Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
bajom nincsen velük!csak látom hogy minden hangfal Klipsch kivéve a háttereket ...ezért érdekelt...én is Klipsch-re szeretném cserélni idővel mindegyiket....erre az új sorozat pont megfelelő
Neeeeeeeem. TE miért szeretnéd lecserélni az RS25-öket?!!
Klipsch hangsugárzók
Mibajod azokkal a surroundokkal?? Olyat akartam én is. Csak kifutó lett (apránként vettem az elemeket) és már nem volt, mire akartam (akciósan)... Vettem ezt (ami van) és jelenleg épp nem tervezem a cserét, de majd... csak Klipsch-re.
bajom nincsen velük!csak látom hogy minden hangfal Klipsch kivéve a háttereket ...ezért érdekelt...én is Klipsch-re szeretném cserélni idővel mindegyiket....erre az új sorozat pont megfelelő
Klipsch hangsugárzók
Giorgio: hogy-hogy a frontod kivételével, minden hangfalad klipsch?
Azért mert sokkal korábban vettem a frontokat.Ezért is szeretném majd idővel ezeket is lecserélni (de nagyon jók a mai napig szóval még maradnak)de mindezek elött két jobb surroundot szeretnék.Ezért érdekelnek ennyire az árak!
Mibajod azokkal a surroundokkal?? Olyat akartam én is. Csak kifutó lett (apránként vettem az elemeket) és már nem volt, mire akartam (akciósan)... Vettem ezt (ami van) és jelenleg épp nem tervezem a cserét, de majd... csak Klipsch-re.
Klipsch hangsugárzók
És neked miért nem Klipsch a surround-od?
Klipsch hangsugárzók
Azért mert sokkal korábban vettem a frontokat.Ezért is szeretném majd idővel ezeket is lecserélni (de nagyon jók a mai napig szóval még maradnak)de mindezek elött két jobb surroundot szeretnék.Ezért érdekelnek ennyire az árak!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Mikor lesznek végre árak fent a neten?muszály leszek telefonálni ha sokáig vártok
Ha isten es a szolgaltaton is ugy akarja ma estere.
Ennek nagyon örülnék!akkor megyek is fohászkodni
Klipsch hangsugárzók
Mikor lesznek végre árak fent a neten?muszály leszek telefonálni ha sokáig vártok
Ha isten es a szolgaltaton is ugy akarja ma estere.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Hogy felpezsdült a topic ami hát jó én is kiváncsi vagyok az uj szériára bár nem hiszem hogy annyival jobb lesz a "helyettes" hogy lecseréljem bár nekem az rf7 volt a tuti a két 25cm mélyközéppel az utód annyira nem jött be igy képen. Ez még változhat persze. Kár hogy ilyen kevés időm van mostanában
Üdv Phazer
Ha csak annyit javult az RF83 az RF7-hez kepest, amennyit az RF82 a 35-tel szemben akkor erosen ram fog jonni a csere vagya... mar felek elore....
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Hogy felpezsdült a topic ami hát jó én is kiváncsi vagyok az uj szériára bár nem hiszem hogy annyival jobb lesz a "helyettes" hogy lecseréljem bár nekem az rf7 volt a tuti a két 25cm mélyközéppel az utód annyira nem jött be igy képen. Ez még változhat persze. Kár hogy ilyen kevés időm van mostanában
Üdv Phazer
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
Az új RS 52 hasonló mérettü lett mint a THX Ultra2 hátterei alakra is hasonlít és a hangja is rendben van nagyon.
Az RS-42 mennyire marad le? Ez "való" az RF-15ömhöz, csak félek a 10cm-es membrántól. Persze féltem az RF-15 13-asától is, aztán mekkora üt az is.
Árakat még azokról sem tudsz nyilatkozni, amik már biztosak? Tudom, csak egy biztos: a halál és az adó.
Hetfon lesznek arak az XMS-en,42-est meg nem hallotam.
Klipsch hangsugárzók
Az új RS 52 hasonló mérettü lett mint a THX Ultra2 hátterei alakra is hasonlít és a hangja is rendben van nagyon.
Az RS-42 mennyire marad le? Ez "való" az RF-15ömhöz, csak félek a 10cm-es membrántól. Persze féltem az RF-15 13-asától is, aztán mekkora üt az is.
Árakat még azokról sem tudsz nyilatkozni, amik már biztosak? Tudom, csak egy biztos: a halál és az adó.
Klipsch hangsugárzók
Első tapasztalatok, RF 82 üt ,sokkal részletezőbb a hangja és kellemesebbek a mélyei mint a 35-é volt. Az új RC 62 is hasonló módon javult. Az új RS 52 hasonló mérettü lett mint a THX Ultra2 hátterei alakra is hasonlít és a hangja is rendben van nagyon.
Klipsch hangsugárzók
Azt lehet tudni, hogy mi lett a RF-xy-es és a RB-xy-ös utódja, mert a Klipsch honlapját nézegetve nekem nem teljesen világos?
Szerintem teljesen világos.
A régiből a III. családból megmaradt a legkisebb szett. Az RF-10es csomag.
- Az RF-15 szett helyett van RF-52es szett
- Az RF-25 szett helyett van RF-62es (+RF63)
- Az RF-35 helyett az RF-82es (+RF83)
Ahol azt írtam, h (+RF-xy), ott nyilván való, h vmivel jobb mind az adott soron lévő első modell, de nem jobb a fölötte levő szériánál. Magyarul köztes megoldások, szélesebb paletta született.
persze szvsz és találgatások, de szerintem elég közel a valósághoz
Klipsch hangsugárzók
A sokak által kritizált light-cherry szín is a sötétebb cseresznyeszínre változott.
Nekem tetszik és olyanom is van..
Klipsch hangsugárzók
Hát ez gyors volt... Köszi.
Klipsch hangsugárzók
Szia!Azt lehet tudni, hogy mi lett a RF-7-es és a RB-75-ös utódja,
mert a Klipsch honlapját nézegetve nekem nem teljesen világos?
RF7 = RF83 , RB75 = RB81
Klipsch hangsugárzók
Szia!
Azt lehet tudni, hogy mi lett a RF-7-es és a RB-75-ös utódja,
mert a Klipsch honlapját nézegetve nekem nem teljesen világos?
Egyébként a "még szebben szól" az egészen pontosan mit jelent?
Klipsch hangsugárzók
Új Klipsch hangfalak az XMS-ben
2006. Június 8.
Hosszan tartó várakozás után végre megérkezett a Klipsch új Reference IV család hangfalcsaládja. Bemutatótermünkben már nagy részüket meg lehet hallgatni, nemsokára ide az online boltba is felkerülnek a részletes termékismertetők, és az árak is.
Az új sorozat, még szebben szól ráadásul olcsóbb lett mint az előző Reference széria, már most biztosak vagyunk benne, hogy senkinek nem fognak csalódást okozni. A sokak által kritizált light-cherry szín is a sötétebb cseresznyeszínre változott.
Klipsch hangsugárzók
[A 1920 az egy DVD lejátszó típus]
1906
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Klipsch hangsugárzók
hanem surround házimozi erősítőt akarok venni (Denon 1920-at elsősorban)
OFFTOPIC:
A 1920 az egy DVD lejátszó típus
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Klipsch hangsugárzók
[szóval. Nagy falat? Te akarsz Klipsch-et. Ez az új széria legkisebb szettje (álló frontokkal, amilyet Te szeretnél). RF-10es szett meg felejtős, mert kicsi és talán gyenge is.]
A hangerő kevésbé számít, annál inkább a minőség. Épp ezért kérdezem, hogy a Klipsch hol helyezkedik el a többi nívós hangfal között, ha lehet egyáltalán rangsorolni. Mindenképpen meg fogom hallgatni, ha lesz rá lehetőség, de gondoltam megkérdezem olyantól, akinek van gyakorlati tapasztalata. Korábban Celestiont néztem ki, de megtetszett a Klipsch.
Klipsch hangsugárzók
A felsorolás alatt a műsorforrást értettem, tehát értelemszerűen nem sztereó erősítőt (az van), hanem surround házimozi erősítőt akarok venni (Denon 1920-at elsősorban). Kicsit megdöbbentem a 20m2 alatti szobához ajánlott 5.1 rendszeren... :-) Szép falat!
Először had reagáljak erre:
hanem surround házimozi erősítőt akarok venni (Denon 1920-at elsősorban)
Szóval. Nagy falat? Te akarsz Klipsch-et. Ez az új széria legkisebb szettje (álló frontokkal, amilyet Te szeretnél). RF-10es szett meg felejtős, mert kicsi és talán gyenge is.
Nekem 12nm-es szobában van egy ugyanekkora kaliberű szett, amit belinkeltem csak a korábbi szériából. Szeretném nagyobb szobába tenni, de azért itt megvagyok velük. Hangjuk pedig megfelel számomra. Ha nem akarod egyfolytába ordíttatni, akkor nem kell nagyobb, de sztem jó hangosan is helytálló tudna lenni, ott is.