Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dali hangsugárzók

Vendég

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lehet, hogy a régi szériánál be vannak forgatva valamennyire. Nekem még a régi van, a Toshibashopban amikor vettem, mondta is az eladó. Talán ezért van az, hogy nem totál magam felé fordítva a legjobb a tér, hanem elég csak kicsit beforgatni.

Igen én is ott vettem a sajátom, akkor mondták nekem is, de nem csak ott hanem Szegeden is hasonlókat mondott az eladó.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Lehet, hogy a régi szériánál be vannak forgatva valamennyire. Nekem még a régi van, a Toshibashopban amikor vettem, mondta is az eladó. Talán ezért van az, hogy nem totál magam felé fordítva a legjobb a tér, hanem elég csak kicsit beforgatni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Érdekes a sztori , mert erről magán a hivatalos DAli oldalon lehetett olvasni, ha jól tudom. Valami olyat írtak, h a magas hangszórók szórási szögére van hatással...Akkor én sem értettem miről is van szó, mert a magas mindkét dobozon ugyan úgy áll. De még a Lurdiban is valami hasonló dologról beszélt az eladó.

Igen ... olyasmi van, hogy régebben pár fokot befordították a magasakat, de aztán egy idő után már nem. Azt sajnos nem tudom mikortól, de érdekes lenne kideríteni!
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

Vendég

Dali hangsugárzók

Nekem volt egy levelezésem dániával - mivel véletlenül két R betüs Concept 6 került hozzám - azt írták kukk egyforma a két oldali hangfal. Csak azért párosítják őket, egyrészt hogy nagyjából egy időbe/minőségbe készüljenek másrészt a logisztika miatt. Meg gondolom, hogy komolyabbnak tűnjön :-)

Érdekes a sztori , mert erről magán a hivatalos DAli oldalon lehetett olvasni, ha jól tudom. Valami olyat írtak, h a magas hangszórók szórási szögére van hatással...Akkor én sem értettem miről is van szó, mert a magas mindkét dobozon ugyan úgy áll. De még a Lurdiban is valami hasonló dologról beszélt az eladó.

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Nekem volt egy levelezésem dániával - mivel véletlenül két R betüs Concept 6 került hozzám - azt írták kukk egyforma a két oldali hangfal. Csak azért párosítják őket, egyrészt hogy nagyjából egy időbe/minőségbe készüljenek másrészt a logisztika miatt. Meg gondolom, hogy komolyabbnak tűnjön :-)
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 57

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: stromfeusz »

Én Concept6 és 8 is füleltem de nem lehet összehasonlítani mind a két hangfal dinamikája hangzása zenén elmarad a AXS8000-hez képest

Na ez az ami izlés dolga

Nekem Concept -em van ,de ha váltanék akkor az ikon szériát választanám...

Vendég

Dali hangsugárzók

Szia !

De a Concept széria is ilyen, van "R" hangfal és "L" hangfal....

Én Concept6 és 8 is füleltem de nem lehet összehasonlítani mind a két hangfal dinamikája hangzása zenén elmarad a AXS8000-hez képest

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Igazat adok. Nekem AXS8000 van 92db 32-24000hz 200watt folyamatos terhelhetőség .A axs szériát nem forgalmazták itthon nagy tételben. Ja és csak párban lehetett megvásárolni, mert fel van tüntetve L R . Magyarul jobb és bal hangfal egy pár . Nem tudom miért van feltüntetve de gyárilag ráírták .Nálam pont ezek vannak :

Szia !

De a Concept széria is ilyen, van "R" hangfal és "L" hangfal....

Vendég

Dali hangsugárzók

Érdemes bizony, meg talán zeneibb mint a Concept széria.

Igazat adok. Nekem AXS8000 van 92db 32-24000hz 200watt folyamatos terhelhetőség .A axs szériát nem forgalmazták itthon nagy tételben. Ja és csak párban lehetett megvásárolni, mert fel van tüntetve L R . Magyarul jobb és bal hangfal egy pár . Nem tudom miért van feltüntetve de gyárilag ráírták .Nálam pont ezek vannak :

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Az ikonok mindig Dániában készültek. A mkII-es szériával már kínafóbiám van. Az egyes széria nagyon jól sikerült. Nálam hosszútávra berendezkedett.

"While the IKON 7 MK2 might, therefore, seem to be rather less of an obvious bargain as its predecessor, it's still a lot of hi-tech speaker at a decent enough price. Speakers made in China certainly appear to offer rather more for rather less and customers who shy away from vinyl woodprint might not be won over, but the combination of advanced drive units and European manufacture are arguably benefits that justify the price premium. "
http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 619/review

Vendég

Dali hangsugárzók

nekem az ikon még dániában készült.

Az ikonok mindig Dániában készültek. A mkII-es szériával már kínafóbiám van. Az egyes széria nagyon jól sikerült. Nálam hosszútávra berendezkedett.

Batkamano
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Batkamano »

Hát az ár szubjektív, ha jó állapotban van, nincs leharcolva, és a hangszórók is rendben vannak akkor sztem nem sok érte. Bár a Vaterán ez megkérdőjelezhető.

leborulok.gif leborulok.gif

Vendég

Dali hangsugárzók

Amit a Vaterán hirdetnek AXS5000-et annak a cimkéjére Made in Denmark van írva...
Soknak találom az 50.000-et amit kérnek érte.
Csak nekem sok?

Hát az ár szubjektív, ha jó állapotban van, nincs leharcolva, és a hangszórók is rendben vannak akkor sztem nem sok érte. Bár a Vaterán ez megkérdőjelezhető.

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Amit a Vaterán hirdetnek AXS5000-et annak a cimkéjére Made in Denmark van írva...
Csak nekem sok?

Nekem Concept 2 van, de nincs ráírva semmi.... majd holnap megnézem a dobozát a garázsban .hátha arra van írva valami...

Batkamano
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dali hangsugárzók

Vajon a Concept szérát is kínában gyártják ?

Csak nekem sok?

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Erről én is hallottam, nem tudom igaz -e, nem hallgattam őket egymás mellett.. Nekem még az első szériás darabokból van.

Én sem, de olyan valaki mondta, aki már látott néhány száz hangfalat szétszedve, és percig sem kételkedem. Olcsósítanak...
Nekem is még a régi van, ha nem tévedek 5 évesesk.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

szerintem már igen, elképzelhető.

de ez nem jelenti azt hogy szar is, mert a minőségi előírások ott is ugyanazok
nekem az ikon még dániában készült.

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Itt egy AXS szett bizony megér ennyit

Vajon a Concept szérát is kínában gyártják ?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Itt egy AXS szett bizony megér ennyit

Vendég

Dali hangsugárzók

Az AXS szériáról mi a véleményetek, érdemes vele foglalkozni?A Vaterán most hirdetnek egyet.

Érdemes bizony, meg talán zeneibb mint a Concept széria.

Batkamano
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dali hangsugárzók

Az AXS szériáról mi a véleményetek, érdemes vele foglalkozni?A Vaterán most hirdetnek egyet.

Vendég

Dali hangsugárzók

Ráadásul a régi Concepthez képest az újak minősége sem ugyanaz.

Erről én is hallottam, nem tudom igaz -e, nem hallgattam őket egymás mellett.. Nekem még az első szériás darabokból van.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Igen sajnos a Dalinál is a Concept volt az utolsó széria ahol még számított a hangzás..Már a Lektor sem ért egy kalap xart sem. Nem véletlen lett ennyi a Concept széria amennyi.

Ráadásul a régi Concepthez képest az újak minősége sem ugyanaz.

Vendég

Dali hangsugárzók

nem ez a concept és a lektor közé van elhelyezve, de minek???

én sem este hasra.
nagyon könnyű valamint a szub azért 10 kila , mert egy súly is van benne az alján, akkor mennyi lenne maga a doboz driver és súly nélkül?

persze szólhat jól, de nekem is inkább picit a külsejére adhatnak többet mint a hangra, a váltó is nokedli az ikonhoz képest.

Igen sajnos a Dalinál is a Concept volt az utolsó széria ahol még számított a hangzás..Már a Lektor sem ért egy kalap xart sem. Nem véletlen lett ennyi a Concept széria amennyi.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

nem ez a concept és a lektor közé van elhelyezve, de minek???

én sem este hasra.
nagyon könnyű valamint a szub azért 10 kila , mert egy súly is van benne az alján, akkor mennyi lenne maga a doboz driver és súly nélkül?

persze szólhat jól, de nekem is inkább picit a külsejére adhatnak többet mint a hangra, a váltó is nokedli az ikonhoz képest.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”