Köszönöm!ZolaBA írta: ↑2022.06.01., szer. 05:56Teljesen szubjektív vélemény...
Ha hordozható, akkus termékről beszélünk, akkor én gyakorlatilag leszűkíteném a választékot két márkára, JBL vagy SONY. Van egy csomó másik persze, de ezekkel a Sencor jellegekkel én nem égetném be a gyerekem![]()
Ha jól tudom mai napig igaz, hogy a jbl mono (!), a sony-k pedig sztereo-k. Persze láncba köthető több darab, akkor van sztereo is . A JBL ahogy én látom menőbb, mert jobban dübörög. Sok meghibásodást olvasni, valszeg nem különösebben szerethetik a max hangerőt... érdemes nagyobbat venni ha a hangerő a fontos.
Nekünk kettő Sony srs-xb31 van, kertben/medencénél használjuk fél hangerő alatt, a célra tökéletes.
Jól fogalmaztad meg, nem szeretném beégetni a gyereket mindenféle gagyival.
Tegnap este beléptem egy utamba eső Media Marktba, és elsőre zavarba ejtő volt a kínálat. Aztán elég gyorsan ki tudtam szűrni melyik az, ami szóba jöhet. Az eladó ngyon készséges volt, a telefonja segítségével néhányat ki is próbáltunk. Ezek alapján nekem(bár itt nem ez a szempont) egyértelműen a Marshall hangszórók tetszettek, meglepően jó hangminőséggel, és igényes kivitellel, bár a keretből ezek már kilógnak.
Az eladó is megjegyezte, hogy ezek tényleg kiválóak, de nem feltétlen a tinik a célközönség. Ha egy 14 éves fiúnak lesz, akkor egy JBL-el nem lövök mellé, tette hozzá.
Én is e felé hajlok, és egyenlőre egy Charge 5 a kiszemelt.