Na meg ezek kozul nem tudnek valasztani, mindegyik gyonyoru.

komarfamily írta: ↑2025.02.01., szomb. 22:05szerintem aki Szigonynal meghallgatja a 30.2t es hozzacsap egy komolyabb melyladat az jobbat fog hallani barmelyik 40.X sorozatnal es olcsobb is lesz
Ezek az aktiv sub illesztesek altalaban sok kihivast tartogatnak, mig egy jol megkonstrualt hangvaltoban tobb bizadalmam van, a DSP dolgokat meg kifejezetten ruhellem… nalam biztos a 40.2L lenne a befuto.komarfamily írta: ↑2025.02.01., szomb. 22:05szerintem aki Szigonynal meghallgatja a 30.2t es hozzacsap egy komolyabb melyladat az jobbat fog hallani barmelyik 40.X sorozatnal es olcsobb is lesz
Vagy, a távol-keleti konkrétan kínai piacra gondolva nem adták ezt a számot, ahol 2 db 4-es szám brutál szerencsétlenség, vagy talán a halál? nem emlékszem már pontosan, rég voltunk Kínában, de inkább a halál számbeli megfelelője. A 8-as viszont mindenféle gazdagság, szerencse megtestesítője, szóval a kövi 40.8 lesz....
Na jo…
Logikus, mert prímszámokat használnak csak! A következő a 40.7 lesz.
Köszönöm!juliush írta: ↑2024.12.19., csüt. 21:08Szia, saját tapasztalatból elég nagy bizonyossággal állíthatom, hogy alkalmas rá!kasumi írta: ↑2024.12.19., csüt. 14:16Üdvözletem!
A P3ESR mennyire alkalmas közeli (1,5-2 méter) hallgatásra? Dizájn szerint alkalmasak erre vagy kell neki tér a hallgató és a hangsugárzó között?
Oldal irányban mi a helyzet? Mennyire lehet "beszorítani"?
Egy keskeny, hosszabb szoba egyik felében kell most zenét hallgatnom és agyalok...
Köszi!
Én egy 3 x 5,2 x 2,6 m-es szobában hallgatom a nagyobb M30.1-eseimet, 2m körüli távolságból.
Az előlap közepe hosszában kb. a szoba 1/3-ánál van, a kanapé meg újabb 1/3-nyira tőle, széltében meg 60centire az oldalfalaktól, így 1,8 m a bázistávolság.
Nekem nagyon tetszik így, és pár vendég is dícsérte.
Szia, saját tapasztalatból elég nagy bizonyossággal állíthatom, hogy alkalmas rá!kasumi írta: ↑2024.12.19., csüt. 14:16Üdvözletem!
A P3ESR mennyire alkalmas közeli (1,5-2 méter) hallgatásra? Dizájn szerint alkalmasak erre vagy kell neki tér a hallgató és a hangsugárzó között?
Oldal irányban mi a helyzet? Mennyire lehet "beszorítani"?
Egy keskeny, hosszabb szoba egyik felében kell most zenét hallgatnom és agyalok...
Köszi!
Köszönöm mindenkinek!Alex_Aston írta: ↑2024.08.09., pén. 08:37Két hozzászólással ezelőtti Szigony fórumtárs az.
Nagyon szép és minőségi termékeket készít, csak ajánlani tudom.
Alex_Aston írta: ↑2024.08.09., pén. 08:37Két hozzászólással ezelőtti Szigony fórumtárs az.
Nagyon szép és minőségi termékeket készít, csak ajánlani tudom.
Két hozzászólással ezelőtti Szigony fórumtárs az.