Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Chario

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Chario

Hozzászólás Szerző: AVX »

3. A fórumon reklám és marketing tevékenység kizárólag a szerződött üzleti partnereknek megengedett a saját kereskedelmi topicjaikban.

Szerintem össze kellene vonni a két topikot.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6403

Chario

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Május végén érkezik a Ghibli után az Aviator család következő tagja a nagy monitor sugárzó a Nobile!

3. A fórumon reklám és marketing tevékenység kizárólag a szerződött üzleti partnereknek megengedett a saját kereskedelmi topicjaikban.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Chario

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tesztelték a Chario Ghibli-t!
Érdemes linket tenni, ha már.... http://www.sztereomagazin.hu/hirek/napi ... iabol.html

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 59

Chario

Hozzászólás Szerző: Larko »

Ès a nagyobb tipust mikortól ès merre lehet meghallgatni?
Milyen láncon?

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Lehet hogy ezzel kellett volna kezdened ès nem a kicsivel gyözködnöd.
Így tisztább a kèp hogy kb mire számíthat az ember.
Mert ugye egy èrdeklődőnek nagyon nem mindegy hányszor kell egy ugyanazon kereskedőhöz ellátogatni amikor azr egyszerre is le lehet tudni.

Igen lesz!Az a jövő hónapban érkezik.És a sorozat csúcsa az Ursa Majort leváltó két dobozos Aria lesz!Ez az Amelia a Cygnus utódja!A 16mm motorokkal szerelt Cielo a Pegazus utód!

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 872

Chario

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

Az Academy Sovran és az eddigi legnagyobb modell a Serendipity-t még gyártják , vagy ezek is változnak ?
DCS Debussy / Pro-Ject RS2T / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Power-R kábelezés

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

160mm+ hangszóróval ezt a konstrukcióval szivesen meghallgatnám.
Ilyen variánsa lesz ennek?

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Majd a nagyobbakat meg fogom hallgatni.
Nálam nem opcio a 130 mm álló dobozban.

A sok tapasztalat ezt mondatja továbbra is mèg velem.

Kedves Larko!Kérlek vedd a fáradságot és gyere el szívesen megmutatom mit tud a sugárzó!És kérlek ne mondj ítéletet arról amit nem ismersz!Lesz még kettő nagyobb álló doboz!

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

130mm-es mèlysugárzós álló dobozok nem az èn világom.Azt gondoltam min egy mèrettel nagyobb lesz benne.
A gyári adatok viszont sokat elárulnak.
Köszi.Ennyi pènzèrt ennèl kicsit többett várok.Ez sem uszható meg egy jó szub nèlkül ha tartani akarjuk a lèpès bass tartományban a többivel.

Vendég

Chario

Nem legyártani akarom.Csak kiváncsi vagyok milyen megoldást sütöttek el.
Persze, értem én.
Engem is érdekelne, az a hátra felé sugárzó milyen frekvencia tartományt sugároz le pontosan és éppen ezért milyen elhelyezést igényel ez a doboz, illetve milyen többlet várható hangzásban ettől a kialakítástól?

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Nem legyártani akarom.Csak kiváncsi vagyok milyen megoldást sütöttek el.
Ha teljes specifikáció nem is, elég, amit az asztalosuk megkap terveket. (CNC programmal együtt) 

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Nem.Csak a felépítéséről.
Na meg arra vagyok kiváncsi hogy milyen eredménnyel sikerült nekik a mélyhangok pontos megszolaltatása.
Gondolom a doboz belül leválasztva egy részénél.Felül a közép és magas résznek.De lehet hogy lejjebb engedik a felső hangszórót kvázi mélyközépként dolgozik.
Az alsó rész meg bizonyos frekiig dolgozik közös légtérben.
Mint kereskedő tudod vannak érdekes kialakítású dobozok amiket félbe vágva vagy egy részt kivágva mutatják be.

Specifikációt szeretnél?

Vendég

Chario

Specifikációt szeretnél?
Ha teljes specifikáció nem is, elég, amit az asztalosuk megkap terveket. (CNC programmal együtt) 

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Mesèlnèl róla hogyan is van ez?
Én már láttam!Igaz csak az üres dobozt!

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Chario

Èrdekes konstrukció.Hátul mèly alul mèly alsó refi cső.

Hmmmm.
Egy robbantottat meglesnèk.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Az Aviator család megörökölte a most futó Academy középsugárzóit ami egy teljesen más világ a Constellation sorozathoz képest!Én is nagyon várom az új típusokat!
Valami konkrét ár tudható már (mondjuk a Ghibli-ről) ?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Elnézést, ha nem volt egyértelmű,de arról írtam.Röviden és tömören:nem győzött meg sajnos...meg kell fülelni az új szériát majd Bécónál.V.színűleg az állókkal kell majd próbálkozni, mert igen nagy a tér amit be kell muzsikáljon...
Nagyobb térbe ez valószínűleg jobb választás lett volna (már ha mindenképp Chario a cél):
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Nálam kb. 20 nm-en dolgozik a Delphinus, ott jól érzi magát.

skorpio-
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 60

Chario

Hozzászólás Szerző: skorpio- »

A Delphinusról van szó?Igen

skorpio-
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Chario

Igazándiból a hanggal kapcsolatos élményedre lettem volna kíváncsi. Elnézést, ha nem volt egyértelmű,de arról írtam.Röviden és tömören:nem győzött meg sajnos...meg kell fülelni az új szériát majd Bécónál.V.színűleg az állókkal kell majd próbálkozni, mert igen nagy a tér amit be kell muzsikáljon...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Pici gondolkodás,rágódás.....Sajnos nem egyértelmű és ha már nem egyértelmű,akkor...Tényleg gyönyörű,nem ez a gondom.Egyenlőre várakozom.
Igazándiból a hanggal kapcsolatos élményedre lettem volna kíváncsi.

skorpio-
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Chario

Valami eredmény?
Pici gondolkodás,rágódás.....Sajnos nem egyértelmű és ha már nem egyértelmű,akkor...Tényleg gyönyörű,nem ez a gondom.Egyenlőre várakozom.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Igen ezek a belső infós fotók!Ők ki merték tenni!?Igen az Academyn kívül minden új lesz!A Belong lesz érdekes évente10db os limitált példányt készítenek!Én már fogtam a kezembe érdekes anyagból készül!A Studio család 1016t álló már nálam meghallgatható!
Biztos, hogy megszűnik a Constellation széria?A weben szerepel a range-ben 'online soon' szöveggel.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Ahogy nézem a website-ot az Academy szérián kívül a teljes kínálatot újították.(A website-ot is...)
https://www.chariohifi.com/studio/1016-2/

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Jövő héten kezdik kiszállítani a Chario új Aviator család legkisebb tagját a Giblit ami leváltotta a Constellation szériát!Nálam meghallgatható lesz!Gyönyörű kivitel és az Academy némileg egyszerűsített sugárzóival!Nekem van róla fotóm de még sajnos nem publikus!
Itt van publikus:
http://hifiaudio.by/novosti/chario-aviator.html
http://www.hifiaudio.by/brendyi/chario/ ... hibli.html
Őszintén szólva nekem a Delphinus design-ja szebb.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Chario

Nekem régebben volt több típus.
A Sonnet sem tetszett, pedig az már felső kategória volt.

Emlékszem.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”