Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Ilyen esetekben mindig az a kérés, hogy írd le a rendszered elemeit!
Ennek ismeretében, már biztosan kapsz tippeket, enélkül viszont teljesen értelmetlen a dolog!
A rendszerem egy teljesen kezdő lánc. Alapvetően az analóg hangzást keresem a hanglemezekben. A meglévő Taya mellé szerettem volna egy sokat magasztalt (internetes keresgélés) Nad 3020-at. Azt nem de egy 302-est sikerült vennem. Igazából megtetszett, hogy Ausztriában valaki egyben adta el a 302-402-502-602 sort egy Heybrook Prima-val. Bizonyos tekintetben előrelépés volt a Cleopatra-Hs200 –hoz képest. De valahogy nem az igazi…
Ezért, és e mellé gondolnék egy komolyabb hangfalra. A likvid lehetőségeimet figyelembe véve, gondoltam a HB1-re!?
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 388
Üdv!
Kezdőként, kacérkodom a Heybrook HB1 gondolatával...
A meglévő Heybrook Prima és Orion 200 mellé szeretnék egy komolyabb hangfalat.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes-e beleélnem magam? Mire kell figyelni, ha elszánom magam és a jelenleg jó áron hirdetett hangfalat meghallgatom? Esetleg tudnátok ajánlani alternatívát?
Ilyen esetekben mindig az a kérés, hogy írd le a rendszered elemeit!
Ennek ismeretében, már biztosan kapsz tippeket, enélkül viszont teljesen értelmetlen a dolog!
Valaki?
Egetrengető különbség nem lehet. Azt vedd meg amelyik olcsóbb. Hajlamosak a gyártók az újabb verzióknál, némi spórolásra, tehát könnyen lehet, hogy a régebbi jobb valamivel, mondom ezt úgy, hogy az adott modellt nem ismerem, csak a korábbi tapasztalataimra hagyatkozom.
Üdv mindenkinek! Ha jó helyen teszem fel a kérdést valaki meg tudná mondani, mi a különbség a MISSION M74, és a M74i közt? Köszönöm!
Valaki?
Mindenképp megpróbálom őket meghallgatni:-)
Csak nem olyan egyszerű innen az ország széléből:-)
szerintem letét ellenében postáznának neked egy párt próbaképp...
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1697
szerintem letét ellenében postáznának neked egy párt próbaképp...
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
Üdv!
Kezdőként, kacérkodom a Heybrook HB1 gondolatával...
A meglévő Heybrook Prima és Orion 200 mellé szeretnék egy komolyabb hangfalat.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes-e beleélnem magam? Mire kell figyelni, ha elszánom magam és a jelenleg jó áron hirdetett hangfalat meghallgatom? Esetleg tudnátok ajánlani alternatívát?
Pénzt ne adj érte, ha csak nem házibulira kell !
- caratyuska
- Újonc fórumos
Jamo D260 régi hangfalat ismeri valaki, vagy tapasztalata vele?
- caratyuska
- Újonc fórumos
Jamo D260 régi hangfalat ismeri valaki, vagy tapasztalata vele?
Üdv mindenkinek! Ha jó helyen teszem fel a kérdést valaki meg tudná mondani, mi a különbség a MISSION M74, és a M74i közt? Köszönöm!
hallgasd meg egyszer azt a motion 4-et. mert közel se biztos, hogy kell az a szub, főleg ha a saját fali konzoljára teszed
2.1-es erősítő alatt mit értesz? olyan erősítő kell, amin van szub vagy pre-out kimenet, és ennyi.
szerintem egy obelisk si-vel jól járnál. van benne da kártya is, és szub kimenet is. ráadásul a mérete is több, mint kezelhető. volt zsoltnál nemrég eladó használtan. érdemes rákérdezni megvan-e még. bár elég hamar elviszik ezeket.
söt: en nem gondolom, hogy kell sub kimenet. REL (ami nem rossz nev sub-ban) kifejezetten nem sub kimenetre kötest ajanl, hanem a hangszorokimenetre, ugyanoda, ahova a hangszorok mennek - manualjaikban olvashato
Nem rossz ötlet a 2.1...
Ebben az esetben is olyan kisebb hangfal kellene amit fel tudok tenni a falra és még így is jó lenne.
Modjuk így már egy motion 4 egy jó subbal jó lehet. De akkor kéne 2.1-es erősítő is értelmes árban...
hallgasd meg egyszer azt a motion 4-et. mert közel se biztos, hogy kell az a szub, főleg ha a saját fali konzoljára teszed
2.1-es erősítő alatt mit értesz? olyan erősítő kell, amin van szub vagy pre-out kimenet, és ennyi.
szerintem egy obelisk si-vel jól járnál. van benne da kártya is, és szub kimenet is. ráadásul a mérete is több, mint kezelhető. volt zsoltnál nemrég eladó használtan. érdemes rákérdezni megvan-e még. bár elég hamar elviszik ezeket.
- -KP-
- V.I.P.
Nem rossz ötlet a 2.1...
Ebben az esetben is olyan kisebb hangfal kellene amit fel tudok tenni a falra és még így is jó lenne.
Modjuk így már egy motion 4 egy jó subbal jó lehet. De akkor kéne 2.1-es erősítő is értelmes árban...
A hangprojektoros megoldás felejtős?
Mármint egy sub és hangprojektor párosítás( pl harman sb 26 vagy jbl sb 350)
Az is lényeg, hogy igényesen nézzen ki..,,
Asszonybaráttá alakuljon a nappali:-)
Nem rossz ötlet a 2.1...
- -KP-
- V.I.P.
szerintem is jobb a jó sztereó, mint a nem jó 5.1. De könnyen mondom, hisz sztereó párti vagyok.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9245
Nézegetem a loganokat azóta is... Szerintem itt Debrecenbe nincs ilyen...de utána nézek...
Nagyon jónak tűnik a q acoustic csomgaja a bartimex audionál. A 3010-est, 2020-ast, 3020-ast nézegettem. 300 körül jön ki subbal. Nekem is ez a legvége a komplett 5.1-re...
De még ott vannak boston acoustic kisebb dobozai is...
Mindenképp mennem kell hallgatózni úgy látom...
Ár-érték arányban még mindig talonban van a harman hkts 16-osa...
Falba építhetőben nem gondolkodtál? 300-ból kijön és sokkal jobb szerintem az említett miniknél.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nézegetem a loganokat azóta is... Szerintem itt Debrecenbe nincs ilyen...de utána nézek...
Nagyon jónak tűnik a q acoustic csomgaja a bartimex audionál. A 3010-est, 2020-ast, 3020-ast nézegettem. 300 körül jön ki subbal. Nekem is ez a legvége a komplett 5.1-re...
De még ott vannak boston acoustic kisebb dobozai is...
Mindenképp mennem kell hallgatózni úgy látom...
Ár-érték arányban még mindig talonban van a harman hkts 16-osa...
Nagyon tetszik a martin logan, de 5.1 kellene. Elsőkörben talán 4 is elég lehetne... de már az is kemény árban. Ha olyan 100 körül lenne párja az még visítva beleférne talán ha tényleg ilyen jók...
van motion 2 is, de ahhoz tényleg kell a szub. ellenben surroundnak használható tökéletesen.
bővebb infó itt:
https://www.martinlogan.com/motionSerie ... eakers.php
régen mintha lett volna debrecenbe martin logan viszont eladó. szerintem hívd fel a limart ők meg tudják mondani biztosra.
mennyi végülis a max keret?
- -KP-
- V.I.P.
Nagyon tetszik a martin logan, de 5.1 kellene. Elsőkörben talán 4 is elég lehetne... de már az is kemény árban. Ha olyan 100 körül lenne párja az még visítva beleférne talán ha tényleg ilyen jók...
van motion 2 is, de ahhoz tényleg kell a szub. ellenben surroundnak használható tökéletesen.
bővebb infó itt:
https://www.martinlogan.com/motionSerie ... eakers.php
régen mintha lett volna debrecenbe martin logan viszont eladó. szerintem hívd fel a limart ők meg tudják mondani biztosra.
mennyi végülis a max keret?
De ha 2 pár kell, még ha center nem is plusz egy sub az már sok nekem....de az biztos, hogy egy ilyennel nem nyúlnék mellé....
menj hallgasd meg. nem mondom hogy 100% teljesértékű mélye van, de nagyrészt nem igényel plusz szubot. ráadásul bezenél 30-40négyzetmétert is. sztereó vagy 5.1 kell?
- -KP-
- V.I.P.
De ha 2 pár kell, még ha center nem is plusz egy sub az már sok nekem....de az biztos, hogy egy ilyennel nem nyúlnék mellé....
menj hallgasd meg. nem mondom hogy 100% teljesértékű mélye van, de nagyrészt nem igényel plusz szubot. ráadásul bezenél 30-40négyzetmétert is. sztereó vagy 5.1 kell?
Róbert veszel ilyet és még a maradék pénzből jut játszótársakra is pl.: is gidákat....
Ez is lehetne egy megoldás...de inkább egy másfajta végeredményre gondoltam:-)
Bose, HK kompaktokat Media Marktban meg tudsz hallgatni,ha van rá lehetőséged,legalábbis a westendben volt mindkettő.
Itt Debrecenben nem sok minden van sajnos...Bose csak lifestyle van a nagyaon drága( 800 e ) ami feljetős...hk-t talán megtudok sasolni egy bemutatóteremben...
Továbbá nálunk bevált a csöves esetében a "jujjuj forró" kifejezés használata
Na ez jó....
Biztos megtanulná, de már döntöttünk és kell egy kisebb rendszer....