Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
A kérdés mondjuk így szólt: ,,mekkora szub kellene BW-ből ide?'' de mindegy...
Én talán 2 675,700,750-et vannék, vagy 1-et 800-as szériából.
Ez így 600eFt alatt nem állna meg sajna. Lehet hogy 1 700-as körüli sub kevés lesy.
Nekem 1 750-es van, majdnem 60 négyzetméteren, és nem bírom félig sem feltekerni, mert elzsibbad az agyam a szubszónikus terrortól Hihetetlen energiák vannak benne zárt doboz létére...
B&W hangsugárzók
.. 70m2 mekkora szub kellene BW-ből ide?
- 2db. Klipsch RW12
A kérdés mondjuk így szólt: ,,mekkora szub kellene BW-ből ide?'' de mindegy...
Én talán 2 675,700,750-et vannék, vagy 1-et 800-as szériából.
Ez így 600eFt alatt nem állna meg sajna. Lehet hogy 1 700-as körüli sub kevés lesy.
B&W hangsugárzók
.. 70m2 mekkora szub kellene BW-ből ide?
- 2db. Klipsch RW12
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
B&W hangsugárzók
te frankón 70m2-re akarsz méllyet?? 70re???? valami hangosítós bótba mennyél, vagy vegyél kettőt 70??? szerintem minden márka legnagyobbjait nézegesd, de sehol nem fogod tudni normálisan meghallgatni hisz te 70nm-re keresel, általában meg annyi az eladótér- tisztelet a kivételeknek.
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
B&W hangsugárzók
Szia! 70 nm-re azért elég ütős szub kell sztem ami nem is olcsó. A 300.000 kategóriából már lehet válogatni de ha ennyit rá szeretnél költeni azért más tipusokat is halgass meg! Van választék érdemes körülnézni mert egy elhamarkodott döntés........
Érted! Üdv Phazer
Under Construction
B&W hangsugárzók
hi,
nekem 603S2 1 pár, 602S2 hátsó és CC6-om van, és régen volt asw600-as de eladtam mert nagyon puffogós volt, azóta költözés volt most nappali+egybe tér 70m2 mekkora szub kellene BW-ből ide? van vkinek ekkorával tapasztalata?
B&W hangsugárzók
Köszi Mindenkinek!
800-as, 802-es ötlet jónak tünik, ezért is szeretném meghallgatni...
801
B&W hangsugárzók
Szasz Mindegykinek!
801-est szeretnék meghallgatni, venni. Tud valaki segíteni?
801
Akkor már miért nem 800D? Csak 1 millával kerülne többe a pár, és jobbak a mélyei
És milliószor szebb is, mint az a b*zi nagy membrán a másikban. Viszont nekem mindig is a 802 volt kinézetre a kedvencem.
Sajnos még én is csak a 802-őt tudtam pár percre meghallgani, szóval véleményt nem tudok mondani, bár nekem az lenne logikus, hogy a 801-es mély membránja kevésbé lehet dinamikus a mérete miatt mint a 802 vagy a 800, így tényleg kicsit rosszabb a mélye a 801-nek, ahogy voivod mondta.
B&W hangsugárzók
Szasz Mindegykinek!
801
Akkor már miért nem 800D? Csak 1 millával kerülne többe a pár, és jobbak a mélyei
B&W hangsugárzók
Amugy nem a bowers volt a hibás csak rájöttem hogy annak a szettnek legalább egy 3806-kell denonból de inkábbtöbb.Egyszerűen a heed-el meghallottam mittud. Ennyi! Attól még nemrossz a 1803-am csak nem ahhoz aszetthez való (eladó egyébként) Ha lett volna egy heed hangú mozi erősítőm akkor maradtam volna a seggemen de igy nem megy
Bocs, h csak most reagálok.
Az én Klipsch-eimet sem takarja be a hk235-ös. A ("csak"!) végfokokkal is sokkal többet nyújt! No ettől függetlenül nem adom, csak erősítőkkel bővítkezek.
Under Construction
B&W hangsugárzók
Szasz Mindegykinek!
801
Na látod én meg 804-et. De vagy bemész Aymarába, vagy vakon veszed meg, mert máshol nem lesz szerintem (esetleg Hificityn valakinek aki megmutatná).
B&W hangsugárzók
Szisztok vásárolnék KP-re az alábbi B&W set-et fekjetében lehetőleg minnél hamarabb és garanciával
BW dm-602s3 front + hársó , tehát 2 pár
BW lcr-600s3
BW asw-650
Előleget nem szívesen adnék.:
Privátba jöhetnek az ajánlatok
Esetleg még az alábbi konfig is szóba jöhet:
B&W 705 + B&W HTM7 (Cseresznye / fekete)
BW asw-650 fekete SUB
BW dm-602s3 hátsó fekete
B&W hangsugárzók
Szasz Mindegykinek!
801
B&W hangsugárzók
Amugy nem a bowers volt a hibás csak rájöttem hogy annak a szettnek legalább egy 3806-kell denonból de inkábbtöbb.Egyszerűen a heed-el meghallottam mittud. Ennyi! Attól még nemrossz a 1803-am csak nem ahhoz aszetthez való (eladó egyébként) Ha lett volna egy heed hangú mozi erősítőm akkor maradtam volna a seggemen de igy nem megy
Bocs, h csak most reagálok.
Az én Klipsch-eimet sem takarja be a hk235-ös. A ("csak"!) végfokokkal is sokkal többet nyújt! No ettől függetlenül nem adom, csak erősítőkkel bővítkezek.
B&W hangsugárzók
Szisztok vásárolnék KP-re az alábbi B&W set-et fekjetében lehetőleg minnél hamarabb és garanciával
BW dm-602s3 front + hársó , tehát 2 pár
BW lcr-600s3
BW asw-650
Előleget nem szívesen adnék.:
Privátba jöhetnek az ajánlatok
B&W hangsugárzók
Nézegettem a 602s-eket is azok mennyivel jobbak emezeknél? kössz
án régen 603-602-309-et demoztam
309kiesett, nem elég részletező a hangjva viszont elég bika, de részletező és szép szerintem a 602nek, a 603meg bika és részletező
602 sztem megeszi a 303madat símán!
attól függetlenül nem lehet rossz doboz, de eisa díj az kutyát se érdekel
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
B&W hangsugárzók
Nézegettem a 602s-eket is azok mennyivel jobbak emezeknél?
kössz
B&W hangsugárzók
Hellosztok
Van valkinek vmi vélemény,tapasztalata a dm303 hangsugárzókról?Azt írták hogy eisa díjat is nyert.Egész jönak tűnik így elsőre.
Kössz.
Bazs
B&W hangsugárzók
Elvitték a szettem! Elkelt
Na! De ennem miért nem örülsz? DiY? Denon is eladó? Mit tett veled HEED?
Nehéz volt megválnom tőlük! Már ugy volt el sem adnom. Aztán jött a teló egyben kp.... Viszont ugyanilyen jó kezekben marad jó helyre adtam ez vigasztal. Most meg a nagy dilemma. Mi legyen helyette? ? Azt hallgatom most amit öcsémnek építettem
----> lásd hangfalépítés topic (képeket is raktam) Amugy nem a bowers volt a hibás csak rájöttem hogy annak a szettnek legalább egy 3806-kell denonból de inkábbtöbb.
Egyszerűen a heed-el meghallottam mittud. Ennyi! Attól még nemrossz a 1803-am csak nem ahhoz aszetthez való (eladó egyébként) Ha lett volna egy heed hangú mozi erősítőm akkor maradtam volna a seggemen de igy nem megy
Under Construction
B&W hangsugárzók
Elvitték a szettem! Elkelt
Na! De ennem miért nem örülsz? DiY? Denon is eladó? Mit tett veled HEED?
B&W hangsugárzók
A center szimmetrikus elrendezésű, így nem esel olyan hibába, hogy kicsit jobbról jönnek a magasak és balról a mélyek (vagy fordítva), meg értelmesebben is néz ki fektetve, mint a 705. Ha van helyed a magasabb center számára, válaszd azt.
és a dyno kis center?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
B&W hangsugárzók
YvsMad
A HTM7 gyakorlatilag ugyan az mint a 705, csak kicsit kissebb magasságra, de szélesebb. Kb egy térfogatra.
Szóval gyakorlatilag mindegy lenne, bár szerintem a HTM7 szebb (rendszer szinten integrálva). Másrészt meg 705-öt csak párban árulnak. Tuti hogy nem kapsz még használtan sem 1 db-ot, szóval ez csak akkor jó ha 6.1-et akarsz építeni és a másik megy hátra.
B&W hangsugárzók
Sziasztok.Az volna a kérésem(kérdésem),hogy a jelenlegi rendszeremhez szeretnék vásárolni center sugárzot de nem tudom eldönteni hogy melyiket.
Rendszerem: FRONT BOWERS 705
SURROUND BOWERS 705
A katalogus szerint lehet használni 705-ös ,de (természetesen)a csntersugárzot
ajánlják HTM7 A müszaki paraméterek megegyeznek.a hagszorókészet szintén.
NEM TUDOK DÖNTENI.KÉREM A SEGITSÉGETEKET KÖSZÖNÖM
A center szimmetrikus elrendezésű, így nem esel olyan hibába, hogy kicsit jobbról jönnek a magasak és balról a mélyek (vagy fordítva), meg értelmesebben is néz ki fektetve, mint a 705. Ha van helyed a magasabb center számára, válaszd azt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Sziasztok.Az volna a kérésem(kérdésem),hogy a jelenlegi rendszeremhez szeretnék vásárolni center sugárzot de nem tudom eldönteni hogy melyiket.
Rendszerem: FRONT BOWERS 705
SURROUND BOWERS 705
A katalogus szerint lehet használni 705-ös ,de (természetesen)a csntersugárzot
ajánlják HTM7 A müszaki paraméterek megegyeznek.a hagszorókészet szintén.
NEM TUDOK DÖNTENI.KÉREM A SEGITSÉGETEKET KÖSZÖNÖM
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000