Igen, olvastam, hogy nem sokkal a doboz megszületése után meghalt...
Nekem ez a része nem lenne probléma, tudom értékelni a klasszist, legyen az bármilyen műszaki felépítésű.
Ismerem őt.Rock60 írta: ↑2024.12.17., kedd 19:24
Van egy blog - BC3- Minden út Rómába vezet - ahol eléggé kivesézik a hármast.
Azt írják többek között, hogy az alap a BC1, de annak csodás középtartományát és átlátszóságát nem tudja hozni a BC3.
/ Valószínűleg az extra 30 centis csak belekavar kicsit oda, ahová nem kéne. /
Nyilván több,jobb a mélye, viszont érdekes módon a magasa meg szúrósabb.
Aki hírdeti, inkább az SP1 - ét tartja meg, gondolom hasonló megfontolásból.
Mint volt BC1-BC2-BC3-C100 tulajdonos es az uj sorozat osszes tagjanak birtokosa 4/5-1/3-2/3-1/2-100-200 (ezek kozul meg van ami most is megvan) elmondhatom, hogy a sracok mast hallanak, mint amit en hallok, es akik nalam hallottak ezeket a dobozokat + tartottunk nyilt napokat is ahol ezek a dobozok szoltak.Rock60 írta: ↑2024.12.17., kedd 19:24Van egy blog - BC3- Minden út Rómába vezet - ahol eléggé kivesézik a hármast.
Azt írják többek között, hogy az alap a BC1, de annak csodás középtartományát és átlátszóságát nem tudja hozni a BC3.
/ Valószínűleg az extra 30 centis csak belekavar kicsit oda, ahová nem kéne. /
Nyilván több,jobb a mélye, viszont érdekes módon a magasa meg szúrósabb.
Aki hírdeti, inkább az SP1 - ét tartja meg, gondolom hasonló megfontolásból.
Van egy blog - BC3- Minden út Rómába vezet - ahol eléggé kivesézik a hármast.
Ja, akartam írni, de még nem késő...
Van itt az apróban egy 3-as 1 misiért. / Egy jó AN-E nincsen annyiért. /
Ha van lehetoseged egy szep allapotu BC3-asra, egx percig se habozz… egyik AN sem er a nyomaba sem! BC2 az alapja es meglepo modon gyonyoruen hozzafesultek a sub drivert.Rock60 írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:51Az SP2 - ről kicsit lebeszéltél, nem is igazán értettem...![]()
Van most az apróban egy BC1, mifelénk meg egy BC3.... Azt a nagyot el tudnám képzelni a szobában...
Én nem tudok igazságot tenni az AN vs. Spendor kérdésben, mivel Spendort talán kétszer, AN - okat meg rengetegszer hallottam.
Mind a kettő tetszett, már így az idő távlatából nem tudnék különbséget tenni.
Azt viszont tudom, hogy az az ember, akinek ha zenéről volt szó, messze a legtöbbet adtam a véleményére AN - t hallgatott, a pár ezer klasszikus LP-t is.
Én nem tudom, hogy szól az a Spendor cselédszobástúl, de a gyártó helyében biztos felvennélek marketingesnek.chord_ írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:20Rock60 írta: ↑2024.12.16., hétf. 17:52SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 19:16
Értem én, hogy a Spendor színezettségét a Radnai kábeleid túlzó sterilitása "szépen" ellensúlyozza és a boltíves helyiség is egyedi...![]()
Az a kérdés még, hogy a Heed elektronikák a Spendor színezettségét ellensúlyozzák inkább, vagy a steril Radnai kábeleket ?
![]()
Chord, mesélnél a boltíves helyiségeidről ? Az tetszik, érdekelne...![]()
Meg mondjuk már ki ezt a szót, 'Spendor'.... valami megremeg a hifis galaxisokban... felkapja mindenki a fejét... a hangi arisztokrácia... a BBC filozófia.... színezetlenség... beszéd-érthetőség... Shakespeare?... esetleg nem értjük, de tiszteljük... valami doboz, ami kimondottan az akusztikus zene felé sodor mindenkit.... én erről nem tehetek, ez van.:)
Akinek SP1-e van, az el fog kezdeni komolyzenét, sőt, csembaló lemezeket hallgatni. Oda-mágneseződik. Ez holtbiztos.
Akinek AN doboza van, az is jó zenéket fog hallgatni, de csembalót, azt nem hinném.
Nem is kell, hogy a komolyzenét hallgasson mindenki.
Sainte-Exupéry megírta, egy erős ellenség, az nagy kincs.
Ezért bírom SM-t.:)
Az SP2 - ről kicsit lebeszéltél, nem is igazán értettem...
Rock60 írta: ↑2024.12.16., hétf. 17:52SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 19:16
Értem én, hogy a Spendor színezettségét a Radnai kábeleid túlzó sterilitása "szépen" ellensúlyozza és a boltíves helyiség is egyedi...![]()
Az a kérdés még, hogy a Heed elektronikák a Spendor színezettségét ellensúlyozzák inkább, vagy a steril Radnai kábeleket ?
![]()
Spendorról (SP1) azt tudom mondani még, hogy egy AN J/B doboz is sokkal gyorsabb, levegősebb részletgazdagabb, kevésbé gombóc hangzású és sokkal szebb az énekes hangja rajta. Részemről soha többet Spendort! :(Rock60 írta: ↑2024.12.16., hétf. 17:52SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 19:16
![]()
SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 19:16
Értem én, hogy a Spendor színezettségét a Radnai kábeleid túlzó sterilitása "szépen" ellensúlyozza és a boltíves helyiség is egyedi...
Mindenki mindenkivel szembe megy kicsit.
Sokan haladunk sokfelé.SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 19:16
Értem én, hogy a Spendor színezettségét a Radnai kábeleid túlzó sterilitása "szépen" ellensúlyozza és a boltíves helyiség is egyedi, de ilyen kinek van még európában, ha te arra a hangra azt mondod, hogy hogy jó? És ki az aki ezek tudatában a kábeles tanácsaidra hallgatna? :) Nem te vagy aki szembe megy az autópályán? :)
Értem én, hogy a Spendor színezettségét a Radnai kábeleid túlzó sterilitása "szépen" ellensúlyozza és a boltíves helyiség is egyedi, de ilyen kinek van még európában, ha te arra a hangra azt mondod, hogy hogy jó? És ki az aki ezek tudatában a kábeles tanácsaidra hallgatna? :) Nem te vagy aki szembe megy az autópályán? :)chord_ írta: ↑2024.12.15., vas. 18:45Ja, nincs kizárva. Tényleg.SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 15:47
Hát, ennek annyi pont az esélye. Mint a sokmilliárd csillag egy adott állására. És időt is annyit kell várni rá. Nem lehetetlen, de a 8milliárd ember életében jó ha 1x megadatik valakinek. Mivel te azt állítod neked meg volt, a többiek lemondhatnak az ilyen csodáról. :)
Ahogyan az sem, hogy követve téged, mármint a drága drótjaidat, örökre lemaradnak valami olyan hangi élményről, ami fontos lenne nekik, ill. fontos lett volna; és elkanyarodnak arra a területre, amely a te-fajta preferencia... az sem az ördögtől való, lehet velük akár zenét is hallgatni, meg, mondjuk, ha egyezik a hangi ízlésetek, vagy hogy mit kerestek a zenében, akkor szinte apostoli jócselekedet történt, és mindenki örül. Jó helyre kerül a sok pénz.
Ha pedig nem egyeznek a fenti dolgok, akkor szimplán tévútra kerültek, azért a jó sok pénzért.
Én ezt innen, messziről nem tudom megmondani, kinek mi jut. Túl sok a változó.
Ami tényként elfogadható, hogy kialakult egy olyan kör, akik sikeresen kiszakadtak az általad sugallt / mások által állított drágadrót-birodalomból, ráadásul komoly hangélmény-többlettel gazdagodva.