. Ha valaki azt írja, h jó az lehet még minden, de ha már olyan részletek írnak róla, mint lent Khaosz, az már biztos tud valamit. Ásd csak bele magad szépen a témába.
Én halottam a Polk subbot. Azt hiszem 100 ezer ft. Na za is jó kis sub . igaz nem tudom milyen volt a vágási frekvencia de az ikább mintha a felső tartományban erősebb lett volna mint a Klipsch. Igaz nekem a sub felső tartománya nem kelett ezért is jól belenyúltam (pozítvan) a klipschbe. Szterora nem használnék én sem sub-ot pedig én aztán igazán szeretem a mély hangokat. :kiraly:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Mélysugárzók
Legalább 30 Hz mélyre
Mélysugárzók
Legalább 30 Hz mélyre
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Mélysugárzók
Hát a Klipsch subom 69-ért adtam el, vagy ott van Andix subja az MS. Ezekkel biztos már sok mindent lehet kezdeni. Ami nem zárja ki azokat sem, amikről jókat olvastam. Egyértelműen egy használt (új árán drágább) subal többet érsz el, mint mondjuk a boltban ilyen 60 körülivel újonnan.
Szerintem nem túl mérvadó az sem, h ami csak mozira való, arra tökéletes is lesz (Yamaha). Például a Klipsch subom jó volt zenéhez is (DTS Audio CD for example), de egyértelműen ezáltal filmeknél is finom, sohasem puffogó, dús mélyeket produkált. Ha valaki azt írja, h jó az lehet még minden, de ha már olyan részletek írnak róla, mint lent Khaosz, az már biztos tud valamit. Ásd csak bele magad szépen a témába.
Mélysugárzók
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Mélysugárzók
Sziasztok!Subot szeretnék venni, olvasgatom a topikokat. Onkyo501-Celestion szett pároshoz kéne egy kb.24m2 nappaliba. A büdzsé 60-80e Ft. Amiket kinéztem:
1. Yamaha SW515
2. Andix MS907-ről sok jót hallani.
3. Celestion s80 (talán jól passzol a hangfalakhoz, bár ami előbb írt Ghostie az kicsit lelombozó)
4. Heco, Dali, Polk, Wharf, egyéb
Ezek közül MS 907 szvsz.
Mélysugárzók
Subot szeretnék venni, olvasgatom a topikokat.
Ezekről jót olvastam: Klipsch, MS, Polk, Dali
Ezekről nem túl jót: Heco, Celestion, Warfi, Clarus
Ezekről meg vegyes: Yamaha
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
Helló!
Én most is , mint mindig a Clarus Callisto ii subot ajánlanám neked, nekem is az van, és nagyon jó ebben a kategóriában.A Clarus hangfalak topicban írtak róla tapasztalatot mostanság.62 ezer a fogyára, 1 meghallgatást megér.
Naim-ZU
Mélysugárzók
Sziasztok!
Subot szeretnék venni, olvasgatom a topikokat. Onkyo501-Celestion szett pároshoz kéne egy kb.24m2 nappaliba. A büdzsé 60-80e Ft. Amiket kinéztem:
1. Yamaha SW515
2. Andix MS907-ről sok jót hallani.
3. Celestion s80 (talán jól passzol a hangfalakhoz, bár ami előbb írt Ghostie az kicsit lelombozó)
4. Heco, Dali, Polk, Wharf, egyéb
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Mélysugárzók
Lényegtelen. Ha be lenne járatva akkor is valószínűleg csak rontana. Az illesztés kapásból nem jó valószínűleg. Faszán baromi nehéz a frontokat aktív subhoz illeszteni. Ált. csak a drágább subáknál szokott összejönni sok próbálkozás árán.
A másik meg, hogy az olcsó subok hangja nagyon kent, brummogós, ami agyonvágja a zenét. Az olcsóbb frontok is precízebb, gyorsabb, feszesebb mélyeket állítanak elő. Ha valakinél ez nem így van, akkor meg valószínűleg az erősítő a hibás benne.
ghostie:
szvsz jobban jársz, ha a sub árát hozzáteszed a frontéhoz és veszel egy jobbat, vagy ha mélyhiányos vagy, akkor olyat, ami többet ad le.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 681
Mélysugárzók
Az elhelyezés nagyon sokat számít, biztos a legideálisabb helyre tetted?
és még be sem járattad...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
Vettem egy Celestion Sub-ot, de bár ne tettem volna. Zenére próbáltam használni, de a legtöbb zenén csak ront. Nem is keveset. Sokkal szebb mélye van a celestion F30-asoknak. Egyébként hallható mélyet csak akkor produkál, ha háromnegyednél jobban fel van tekerve a hangereje.
Szerencsére úgy néz ki, hogy az Eboltban visszaveszik. Holnap viszem vissza.
Üdv
Ghostie