Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Acoustic Energy
Acoustic Energy
Acoustic Energy Aegis one hangfallal kapcsolatban kérnék tapasztalatokat esetleg van e valakinek ,milyen elektronikával használja használta. cd erősítő. Köszönöm Tibor.
http://www.stereophile.com/standloudspeakers/239/
HIGH-END.
- underattack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 33
Acoustic Energy
Előkerestem az újságot . Azt írja az entry level Evo és az audiofil Aelite szériák közé ékelődik be a Linear széria . 2006-ban 214 ezer volt az ára az Inter Audiónál . Az Aegis- ről nem tesz említést , de mintha az fiatalabb széria lenne .
Még valamit ?
Szerinted használtan megér 100-110-et, ha hibátlan állapotban van?
Megtaláltam itt az eladási topicban a kistestvérét (a polcsugárzó linear 1-et), az 80-ért ment + az új ár tekintetében is reálisnak tűnik nem?
Köszi
- underattack
- Nincs visszaút
Acoustic Energy
Előkerestem az újságot . Azt írja az entry level Evo és az audiofil Aelite szériák közé ékelődik be a Linear széria . 2006-ban 214 ezer volt az ára az Inter Audiónál . Az Aegis- ről nem tesz említést , de mintha az fiatalabb széria lenne .
Még valamit ?
Ez így teljesen elegendő! Nagyon köszönöm a segítőkészséged.
Minden jót!
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Acoustic Energy
Lenne egy kérdésem a márkában jártasabbakhoz.
A linear 3 típus az milyen szintet képvisel? Nem is találom a gyártó honlapján, sem pedig magyar árat, pedig van ilyen, mert egy ismerősömnél hallottam, csak épp hm erősítővel.
Hol van ez pl. egy Aegis 2-höz, vagy 3-hoz képest?
Köszi előre is.
Még valamit ?
- underattack
- Nincs visszaút
Acoustic Energy
Lenne egy kérdésem a márkában jártasabbakhoz.
A linear 3 típus az milyen szintet képvisel? Nem is találom a gyártó honlapján, sem pedig magyar árat, pedig van ilyen, mert egy ismerősömnél hallottam, csak épp hm erősítővel.
Hol van ez pl. egy Aegis 2-höz, vagy 3-hoz képest?
Köszi előre is.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Acoustic Energy
jah, s nicns magyobb különbség, mviel van hivataslos magyar árlista , s attól én csak lefelé szoktam eltérni
:lol!: :lol!: :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Acoustic Energy
sajnos ez így van, viszont nem küldi sehova sem, kizárólag Angliába, így nincs benne komoly szállítási költség, vám, s a sokat hangoztatott haszonkulcs
Én értem,csak nektek is kellemetlen magyarázkodni a vevőknél.
Ti gondolom ráadásból még másodkézből is veszitek,így a különbség még nagyobb.
Miért nem hoztok be ti közvetlenül egy ismertebb márkát?
mert alapvetően a Clarus a fő irányvonal, amellett vannak preferált típusaink, mint az AE is.
Amúgy
egy német kereskedő árai
amelyek közel azonosak a magyar árakkal.
jah, s nicns magyobb különbség, mviel van hivataslos magyar árlista , s attól én csak lefelé szoktam eltérni
Naim-ZU
Acoustic Energy
sajnos ez így van, viszont nem küldi sehova sem, kizárólag Angliába, így nincs benne komoly szállítási költség, vám, s a sokat hangoztatott haszonkulcs
Én értem,csak nektek is kellemetlen magyarázkodni a vevőknél.
Ti gondolom ráadásból még másodkézből is veszitek,így a különbség még nagyobb.
Miért nem hoztok be ti közvetlenül egy ismertebb márkát?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
]nem értem mi ezzel a gond, vagy hogyan kapcsolódik ide a Swans
Lehet,hogy csak félreértettem.
Azt akartam írni,hogy az nem jó,ha a gyártó sokkal jobb áron forgalmaz valamit,mint a forgalmazói.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
Na de én nem céges eladásokról, hanem használt termékről beszélek...
na de ezek újak, kötött árral
A többi típust is megtalálod ott
Mert nincs az ebayen használt ezekből a falakból? Biztos lehet találni...:lol!: Na de mind1...Elbeszéltünk egymás mellett
nem túl sok van használtan, ha körülnézel.
Én azt értem, amit te mondasz: ha használt, akkor eladótól függ, hogy hova küldi, sokszor az angolok nem küldenek Európába amúgy.
Naim-ZU
Acoustic Energy
]nem értem mi ezzel a gond, vagy hogyan kapcsolódik ide a Swans
Lehet,hogy csak félreértettem.
Azt akartam írni,hogy az nem jó,ha a gyártó sokkal jobb áron forgalmaz valamit,mint a forgalmazói.
Webáruház:
Acoustic Energy
Mert nincs az ebayen használt ezekből a falakból? Biztos lehet találni...:lol!: Na de mind1...Elbeszéltünk egymás mellett
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
na akkor leírom, hogy ennek mi a lényege, hogy tisztán lehessen látni, elkerülve a további félreértelmezéseket.
Az adott linken az ebayen árul maga a gyár, tehát nem viszonteladó, hanem közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni. Viszont csak a Brit Egyesült királyság területére szállítanak, így oldva meg az ottani disztribúciót- sok helyen nincs bemutatóterem.
A világ többi részére nem szállítanak, mivel ott van hivatalos képviselet, s ott mindenki megveheti az adott kiszemelt hangfalat, igaz közel sem ennyiért. Viszont abban benne van a vámolás, szállítás, garanciavállalás, szervizelés, bemutatás ára is, s nyilván a haszon is.
Ezzel van egy kis bibi.
a Swans is forgalmazza amerikában a termékeit,de ő olyan árakon árul,hogy itt annyiért senki sem venné meg.
A német árak is hasonlóan magasak.
nem értem mi ezzel a gond, vagy hogyan kapcsolódik ide a Swans
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
Naim-ZU
Acoustic Energy
na akkor leírom, hogy ennek mi a lényege, hogy tisztán lehessen látni, elkerülve a további félreértelmezéseket.
Az adott linken az ebayen árul maga a gyár, tehát nem viszonteladó, hanem közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni. Viszont csak a Brit Egyesült királyság területére szállítanak, így oldva meg az ottani disztribúciót- sok helyen nincs bemutatóterem.
A világ többi részére nem szállítanak, mivel ott van hivatalos képviselet, s ott mindenki megveheti az adott kiszemelt hangfalat, igaz közel sem ennyiért. Viszont abban benne van a vámolás, szállítás, garanciavállalás, szervizelés, bemutatás ára is, s nyilván a haszon is.
Ezzel van egy kis bibi.
a Swans is forgalmazza amerikában a termékeit,de ő olyan árakon árul,hogy itt annyiért senki sem venné meg.
A német árak is hasonlóan magasak.
Webáruház:
Acoustic Energy
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
Én az Ebay-re gondoltam...Onnét eljön a csomag...
nem jön el
Post to: United Kingdom
Máshonnan sem? A németektől sem jön el? Vagy más európai országból?
Nos ha küldenék mindenhova akkor az lenne oda írva, ill. nem lenne külön írva hogy csak "helyben" szállítás...
Te most miről is beszélsz? Ismerősömnek jött már kintről az ebayen keresztül erősitő, akkor hangdoboz miért ne jöhetne?
Naim-ZU
Acoustic Energy
nem jön el
Nos ha küldenék mindenhova akkor az lenne oda írva, ill. nem lenne külön írva hogy csak "helyben" szállítás...
Te most miről is beszélsz? Ismerősömnek jött már kintről az ebayen keresztül erősitő, akkor hangdoboz miért ne jöhetne?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Acoustic Energy
nem jön el
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Acoustic Energy
ha valakinek kell ,ide elkuldik nekem, en mag haza...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Acoustic Energy
nem jön el
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
nem jön el
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Acoustic Energy
Sztem 20 euró körül el is hozzák, de legyen 30...Még akkor is nagyon jól vagy árban...
Hungary- not specified
na, ha ezt látjátok, akkor azt jelenti, hogy nem küldik el.
Sajnos ebben biztos vagyok, csak és kizárólag Nagy-Brittaniába küldenek.
Naim-ZU
Acoustic Energy
Sztem 20 euró körül el is hozzák, de legyen 30...Még akkor is nagyon jól vagy árban...