Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
Meg a "toronyról" is, aminek a feléből látszik csak egy kevés, de ez itt úgyis off lenne.
Sajátkészítésű képek. :kiraly:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Jbl
Köszi mindenkinek! :kiraly:
Akkor sorjában:
A sub nem rossz ennyi pénzért, de csak mozira való. Zenénél inkább csak a két frontot használom Pure Direct módban és nem hiányzik több mély.
Alapban rajta vannak a selymek, főleg balesetvédelmi szempontból, csak a képek kedvéért vettem le őket, aztán mentek vissza. Bár egyesek szerint rontanak a hangzáson, nem tudom...
Készültek képek a 20-asokról is, majd este talán feldobom őket, csak nem akartam nagyon elhatalmasodni a topicban. :taps: Meg a "toronyról" is, aminek a feléből látszik csak egy kevés, de ez itt úgyis off lenne.
Egyébként a TV állvánnyal majd megoldódik az egymásra halmozott készülékek problémája is. Nem olyan vészes a melegedés, főleg, hogy a frontokat nem is a HM erősítő hajtja.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Jbl
R5TL,gratula a JBL-ekhez,és én is szívesen látnám azokat az E20-okat.
Mármint hogy min vannak.
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Jbl
freeman74 képei láttán kedvet kaptam én is egy kis fotózáshoz. :kiraly:
R5TL, ez nagyon szép. Gratula!
Te hogy tartod a dobozokat alapállapotban? A selyemmel, vagy anélkül? Mert már megállapítottuk valamikor, hogy anélkül sokkal jobban néznek ki. (és tényleg...)
Tetszenek az E60-ak, de nekem az sose lesz. Nekem teljesen jók az épített Dyno-k, és ha egyszer neadjisten csere lenne, akkor az E90, de ez min. 3 év, vagy több.
És nálad az E20-ak hátul hogy vannak?
A sub-on a DVd-k elég érdekes látványt nyújtanak :taps:
És az erősítő-DVD-VHS "torony" nem rossz ott baloldalt? Egymás hegyén hátán. Szegény erősítő nem sokat tud szellőzni. Nem melegíti agyon a DVD-t?
(Amúgy ma hívom a Söund Arts-ot. Szerencsétlenek, már előre sajnálom azt, aki felveszi majd a telefont. Lerajzoltam méretekkel, hogy mekkora állvány kell nekem. A 1630-as, csak magasabban, nagyobb felső lappal, és nagyobb alsó lappal. És akkor hogy ez mennyibe kerül, mert ez nem csak egy "kis" változtatás. És akkor ugyanez mennyi a 2630-ból is Biztos örülni fognak nekem... )
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Jbl
R5TL!
Húúú, irígy vagyok kissé,grat a rendszerhez
JBL
ja, gyógyulj meg mihamarább, itt egy kis orvosság
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
Jbl
Na szóval R5TL, grat!
Tetszik!
Egyébiránt hogy vagy megelégedve a subbal? Ilyenen töröm a fejem, vagy az 515-ön. Bocs, ez offtopic volt...
Jbl
A jobb front a mélyládával, meg pár DVD lemezzel, amik már nem fértek be a szekrénybe.
Használat elött felrázandó! ... :taps:
Egyébként nagyon szép rendszer! :kiraly:
Jbl
A jobb front a mélyládával, meg pár DVD lemezzel, amik már nem fértek be a szekrénybe.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Jbl
Center.
Jbl
Bal front közelebbről.
Jbl
Ilyen levetkőztetve:
Jbl
freeman74 képei láttán kedvet kaptam én is egy kis fotózáshoz.
Sajnos elég x@rul vagyok egészségileg, így nem sok kedvem volt rendet rakni meg normális képeket csinálni, csak futtában lőttem párat. Majd egyszer, ha jobb passzban leszek, csinálok jobbakat is.
Ezt látom kb. a kanapéról:
(TV állvány beszerzése folyamatban..)
Jbl
Ma elbattyogtam a Satsystembe, és abban a teremben, ahol a JBL-ek vannak, a sarokban hevert egy cirka 120 cm magas SöundArts állvány... Surroundnak szerintem ideális. 120 cm + tüskék + kb 30 cm a hangfal = 155 cm kábé. Ez már nem rossz, plusz azért nem annyira borulékony.
És mennyibe kóstált az az állvány?
És miért volt a sarokban? Csak egy volt belőle?
Nem tudok róla igazán semmit. Sima fekete, SJ 1690-re hasonlított, fa-oldalburkolat nélkül.
Távozás előtt még körbenéztem.
Csak hogy itt feljött a téma, jutott eszembe, hogy láttam ilyet. Egyébként ha a hír igaz, a SöundArts nem nagyon kér plusz zsetont, ha pici módosítással kéri az ember.
Jbl
Ma elbattyogtam a Satsystembe, és abban a teremben, ahol a JBL-ek vannak, a sarokban hevert egy cirka 120 cm magas SöundArts állvány... Surroundnak szerintem ideális. 120 cm + tüskék + kb 30 cm a hangfal = 155 cm kábé. Ez már nem rossz, plusz azért nem annyira borulékony.
És mennyibe kóstált az az állvány?
És miért volt a sarokban? Csak egy volt belőle?
Ha helyzet van lépni kell! Márpedig helyzet volt...
Thomson 28VK45, Thomson DHT 220E, Thomson DPL 660 HT
Jbl
Mindenesetre aki most vesz állványt, azért masszívabb darabot vegyen szvsz.Mikor vettem a dobozokat ez az állvány volt a legnormálisabb, nagyon gagyin kinéző fekete csőből és vaslemezből voltak még állványok.
Ha valaki a masszív álványokat keresi, nézze meg a Söund Artsnál a DT 1600, DM 1620 verziót. Ezek nem lekerekített csőre épülnek, hanem négyszögletes elemekre faborítással két oldalt. Szép súlyuk van feltöltés nélkül is, jó buli volt őket felhozni a lakásba.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Jbl
Üdv.
A Phonar 64cm magas, a felső lap 18.5x24cm, az alsó 31.5cmx24.5cm, a Satsystemből való, 40k volt a pár, MDF-ből készült, eléggé könnyű(sajna).Ettől függetlenül nem érzem borulékonynak, de a portörlést magam végzem, jobb a békesség :kiraly:
Mindenesetre aki most vesz állványt, azért masszívabb darabot vegyen szvsz.
Mikor vettem a dobozokat ez az állvány volt a legnormálisabb, nagyon gagyin kinéző fekete csőből és vaslemezből voltak még állványok.
D-O-M-I kitartás, majd csak megkapod te is a magadét
bocs a sz@r képekért, nem vagyok túl jó fotós
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
Jbl
Jbl
Hát ezek a Vogels cuccok kiestek.A 100 is meg a 200 is.A 100-nál fúrni kell a hangfalat,a 200-nak meg a legnagyobb állítható mélysége 300mm.Az E30 meg 318.A Söundarts-nak nincsenek ilyen cuccai? Mi a honlapjuk?
Az állvány abszolút nem játszik nálad? Szerintem elég pofásak ezek a Söund Arts-ok. Én ha minden igaz, holnap este rendelem a GLS-1630 -ast, kicsit egyedi méretben.
Miért nem a 2630-ast csináltatod?? 2500Ft-al drágább, de két cső van rárögzítve és ha azt feltöltöd, nehezebb, stabilabb, jobb lesz az állványzatod. 2500 ft!!!!!
Jbl
freeman74 : gratula, szép rendszer!
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Jbl
azért 2 kép van még
Nagyon szép. :taps: Én ettől az E30-tól teljesen elvagyok. :kiraly: Már annyira várom, hogy végre tényleg nálam legyenek.
Az E20 alatt lévő polcok házi gyártmányok, ahogy a tv állvány is
Komolyan, meg nem mondtam volna róla, hogy házi gyrátmány. Az E20-asok alatt levő polc hajlítása nagyon tetszik. Gratula!
És ha már állványok: a Phonar állvány honnan van? Illetve mennyi volt, milyen magas, stb...? Mekkora a talp mérete, ill. annak a polcnak a mérete, amin maga a doboz van? Én ezen a héten akarom megrendelni az állványomataz E30 alá. Jelenleg Söund Arts a nyerő. Kb. 80 cm magas lenne, 300x200 mm-es felső polccal, és 300x400 mm-es alsó lappal. Ezt néztem, hogy kb. jó lenne, nem billegne, nem lenne borulékony. A te állványod milyen stabil? Nem billegnek pl. portötrlésnél?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek az állványról, de a héten nyélbe akarom ütni a megrendelést, és kellenének az infók.
De továbbra is az E30-asok előtt.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Jbl
Az E20 alatt lévő polcok házi gyártmányok, ahogy a tv állvány is
Jbl
íme
Jbl
ergo: a borral kapcsolatban igazad van :taps: , habár ezek a gyengébb borok akkor kerülnek ki az állványból ha már nincs más, akkó meg ugye úgyis mindegy
D-O-M-I, mym@c: köszi, csinálok még képeket de valszeg csak holnap, mer azasszony tv-t néz, és ilyenkor nem óhajtom zavarni
Szerintem frontnak ebbe a szobába ahol most vannak bőven jók, távolabbi tervek között szerepel, hogy mennek hátra az E20-ak mögé(7.1), előre pedig alló dobozok ebből a sorozatból, de ez még igencsak odébb lesz, először proji
JBL előtt Jamo állódobozok(nem a leggagyibbak) voltak, de azokat aprópénzért eladtam, de nem bántam meg, én bátram ajanlom mindenkinek akinek kb. ennyi pénze van , azért 2 kép van még :kiraly:
Jbl
Így van,így van!E30 képekre vevők vagyunk minden mennyiségben.Látom állványokon vannak. De ezek a polcok,amik az E20 alatt vannak,ezek honnan is származnak?
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)