Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
Én úgy gondolom, hogy eredeti ára (nem az amikor kiszórták a rakárkészletet) 60-70% egy hangfalnál a reális, ehhez hozzá jön az is, hogy már kevés van belőle. Nemsokára az enyémek is eladósorba kerülnek majd.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Jbl
lehet csak én nem "ütköztem" még bele, de atx sorozatot, nem nagyon láttam 'eladó" kategóriában.
én sem, azért gondoltam, hátha tudtok segíteni belo˝ni egy árat....
amúgy ennek két oka lehet, mármint annak, hogy nem látunk atx-es JBL-eket eladósorban:
1; kevés van belo˝le
2; annyira meg vannak elégedve a tulajok, hogy nem akarnak túl adni rajtuk.
a JBL oldalán asszem fent van, mitôl-meddig gyártották.
Van olyan (nem ugrik be hirtelen melyik is), amit csak 1,5 évig gyártottak!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Jbl
lehet csak én nem "ütköztem" még bele, de atx sorozatot, nem nagyon láttam 'eladó" kategóriában.
én sem, azért gondoltam, hátha tudtok segíteni belőni egy árat....
amúgy ennek két oka lehet, mármint annak, hogy nem látunk atx-es JBL-eket eladósorban:
1; kevés van belőle
2; annyira meg vannak elégedve a tulajok, hogy nem akarnak túl adni rajtuk.
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Jbl
Ami késik nem múlik!
- GTomi
- V.I.P.
Jbl
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Jbl
szerintettek mennyit lehet kapni ma egypár 1,5 éves JBL ATX 30 és egy ATX 10-ért?
mikor kifutó volt, akkor az atx30.- 19.xxx.- az atx 10c pedig 12.500.- az durván 1,5 éve volt
Ha ez segít.
persze : /db
tudom, akkor vettem én is
azért kérdem, mert gondolkodom azon, hogy tovább kéne lépnem hangfal téren...
- GTomi
- V.I.P.
Jbl
szerintettek mennyit lehet kapni ma egypár 1,5 éves JBL ATX 30 és egy ATX 10-ért?
mikor kifutó volt, akkor az atx30.- 19.xxx.- az atx 10c pedig 12.500.- az durván 1,5 éve volt
Ha ez segít.
persze : /db
Jbl
Satsystem nyomathatna egy kis akciót így húsvét előtt, csak hogy gyarapodjon a JBL-esek tábora (és itt nem csak magamra gondoltam )
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Jbl
- GTomi
- V.I.P.
Jbl
Pedig a honlapjukon 1-3 garanciát írnak minden termékre
valószínűleg saját, nem gyári garanciát.
Tehát csak úgy javítják, hogy beviszed, ők elküldik külföldre, aztán 1* csak megkapod.
( OFF.:Ugyenez van sok "fotós" bolttal, 20-30ezerrel olcsóbbak, mint a hivatalos, de nem saját szervízben javítják, mert az nincs nekik, bármennyire így hirdetik és ők is mondjuk 3 évet adnak....)
szerintem egy érdeklődést megér, hogy hivatlos garancia-e, vagy saját.
Jbl
Pedig a honlapjukon 1-3 garanciát írnak minden termékre
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Jbl
Sziasztok!
Most kicsit "off-topic" leszek, bár ez a kérdés itt is sok embert érint. Miért olcsók ennyire a Muszakiudvar-nál a H/K erősítők? Gondolok itt a 235-ös 122e Ft-os árára. Máshol 15-20 e-rel drágább.
OFFTOPIC:
Gondolom szürkeimport miatt és valószínű, hogy hivatalos magyar garit sem kapsz rá.
- GTomi
- V.I.P.
Jbl
Sziasztok!
Most kicsit "off-topic" leszek, bár ez a kérdés itt is sok embert érint. Miért olcsók ennyire a Muszakiudvar-nál a H/K erősítők? Gondolok itt a 235-ös 122e Ft-os árára. Máshol 15-20 e-rel drágább.
lehet nem "hvatalos", azaz szürke import.
Jbl
Sziasztok!
Jbl
Köszi!
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;
Jbl
Hmm, így képről a hangját nem tudom megítélni, de külsőre nem naon tetszik. Valami komolyabb kinézetű, szögletesebb fekete-bordó kéne, minimál műanyaggal. Tudom, hogy a hang az első, a külsejét akkor is látom ha nem szól, tehát mindkettő fontos
akkor vegyél egy ilyet
Jahh...szép szögletes
Amúgy impozáns, csak ez már túl van az anyagi kereten.
Amúgy az a mokkás cukor mit figyel ott mellette azon a karón?
az egy speckó super tweeter ideiglenes helyen van a cucc
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
Jbl
Az Lx 2005-nek mennyi volt hajdanában fénykorukban az áruk?Én akkor vettem mikor kifuto volt és Bertáék megszüntették a forgalmazást.
Akkor volt a pár 118 Eft.
A center meg aszzem 40 talán...
Ha jól rémlik, az LX-2005-ös 160e/pár, a center (LX-2000C) 48e, a surround (LX-2002) 88e/pár körül volt anno.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Jbl
Az a szubláda!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Jbl
Hmm, így képről a hangját nem tudom megítélni, de külsőre nem naon tetszik. Valami komolyabb kinézetű, szögletesebb fekete-bordó kéne, minimál műanyaggal. Tudom, hogy a hang az első, a külsejét akkor is látom ha nem szól, tehát mindkettő fontos
akkor vegyél egy ilyet
Jahh...szép szögletes
Amúgy impozáns, csak ez már túl van az anyagi kereten.
Jbl
Az Lx 2005-nek mennyi volt hajdanában fénykorukban az áruk?
Én akkor vettem mikor kifuto volt és Bertáék megszüntették a forgalmazást.
Akkor volt a pár 118 Eft.
A center meg aszzem 40 talán...
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;
Jbl
az e60-nak semmi közepe, egyszerűen mély brümmögés az egész különösen nem ajánlott
Szerintem ez szoba, meg "előzmények" (erősítő, kábelek) függő is. Itt jópáraknak van E60-uk, és a mély tényleg megvan, de hallgathatatlan brümmögésre még senki sem panaszkodott.
satsystemsben hallgattam meg, több hangfalat elötte, majd E60 olyan olcsó volt mondom, akkor ez legyen az utolsó, és borzasztó hangja volt, kérdem az eladót hogy ennek mitől ilyen a hangja?
- mondja, ennek nem nagyon van közepe.
-mondom, hallom is hogy nem hallok semmit csak a mélyet és magasat.
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Jbl
Én fél éve teljesen újan vettem lx 2005; és Lx2000c hangfalakat fekete szinben,a bertaudiotol.Zárt dobozok (kivéve a center).Mindenkinek tudom ajánlani,gyönyörű részletes magas,a basszus lehetne kicsit több,a két 21 cm mély ellenütemben mozog,a gyorsabb hangkép miatt.
Hi!
Én is az LX-2005-öt használom lassan 2 éve. Nagyon kellemes a hangja, van elég mélye, csak érzékeny(ebb) az előtte lévő kábelre.
A doboz zárt rendszerű, a 2 mélysugárzóból az egyik aktív, a másik passzív. Szvsz a hangképe sokkal precízebb a Northridge sorozat állódobozainál. A JBL-nél az E szériával hangzásban kicsit a divatot (loudness-es hangzás) lovagolták meg szerintem.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Jbl
akkor vegyél egy ilyet
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
Jbl
HI!
Én fél éve teljesen újan vettem lx 2005; és Lx2000c hangfalakat fekete szinben,
a bertaudiotol.Zárt dobozok (kivéve a center).Mindenkinek tudom ajánlani,gyönyörű részletes magas,a basszus lehetne kicsit több,a két 21 cm mély ellenütemben mozog,a gyorsabb hangkép miatt.
Esetleg lehet elado lesz költözés miatt még nem tudom.
Mondjuk nem szivesen válnék meg tőlük..
Üdv