Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio hangsugárzók
- piercingsen
- Újonc fórumos
- Értékelés: 17
Dynaudio hangsugárzók
Mert angolosan ejtik.
Ha mindenképp dánul akarnád, akkor nagyjából "dűneudjo"-t kellene mondanod, szóval az a "dűnaudio" az pont annyira sántít, mint a "dájnaudio"....
Ismét tanultam valamit. Köszönöm. Nem kötözködésből írtam, csak sosem értettem miért dínózik mindenki itt a fórumon. Több mint tíz éve élek dániában de soha nem hallottam még angolosan kimondva a márka nevét.
Dynaudio hangsugárzók
De miért lenne “dájnó”? A márka neve fonetikusan “dűnaudio” . Ezért nem értem ezt a dínózást.
Mert angolosan ejtik.
Ha mindenképp dánul akarnád, akkor nagyjából "dűneudjo"-t kellene mondanod, szóval az a "dűnaudio" az pont annyira sántít, mint a "dájnaudio"....
Dynaudio hangsugárzók
De miért lenne “dájnó”? A márka neve fonetikusan “dűnaudio” . Ezért nem értem ezt a dínózást.
- piercingsen
- Újonc fórumos
Dynaudio hangsugárzók
Hmmm...szóvicc...? Tudom-tudom, egyesek szerint a szóvicc a humor segglyuka, de kinek a pap, kinek a papné.
Nem mindenki ejti ám "dínó"-nak, még akkor sem, ha történetesen Dyno-nak írja. Ejtve helyesen a "Dájnaudió" után "Dájnó" lenne, de van, aki nem cifrázza, dínózza.
És igen, igen, igen. Az autós (angol) szakzsargon a Dyno alatt a mérőpadot érti, nem a hangsugárzót. De aki mérőpad-fétisiszta, az majd jól elhelyezi ezt az új értelmet a kis szótárában.
Dynaudio hangsugárzók
Sziasztok. Valaki árulja el nekem hogy hogyan lett a Dynaudioból dínó.
Köszi
Hmmm...szóvicc...? Tudom-tudom, egyesek szerint a szóvicc a humor segglyuka, de kinek a pap, kinek a papné.
Nem mindenki ejti ám "dínó"-nak, még akkor sem, ha történetesen Dyno-nak írja. Ejtve helyesen a "Dájnaudió" után "Dájnó" lenne, de van, aki nem cifrázza, dínózza.
És igen, igen, igen. Az autós (angol) szakzsargon a Dyno alatt a mérőpadot érti, nem a hangsugárzót. De aki mérőpad-fétisiszta, az majd jól elhelyezi ezt az új értelmet a kis szótárában.
- piercingsen
- Újonc fórumos
Dynaudio hangsugárzók
Sziasztok. Valaki árulja el nekem hogy hogyan lett a Dynaudioból dínó.
Köszi
Khm.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Dynaudio hangsugárzók
Khm.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Dynaudio hangsugárzók
Az álló dynokkal èn is azt tapasztaltam amit Winkler is írt.
Közelről jobban össze áll a kèp mint a monitoroknál.
Kivève a stúdiós változatokat.
Ott a monitorok közelről jobbak mint távolról.
Dynaudio hangsugárzók
Megint én zavarok
Ha az c1.4 sem igazán szereti a kis szobát akkor gondolom a nagyobb tesó a C3.4 se igazán kedveli
Nem kis szobába való.
.
Megint én zavarok
Ha az c1.4 sem igazán szereti a kis szobát akkor gondolom a nagyobb tesó a C3.4 se igazán kedveli
Nem. Annak még agobb tér kell, de pl. jobb vele a viszonylag közeli hallgatás. Ez picit ellentmondásos, de így van.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Dynaudio hangsugárzók
Megint én zavarok
Nem. Annak még agobb tér kell, de pl. jobb vele a viszonylag közeli hallgatás. Ez picit ellentmondásos, de így van.
Dynaudio hangsugárzók
Megint én zavarok
Dynaudio hangsugárzók
Köszönöm a segitséget
Nem kerül pénzembe, egyik haverom fémfeldolgozással foglalkozik és megcsinálja ingyen
Biztosan nem lesz tökéletesen ugyanaz mint az eredeti de egy próbát megér, majd töltök fel képet amikor kész lesz
Dynaudio hangsugárzók
Szerintem nem megfizethetetlen a gyári sand 4 sem. Megéri csináltatni?
Ingyennél nincs olcsóbb...
- Vinkler
- Adminisztrátor
Dynaudio hangsugárzók
Szerintem nem megfizethetetlen a gyári sand 4 sem. Megéri csináltatni?
Dynaudio hangsugárzók
Falvastagság kb 2mm
Dynaudio hangsugárzók
77mm az átmérő
Dynaudio hangsugárzók
Mostakkor sukár, vagy átmérő? Nem mindeg, egyik fele a másiknak, ellenben a másik épp duplája az egyiknek...
Dynaudio hangsugárzók
Berajzoltam
Dynaudio hangsugárzók
24 cm.
Mármint a "lába" külső kerülete. (2 láb/állvány). Ha akarod, átmérőt is mérhetek, csak előbb találok mérőszalagot meg függvénytáblázatot, mint schublert :-))).
Többi méret megvan?
Igen jó lenne minden méret mert van lehetőségem ugymond legyártani őket
Amit kérdezek az az egyik láb atmérője, úgymond a sugara az egyik lábnak, nem tudom jobban elmagyarázni )
Dynaudio hangsugárzók
Hello.
Meg tudja nekem valaki mondani esetleg mérni a stand 4-en lévő hengereknek a külső átmérüőjét?
Köszönöm
24 cm.
Mármint a "lába" külső kerülete. (2 láb/állvány). Ha akarod, átmérőt is mérhetek, csak előbb találok mérőszalagot meg függvénytáblázatot, mint schublert :-))).
Többi méret megvan?
Dynaudio hangsugárzók
Hello.
Meg tudja nekem valaki mondani esetleg mérni a stand 4-en lévő hengereknek a külső átmérüőjét?
Köszönöm
Dynaudio hangsugárzók
Csak kíváncsi lennék,hogy külső kábelként milyen lenne.
Inakustik bótba méterre adják, tessék venni.
aztán akkormeg mivan, ha az....? Nem az a lényeg, hogy jól szóljon?
Dynaudio hangsugárzók
Dynaudio hangsugárzók
Egyébként igen, de mivel nem tudjuk, így kár fintorogni.
Dynaudio hangsugárzók
Akinek van ilyen doboza meg tudná nézni,persze ha nem sajnál kicsavarni négy csavart.
Pedig sajnálom...