Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Császtok!
Megint itt vagyok
Gabu
Megnéztem az ajánlott hangfalakat és erősítőt.
JBL E50 + cen
H/K Avr630
Elég jónak tűnnek és az áruk se túl nagy.
Milyen szubot és dvd-t ajánlanátok.
Hírdetnek itt a fórumon egy Celestion szettet 110e irányáron, ez az általad említett dolgokat szanaszét gyalázza szóval én a helyedben gyorsan lecsapnék rá míg lehet.
Az nem véletlenül egy mission szett?
De úgy is egyetértek.
Ööö... igen tényleg de a lényegen nem változtat... ha van 100e Ft-ja akkor azt vegye meg ne ilyen szarokat.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Szerintem zenére az a tuti ha nincs sub. Olyan subot még nem láttam ami azt a szintet adná, amit egy front tud sugározni. Nem tudom az okát, de nem az igazi. Én is valszleg cserélni fogom a frontokat nagyobbra, csak amikor vettem még nem volt pénzem. A subom jó zenére, de ez is csak viszonyítás méghozzá a többi subhoz, de mindenképpen jobb így, mint a frontok magukban, mert nekem nagyon gyenge a mély leadásuk zenénél. Érdekes viszont, hogy mozinál ezek a kis vackok olyan mélyeket produkálnak, hogy még sub nélkül is ellennék.
Hát tényleg élmény volt elolvasni a beszámolókat, kösz a tippet. A szub vétel még odébb van, addig is szaglászok ezügyben...
TV Sony KDS 55A2000 1920*1080(full HD) SXRD - Monitor 21" Samsung SyncMaster 214T + 17" Samsung SM 173P plus 1500:1 LCD - DVD Sony RDR-HX825 HDD/DVD recorder - Console Xbox 360 premium pack - Audio Yamaha RX-V550 - Speakers Celestion F10*2 surround, F30*2 front A, F35C center, JBL Balboa 10*2 front B - Computer AMD core2 X2 4600+, 2Gb DDR800 Kingston, Geforce PCI-E 7900GT
Annyit nyom rajta?
Igen. Én is szkeptikus voltam, amíg meg nem hallottam milyen a mozi szubbal (Lacy, cisco ). Nagyon fontos hozzá, a dinamikát, a robbanásokat és egyéb mély effekteket csak a szub tudja lesugározni.
Topic merre van amugy, nem talalom....
TV Sony KDS 55A2000 1920*1080(full HD) SXRD - Monitor 21" Samsung SyncMaster 214T + 17" Samsung SM 173P plus 1500:1 LCD - DVD Sony RDR-HX825 HDD/DVD recorder - Console Xbox 360 premium pack - Audio Yamaha RX-V550 - Speakers Celestion F10*2 surround, F30*2 front A, F35C center, JBL Balboa 10*2 front B - Computer AMD core2 X2 4600+, 2Gb DDR800 Kingston, Geforce PCI-E 7900GT
Csabika23.Ajánlom a 2,5 AV bt topicot, ott pl. egy kis saját subtesztet olvashatsz, mikoris cosmonak segítettünk választani
Csak a hozzászólások nagy része eltünt!
Én pl. sztereora nem használom a szubot, csak mozihoz, ahhoz viszont elengedethetetlen.
Annyit nyom rajta?
Nalam eleg vekony a fal, nehogy atjojjon Joska bacsi a film legjobb jelenetei alatt
Csabika23.Ajánlom a 2,5 AV bt topicot, ott pl. egy kis saját subtesztet olvashatsz, mikoris cosmonak segítettünk választani
Csak a hozzászólások nagy része eltünt!
Én pl. sztereora nem használom a szubot, csak mozihoz, ahhoz viszont elengedethetetlen.
Csabika23.
Ajánlom a 2,5 AV bt topicot, ott pl. egy kis saját subtesztet olvashatsz, mikoris cosmonak segítettünk választani
ronin: egy azt hiszem 180W körüli YAMAHA sub-ot ajánlottak a Celestion szettem mellé. Állítólag ez megy hozzá, illetve a 28nm-es szobába ez passzol. A szakember szerint nem jó max teljesítménnyel hajtani a szubot, a legjobb ha max 50%-ban van használva a torzulás és gerjedés elkerülése végett. 70-80e körüli ára van.
Mennyit dob a mostani zenei/film élményemen egy mélynyomó? Nekem így is sokszorta jobb, mint anno a kompakt rendszerrel, amiben mélynyomó is volt, de szerintem most a frontok helyből verik azt is.
Most, h melózok (8-tól 6-ig) nem igazán van időm benézni ide... De ez a topic felvidít (ezt is nézem a legtöbbet)
Csak így tovább
De az ki? Soltész?
Ronin,
miért nem küldesz el egyből a pi***ba?
Egyszerűen nincs itt kerenivalóm mondd meg kerek perec. Értek a szóból.
Természetesen vannak eredeti dvd-im. Sok és még több lesz remélem.
Van sztereó rendszerem és cd-m, sok, remélme még több lesz.
A divx csak hobbi.
Nem értelek!
Egy árva rossz szót nem szóltam. Miért küldenélek el? Nem értem a háborodottságod okát.
Wazz nem kell felháborodni!
Én csak megjegyeztem, hogy aki ilyen múltal rendelkezik, az miért éri be ilyen minőséggel?!
Pl. az első lépés lehetne az is, hogy a tesóddal nem MP3-at, hanem CDt iratsz ki. Hidd el netről bármilyen CD veszteségmentes tömörítésű APE állományban fent van. Ez meg ugye nem pénz. Ha meg már úgyis loptok a netről, akkor legalább ne érjétek be az aljával.
A másik ami a képre vontkozik, az meg hasonló. Ha már letöltitek a DivX-es filmet, akkor miért nem rögtön DVDt szedtek le?
És akkor még olyat nem mondtam, amiért egy fillért is kellett volna fizetned és már fényévekkel igényesebb az amit nézel/hallgatsz.
Nem kell elmenni innen, mindenki indul valahonnan, csak a te esetedben ez kicsit furcsa, hisz ezzel foglalkozol.
Én CAD-vel és tervezéssel foglalozom.
Én csak megjegyeztem, hogy aki ilyen múltal rendelkezik, az miért éri be ilyen minőséggel?!
Pl. az első lépés lehetne az is, hogy a tesóddal nem MP3-at, hanem CDt iratsz ki. Hidd el netről bármilyen CD veszteségmentes tömörítésű APE állományban fent van. Ez meg ugye nem pénz. Ha meg már úgyis loptok a netről, akkor legalább ne érjétek be az aljával.
A másik ami a képre vontkozik, az meg hasonló. Ha már letöltitek a DivX-es filmet, akkor miért nem rögtön DVDt szedtek le?
És akkor még olyat nem mondtam, amiért egy fillért is kellett volna fizetned és már fényévekkel igényesebb az amit nézel/hallgatsz.
Nem kell elmenni innen, mindenki indul valahonnan, csak a te esetedben ez kicsit furcsa, hisz ezzel foglalkozol.
Ronin,
miért nem küldesz el egyből a pi***ba?
Egyszerűen nincs itt kerenivalóm mondd meg kerek perec. Értek a szóból.
Természetesen vannak eredeti dvd-im. Sok és még több lesz remélem.
Van sztereó rendszerem és cd-m, sok, remélme még több lesz.
A divx csak hobbi.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Vendég_Sanya: a Celestion nem egy kategória a Magnattal, drágább is ebbo˝l kifolyólag. Én e ketto˝ közül a Celestiont választanám.
és cosmonak igaz volt abban, hogy a koda-t szóra sem méltatta
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ja és nehogy kitérj arra, hogy nincs X millió forintod, mert nyílván kis pénzből is lehet jóval nagyobb minőséget előhozni, mint amit Te nézel/hallgatsz.
Nézd.
Nekem olyan hivatásom van ami évről évre több fizut ér. Most ennyit tudok megengedni magamnak egy kocsirészlet és egy lakásrészlet mellett.
Akkor kivonulok ebből a fórumból.
Elnézést hogy ide tévedtem.
Moderátor: kérem a nickem és az össze hozzászólásom törlését!
Tisztelettel: gnme
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
És valóban igazatok volt, lényeges jobb hangzása van mint egy kompakt cuccnak...
és ezt a mondatot ne felejtsük el, ha vki az egybe cuccok mellett kardoskodik
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ja és nehogy kitérj arra, hogy nincs X millió forintod, mert nyílván kis pénzből is lehet jóval nagyobb minőséget előhozni, mint amit Te nézel/hallgatsz.
Én csak azon csodálkozom, hogy szolfézsoltál és mégsincs füled és ígényed a minőségre (már bocs). Ezt nem sértésnek szántam, hanem csak úgy értem, hogy a való világ hangszereivel játszol és mégsem zavar az, hogy ugyan azok a hangszerek megközelítőleg sem szólnak úgy, mint az életben (gondolok itt pl. arra, hogy MP3-at hallgatsz).
OFFTOPIC:
Te ... mi nem ismerjük egymást a speier divx oldalról??
OFFTOPIC:
Nemtudom... Van egy Yami 6700-asa a szüleimnek, néha szoktam irogatni a játékosok fórumán, tudod ahol NA új firmjeit teszteljük.
OFF TOPIK:
Nekem meg volt egy 6600. Azzal kezdtem hajnalok hajnalán, amikor a divx játszók piaca még gyerekcipőben járt.
Most van egy e:max601(Mediatek) és egy 6500x (Zoran Vaddis 7).
Először csak divx-re volt igényem.
Mivel az öcsém a miskolci egyetemvárosból az égvilágon minden filmet meg tud írni divx-ben. (még tanul) -> gnme2.0
És nekem a feliratosak is jók, mert gyakorlom vele az angolt. Pláne imádom tudni, hogy melyik színésznek milyen az eredeti hangja.
Aztán később ahogy jöttek ez új készülékek igényem lett:
1. srt, sub(csúszás nélkül!!!) -re
2. (P)acked (B)it (S)tream ->pbs -re
3. 5.1-es kimeneten szoftveres: AC3, DTS, Pro-Logic hang -ra ->Ozaki B5 miatt.
Így vettem egy 6500x-et. smile52:
Nemsokára lesz igényem SACD-re, arra meg kinéztem egy Yamaha S657-et aminek a topikját megnyitottam.
Mivel több városban élek egyszerre sok helyen sok dolgom van. Egyik helyen van tv-m a másikon mozim a harmadikon divx-em .. nem vagyok eccerű ...
A Yamaha-hoz (sacd) kell majd segítség rendesen, lásd szolfézs, hangszeres múltam. ... oda pénz is kell majd. Konkrétan B and W-t néztem ki magamnak erre a bázisra.
ahojj
Jó szerencsét!
Hírdetnek itt a fórumon egy Celestion szettet 110e irányáron, ez az általad említett dolgokat szanaszét gyalázza szóval én a helyedben gyorsan lecsapnék rá míg lehet.
Az nem véletlenül egy mission szett?
De úgy is egyetértek.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Vendég_Sanya: a Celestion nem egy kategória a Magnattal, drágább is ebből kifolyólag. Én e kettő közül a Celestiont választanám.