Én ezt rendeltem az Arya-hoz, szerintem bitang jó kábel, szerintem a susvara-kategóriában is megállja a helyét, és teljesen megfizethető (bár aki Susvarát vesz, nem hiszem, hogy egy kábel árán fog fennakadni):
.
Más, de szintén kábeles sztori. A HD650-emet anno egy fórumtárs vette meg (lehet, hogy olvassa ezt, remélem nem gond, hogy elmesélem...). Na annak ténleg kritikán aluli (szerintem) a gyári kábele, de volt nálam méh két egyéb kábel (amelyből az egyik sajnos sérült volt, a másik pedig egy hazai fejhallgatókábel-készítő "műhelyéből" jött, ki, aki itt van közöttünk, lehet találgatni

).
Szóval kipróbálta a gyári kábellel, és tetszett, oké. megvette. Mondom figyu, a HD650 kábele nem éppen a minőségéről híres, nem akarnád kipróbálni egy rendesebb kábellel? Mondja, ő kábel-szkeptikus, szerinte nem lesz különbség. Mondom okés, disznótor nem erőszak, de semmmibe nem kerül, itt van a Mr... (upsz, majdnem elkotyogtam

) -féle kábel, 2 perc az egész. Oké. Bedugom neki a rendesebb kábelt, felteszem neki ugyanazt a(z általa választott) zenét, hallgat, hallgat, majd leveszi a fejéről és ezt kérdi: "Lehetséges az, hogy ezzel a kábellel olyan dolgokat hallok meg, amit a másikkal nem?) Mondom hát hogyne lenne lehetséges. Visszadugatta a gyárit, mert nem akart hinni a fülének...
Na így. Aztán elmondtam neki, hogy ez még csak félúton van (sincs) a harmadik (sajnos sérült) kábelhez képest... és ezt már kevésbé hitetlenkedően fogadta. Végül a gyárival vitte el anyagi okokból, én meg másnak adtam el a jobb HD650-kábelt.
Hát így.