Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

StylePainter
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: StylePainter »

Helló Mindenki! Kérdésem a következő: Hozzájutottam egy Technics sb m500as hangsugárzó párhoz! Vagyis még nincs nálam jövőhéten vagy az utáni héten hozzák! Ismerem a tulajt nagyon régóta! Láttam is és hallottam is már őket! Tetszettek is minden szempontból! Csak annyi, hogy esetleg valakinek hosszabb távú tapasztalat ezekkel a szépségekkel? Inkább negatívum érdekel de pozitívum is jöhet persze! Pár képet berakok, de ezek netes képek nem az én választottamról készültek! Amúgy 35 ezer forintért jutottam hozzájuk! Majdnem, hogy karcmentesek javítva még soha nem voltak és Ő az első tulaj!

Köszi! 
Onkyo DR-90 Amp/DVD, Panasonic SA-HE75, Onkyo TX-NR626, Onkyo A-9030, Auna Tube 65, Kenwood KA-770D, Harman/Kardon PM 635i, JVC RX-206, ( Sony MHC-BX5 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> ) plusz még egy két régebbi gép! (Toshiba, Technics, Marantz, Sony, DIY Tube Amp stb...). Onkyo DX-7110 CD, Onkyo DX-730 CD, Onkyo DX-6930 CD, Harman/Kardon HD 970 CD, Marantz 57 MK II CD, Panasonic S47 DVD, Samsung BD-H5500 Blu-ray, Technics SB-M500, Onkyo SC-360, Taga Harmony TAV-906S, Denon SC-400S, Koda AV-860 5.0, Mordaunt Short Carnival HTS 5.0+Carnival 7 sub, Eltax Monaco HT-8002 5.0+REL Strata II sub. Samsung 42" LCD ( jelenleg sajnos másra nincs lehetőség) Sony MDR-V55 headphone. JBL J55 headphone. DIY Onkyo DX-7110 CD HTPC... Harman/Kardon AVR80 THX, Koda SW10A. Jah és persze a UPC Mediabox HD... /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> Meg egy két apróság! /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Sziasztok.
Segítség kellene:

1. Dali Lektor 6  5.0 szett akciósan 300.000 -ért (elvileg magasabb kategória a Zensornál)
2. Dali Zensor 7  5.0 szett 340.000-ért ( újabb tervezés, nagyobb hangszórók a Lektornál)
3. PolkAudio Rti5 5.0 szett 340.000 -ért

Denon x4000-hez szeretném. kb. 30 nm szobába.
Aki hallotta őket megköszönöm a véleményét melyiket javasolja

Ezeket is figyelembe venném a helyedben:
Q Acosutics QA 3050/3010/3090c: http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... 90c-detail  314.900 Ft

Klipsch R-26F 5.1 :http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... 5-1-detail  349.900 Ft
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Vicarious2
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: Vicarious2 »

Sziasztok.
Segítség kellene:

1. Dali Lektor 6  5.0 szett akciósan 300.000 -ért (elvileg magasabb kategória a Zensornál)
2. Dali Zensor 7  5.0 szett 340.000-ért ( újabb tervezés, nagyobb hangszórók a Lektornál)
3. PolkAudio Rti5 5.0 szett 340.000 -ért

Denon x4000-hez szeretném. kb. 30 nm szobába.
Aki hallotta őket megköszönöm a véleményét melyiket javasolja

Marantz Cinema 40
Focal Aria 906+S900, Focal Aria 900CC, Focal Aria 926
SVS SB-4000
Audioquest NRG2, Pangea AC14SE MK2, Taga PF-1000, Oehlbach NF214 SUB
QED XT40, Inakustik Silver
LG 70 UM7450PLA, Epson EW-TH5210

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Sziasztok! Yamaha R-n500 erősítőhöz milyen álló hangsugárzót javasolnátok egy 40-50m2 feletti társasházi lakásba zenehallgatáshoz. Jelenleg Focal 706s monitor dobozokkal szól a rendszer. Ezeknek elé lágy a hangja. Most egy kicsit feszesebb, pörgősebb hangkép érdekelne. 
Vegyél másik erősítőt inkább, vagy egy Triangle doboz talán javíthat a helyzeten.

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Hozzászólás Szerző: xyz77 »

Olyan kérdésem lenne ,hogy Klipsch centerből melyiket érdemes választani inkább? rc 42 vagy r25c ? szinte forintra egy árban vannak, rf 52 mellé venném.
A másik,hogy az új reference premier jobb valamivel mint a reference II ?Háttérnek az rb 51 II és az rp 150m között kellene döntenem.

köszi

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Sziasztok! Yamaha R-n500 erősítőhöz milyen álló hangsugárzót javasolnátok egy 40-50m2 feletti társasházi lakásba zenehallgatáshoz. Jelenleg Focal 706s monitor dobozokkal szól a rendszer. Ezeknek elé lágy a hangja. Most egy kicsit feszesebb, pörgősebb hangkép érdekelne. 

AGE-T
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: AGE-T »

valamelyik álló Klipsch. akár RF vagy RB sorozat. nem tudom manapság még futnak-e ezek a szériák, vagy mi van helyettük. azt se hogy új vagy használt hangfalban gondolkozol.

esetleg nézz be a klipsch részre, lehet megenged egy meghallgatást valaki.

aprón is lehet vannak jó vételek.

Az nem baj, ha marad pénzem Használt is rendben van. 

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Konkrétabban melyik Klipsch? A keret erősítővel együtt értendő
Valami hasonló karaktert keresek, amit egy Audeze LCD2 tud fejesben. Ha ez így mond valamit... 

valamelyik álló Klipsch. akár RF vagy RB sorozat. nem tudom manapság még futnak-e ezek a szériák, vagy mi van helyettük. azt se hogy új vagy használt hangfalban gondolkozol.

esetleg nézz be a klipsch részre, lehet megenged egy meghallgatást valaki.

aprón is lehet vannak jó vételek.

AGE-T
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ennek a keretnek a töredéke is elég lenne. én azt mondom Klipsch.

Konkrétabban melyik Klipsch? A keret erősítővel együtt értendő
Valami hasonló karaktert keresek, amit egy Audeze LCD2 tud fejesben. Ha ez így mond valamit... 

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Elektronikus zenéhez keresek hangfalakat. Főleg hardstyle, trance, tech house, deep house zenéket hallgatok, ezért fontos lenne, hogy feszes jó minőségű mélyeket kapjak. Forrás pc (jriver), dac Benchmark dac1 usb. 
Erősítő tipp/ajánlat is jöhet, vagy akár szett egyben is. Teljes keret 800e.

Előre is köszönöm! 

ennek a keretnek a töredéke is elég lenne. én azt mondom Klipsch.

AGE-T
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mandras , ha jól emlékszem a nick névre, hirdet egy JBL dobozt, 250 000 Ft-ért, a felsorolt zenékhez több mint kiváló.

Jelenleg nem látok tőle aktív hirdetést. Van egy ilyen Jbl 4306. Erről esetleg vélemény? 

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Sziasztok!

Elektronikus zenéhez keresek hangfalakat. Főleg hardstyle, trance, tech house, deep house zenéket hallgatok, ezért fontos lenne, hogy feszes jó minőségű mélyeket kapjak. Forrás pc (jriver), dac Benchmark dac1 usb. 

Előre is köszönöm! 

Mandras , ha jól emlékszem a nick névre, hirdet egy JBL dobozt, 250 000 Ft-ért, a felsorolt zenékhez több mint kiváló.

AGE-T
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok!

Előre is köszönöm! 

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Errol lenne szo......☺

http://www.hitech-online.ru/articles/mo ... a_F50.html

A support-ot nem próbáltad?

http://www.revelspeakers.com/

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: yba_us »

" Latom, meg mindig analogot hallgatsz. Ja, nem doltem be a digitalisnak, mert a klasszikusokon az sem tudott javitani"" :-)

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: yba_us »

SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG
Szevasztok. A telomrol irok es nem találtam az uj topik nyitási opciot, es ezert konyokoltem bele ebbe. ......
Elnézést kérek ezért.
Szoval van egy par REVEL PERFORMA F50 hanfalam az elso hibas szeriabol.
3 melynyomom elszallt es 3 mar cserelve van. En tegnap jutottam hozzajuk, mert mindenki feladta a javitatast........
Kellene konkret segitseg ebben az ugyben.
Cserebe szivesen segitek barkinek angliai vasarlasban beszerzesben ☺
KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ☺
" Latom, meg mindig analogot hallgatsz. Ja, nem doltem be a digitalisnak, mert a klasszikusokon az sem tudott javitani"" :-)

Karesz 666
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Karesz 666 »

Így is elköltöm ugyanazt a pénzt majd a végén. Ugyanolyan hangot kapok majd a végén. De mégis úgy érzni az asszony, hogy bizony Ő döntött így
Egyébként ma meggyőzött a Pacific Evo 30. Szép is, jó is. Szerintem holnap adok rá egy vételi ajánlatot. Egyelőre 110 az eladó ötlete (egy nagyon szimpatikus középkorú úriember egyébként), én pedig 100-at kínáltam. Ma megismerkedtünk. Szóval ha közelítünk még egy lépést, akkor 105-ben megállapodunk majd szerintem. És szép is, jó is. Illik is az asszony nappalijába Szóval egyelőre itt tartok

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Meg kell magyarázni az asszonynak, hogy neked örömet okoz egy jó hangú rendszer és ha te elégedett vagy az neki is jó.

De lehet, hogy Karesz úgy gondolkodik, hogy ha az asszony elégedett, akkor magának is jó lesz 

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Köszönöm a válaszod!
Hülyén hangzik, de a Monitor Audio az én környezetembe túl modern darab volna. Talán nem mindig döntenek az igazi hi-fi barátok a lakberendezési stílus miatt egy-egy hangfal mellett, de sajnos nekem szempont kell hogy legyen, mert az asszony páros lábbal rúgna ki
Meghallgatni ettől persze meg lehetne, ha beleférne valamikor...
Most használhatom a Wharfedale Modus one-three -t ~1héten keresztül. Közben elmegyek látogatóba a pacific EVO 30-hoz. Illetve most megkínáltak egy Jamo S606-al is, ami szintén ide közelít árban. Bár külső design miatt még a pacific a befutó, de még semmiképpen sem nyerte meg a versenyt Meglátjuk...még valószínűleg jelentkezem

Meg kell magyarázni az asszonynak, hogy neked örömet okoz egy jó hangú rendszer és ha te elégedett vagy az neki is jó.

Karesz 666

Több szempont is szól a Jamo S606 ellen. Pl olyan magas, mint egy rakétakilövő állomás... Én a családi béke pártján állok első sorban és egy ilyen magas, de legalább formátlan "dobozzal" mint az S606...hááát...a gyengébbik énem ellene volna

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

egyszer nézz be a szétszerelt hangsugárzól részre. Nézd meg miből van összerakva az a Jamo S. én nagyívbe kerülném.

Karesz 666

Köszönöm a válaszod!
Hülyén hangzik, de a Monitor Audio az én környezetembe túl modern darab volna. Talán nem mindig döntenek az igazi hi-fi barátok a lakberendezési stílus miatt egy-egy hangfal mellett, de sajnos nekem szempont kell hogy legyen, mert az asszony páros lábbal rúgna ki
Meghallgatni ettől persze meg lehetne, ha beleférne valamikor...
Most használhatom a Wharfedale Modus one-three -t ~1héten keresztül. Közben elmegyek látogatóba a pacific EVO 30-hoz. Illetve most megkínáltak egy Jamo S606-al is, ami szintén ide közelít árban. Bár külső design miatt még a pacific a befutó, de még semmiképpen sem nyerte meg a versenyt Meglátjuk...még valószínűleg jelentkezem

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Sajnos nem tudom a héten meghallgatni a másodikat. De közben megkaptam a Modus One-three-t. Hááát...nagyobb durranásra számítottam. Na jó, persze ez is jobb, mint az eddigi legjobb hangfalam, ami egy Jamo studio 170 volt egy kis tuninggal...
Viszont a héten meghallgathatok egy Wharfedale pacific EVO 30-at is. 105ezer a végára. Bár ez sem egy túl fiatal darab...van ezzel kapcsolatban tapasztalt fórumozó? Kaphatok véleményeket róla lécci-lécci?

Nekem volt evo 20-asom úgy 6-7 évvel ezelőtt. Mai füllel kissé tömör, de tiszta hangzásra emlékszem. Én Vincent SV-129-el hallgattam. Megéri ezt a pénzt, nálad a viszonylag nagy térben biztosan kifutná magát. Ha tetszik neked a hangzásvilága, akkor jó választás lehet és szemre is igen tetszetős hangfal.
Azért lehetőség szerint a Monitor Audiot ne hagyd ki.

Karesz 666

Szia!

A jelenlegi kínálatból a következőket javaslom meghallgatni:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nter-es25/

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lp%C3%A1r/

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... audio-br5/

Sajnos nem tudom a héten meghallgatni a másodikat. De közben megkaptam a Modus One-three-t. Hááát...nagyobb durranásra számítottam. Na jó, persze ez is jobb, mint az eddigi legjobb hangfalam, ami egy Jamo studio 170 volt egy kis tuninggal...
Viszont a héten meghallgathatok egy Wharfedale pacific EVO 30-at is. 105ezer a végára. Bár ez sem egy túl fiatal darab...van ezzel kapcsolatban tapasztalt fórumozó? Kaphatok véleményeket róla lécci-lécci?

Karesz 666

A Wharfedale modus one-three már "mgpiszkált" és a modus one-six hangszóróit kapta meg.
Mi a véleményetek a 66ezres árról?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”