Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
DALI Zensor teszt
Nem estem hasra ettől a kiviteltől.
Ez a legolcsóbb széria?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Dali hangsugárzók
DALI Zensor teszt
Dali hangsugárzók
A klipsch is jó lehet, de nekem az ATC beépített hangsugárzói nagyon szimpik főleg hogy szerintem nem egy horror ár.
Most abból indultam ki ha mindenhová Ilyet teszel és akkor nagy valószínüséggel full homogén hangzást kapsz.
És ha csak mozi a lényeg és beépítést szeretnél arra kiváló hangzást adhatnak.
Az árakból tudok adni 30% kedvezményt,aki egy egész rendszert megvesz.
Ezek még 2008-as árak.
Webáruház:
Dali hangsugárzók
A klipsch is jó lehet, de nekem az ATC beépített hangsugárzói nagyon szimpik főleg hogy szerintem nem egy horror ár.
Most abból indultam ki ha mindenhová Ilyet teszel és akkor nagy valószínüséggel full homogén hangzást kapsz.
És ha csak mozi a lényeg és beépítést szeretnél arra kiváló hangzást adhatnak.
Dali hangsugárzók
Nem az én művem. Biztos igazatok van, de ezeknél az amcsikoknál, minden igényesebb moziszobában többnyire be van építve, ál oszlopokba van rejtve. Nekem is kétségeim vannak ennek helyességét illetően, azért kérdeztem rá. Csak furcsa, hogy sok tízmilliós moziszobákban mégis ezt alkalmazzák.
Itt van néhány kép:
Esélyesen ők nem ilyen dobozokat építenek be, hanem beépíthető hangsugárzókat amiket atc is linkelt, vagy direkt ilyen célra készült mozis dobozokat. Ha ilyen házimoziszobát szeretnél építeni, akkor javaslom, hogy nézz körül a Klipsch háza táján.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
Dali hangsugárzók
Itt még kettő:
Dali hangsugárzók
Itt egy kép:
Dali hangsugárzók
Szia yoshti, remélem, ez nem a te "műved".
Kicsit olyan kriptásnak tűnik... csak egy emléktábla, meg egy egy koszorú hiányzik, miközben a hangfalon a gyászinduló szól...
szerintem kerüld ezt a fajta kivitelezést... főleg, ha hátsó basszreflexes dobozról van szó.
Nem az én művem. Biztos igazatok van, de ezeknél az amcsikoknál, minden igényesebb moziszobában többnyire be van építve, ál oszlopokba van rejtve. Nekem is kétségeim vannak ennek helyességét illetően, azért kérdeztem rá. Csak furcsa, hogy sok tízmilliós moziszobákban mégis ezt alkalmazzák.
Itt van néhány kép:
Dali hangsugárzók
A beépítést így gondoltam (így nem jó?):
Szia yoshti, remélem, ez nem a te "műved".
Kicsit olyan kriptásnak tűnik... csak egy emléktábla, meg egy egy koszorú hiányzik, miközben a hangfalon a gyászinduló szól...
szerintem kerüld ezt a fajta kivitelezést... főleg, ha hátsó basszreflexes dobozról van szó.
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Dali hangsugárzók
Nem jársz jobban, mert így lesz 2 doboza a hangsugárzónak, ha beépíteni szeretnéd akkor mindenképp ezeknél maradj...
A beépítést így gondoltam (így nem jó?):
Dali hangsugárzók
Moziszobába keresek teljesértékű beépíthető hangfalakat. Van ilyen a számomra szimpatikus Dali kínálatában is "Phantom" néven. Hallotta már valaki ezeket? Valamint keresek olyan helyet, ahol esetleg meg lehetne hallgatni. Köszi!
http://dali-speakers...eakers.html/174
http://sound.atctrade.com/index.php?opt ... &Itemid=53
Webáruház:
Dali hangsugárzók
Köszi, megnézem azokat is. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy jó ötlet ilyeneket venni. Lehet, hogy kis- de teljesméretű surround dobozok szövettel burkolt oszlopba építésével jobban járok, előre meg ugyanígy a frontokat.
Nem jársz jobban, mert így lesz 2 doboza a hangsugárzónak, ha beépíteni szeretnéd akkor mindenképp ezeknél maradj...
Dali hangsugárzók
Nézz rá a Martin Loganakre is. Szerintem azokat nagyobb eséllyel tudod meghallgatni. Bár fene tudja.
Köszi, megnézem azokat is. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy jó ötlet ilyeneket venni. Lehet, hogy kis- de teljesméretű surround dobozok szövettel burkolt oszlopba építésével jobban járok, előre meg ugyanígy a frontokat.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1678
Dali hangsugárzók
Nézz rá a Martin Loganakre is. Szerintem azokat nagyobb eséllyel tudod meghallgatni. Bár fene tudja.
Dali hangsugárzók
Moziszobába keresek teljesértékű beépíthető hangfalakat. Van ilyen a számomra szimpatikus Dali kínálatában is "Phantom" néven. Hallotta már valaki ezeket? Valamint keresek olyan helyet, ahol esetleg meg lehetne hallgatni. Köszi!
http://dali-speakers.com/display_conten ... s.html/174
Dali hangsugárzók
magam se tudom, mi lehet a dali ikon és mkII közötti különbség hangban.
annyit tudok, tán a váltón módosítottak, bár nem tudom minek mert állítólag nagyon jó volt az első is.
Bennic kondik stb.
Nekem is mióta megvan, fantasztikusan részletező, élethű hangot hallok mely nem a dobozból jön, hanem csak hallom hogy jön, terjed felém.
A frontoknak órási tere van, a center méretét meghazudtoló erőteljességgel és tisztasággal tud szólni, a szurroundok pedig szépen betöltik a teret úgy hogy még visszább is kell venni a level szintjükből annyira dinamikusak.
A mai napig előfordul, hogy találkozok olyan zenés vagy filmes anyaggal, hogy annyira meglepődöm, hogy ez a hangfalból jön hogy el sem hiszem.
Ja és a legjobb benne, hogy amikor kell akkor lágy finom érzelmes, amikor pedig olyan a filmes anyag vagy zene akkor pedig mindent felkavar és egy szempillantás alatt doboz rezonálás nélkül elsöpör.
Magyarul úgy ad elő mindent ahogyan azt rögzítették, nem tesz hozzá, nem is vesz el a lemezen, ha esetleg "rosszul" rögzítették akkor azokat a hibákat is fel fogja mutatni.
A velo szub pedig szépen alájuk dolgozik
Ha valaki ki tud fogni első szériát és viszonylag nem drágát nyugodtan megveheti, szerintem az MKII -es széria kicsit sok.
Annyiért már Monitor Audio RS6 vagy RX6 szettet is lehet venni és valszeg simán van az is olyan jó.
Dali hangsugárzók
Dali Ikon 6 teszt
Nálam is "üzemel" egy pár. Itt még a C6 társaságában.
Dali hangsugárzók
Dali Ikon 6 teszt
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Dali hangsugárzók
Ezt a DLS M66 dobozt hallotta már valaki...Nagyon szép elegáns lett, és ha lehet a gyári adatoknak hinni az is elég jó...
Description / type 2.5-way bass reflex
Finish / colour Black piano
Impedance 4 ohm
Woofer size 6,5"
Midrange size Woofer / midrange 6,5"
Frequency range 40 Hz - 30 kHz (-3dB)
Tweeter 28 mm soft dome tweeter
Sensitivity 89 dB / 1m, 1W
Crossover point (Hz) 3600 Hz
Crossover 1st /2nd order Bessel
Recommended amplifier 50 - 250 Watts
Weight 28,4 kg /62,6 lbs
Dimension (W x D x H) 200 x 360 x 1080 mm (7,9" x 14,2" x 42,5")
Ha jól rémlik angliában letesztelték és eléggé jó véleménnyel voltak a DLS hangfalról.Akkor elgondolkodtam hogy meg kéne hallgatni mert elég potenciális darab lehet zenehallgatásra.Sajnos az ára miatt kiesett a szorásból.
Lehet megéri az árát de anyiért mást vennék magamnak.
De az anyagot nem sajnálták ki belöle.Pozitiv dolog a sok doboz mellett a piacon.
Ráadásul legalább Ők is gondoltak arra az egyszerü de nagyszerü dologra hogy az elölapot zenehallgatásnál leveszi az ember és hátra lehessen rakni a dobozra igy kevesebb a lehetöség a hánykolodo elölapok sérülésére.
Mért nem használják többen ezt a megoldást.
Dynaudio is alkalmazta.És használom is a lehetöséget.
Dali hangsugárzók
Ezt a DLS M66 dobozt hallotta már valaki...Nagyon szép elegáns lett, és ha lehet a gyári adatoknak hinni az is elég jó...
Description / type 2.5-way bass reflex
Finish / colour Black piano
Impedance 4 ohm
Woofer size 6,5"
Midrange size Woofer / midrange 6,5"
Frequency range 40 Hz - 30 kHz (-3dB)
Tweeter 28 mm soft dome tweeter
Sensitivity 89 dB / 1m, 1W
Crossover point (Hz) 3600 Hz
Crossover 1st /2nd order Bessel
Recommended amplifier 50 - 250 Watts
Weight 28,4 kg /62,6 lbs
Dimension (W x D x H) 200 x 360 x 1080 mm (7,9" x 14,2" x 42,5")
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Dali hangsugárzók
Pár hónapja nézegetem, hogy mi legyen a következő hangfalszettem. Azt hiszem a Dali Ikon 6 MkII - Ikon 2 MkII - Ikon Vokal 2 MkII 5.0 lesz a befutó. Csak menne le a szett akciós ára a lélektani 500 ezres határ alá, addig várok...
Szia !
Nekem is Dali van a Harman AVR mellé, bár a concept sorozat. Nagyon jól szól . Sok hangfalam volt már , de mióta megvannak nem gondolkodom a hangfal cserén ....
- Batka
- V.I.P.
- Értékelés: 201
Dali hangsugárzók
Pár hónapja nézegetem, hogy mi legyen a következő hangfalszettem. Azt hiszem a Dali Ikon 6 MkII - Ikon 2 MkII - Ikon Vokal 2 MkII 5.0 lesz a befutó. Csak menne le a szett akciós ára a lélektani 500 ezres határ alá, addig várok...
Házimozim: TV: Panasonic P65VT60 - AVR: Primare SPA23 - Front Speakers: Vienna acoustics BEETHOVEN Concert Grand - Center Speaker: Vienna acoustics MAESTRO Grand - Rear Speakers: Vienna acoustics WALTZ Grand - Speaker Cable Front: Acoustic Zen Absolute Silver - Speaker Cable Center & Rear: OehlBach Silver Stream 4mm2, MS Audio 5N pure silver bananas - Blu-ray Player: OPPO UDP-205 CFW - Media Player: Dune HD Solo 4K - Cables: AudioQuest Carbon HDMI 1m & 3m, Acoustic Zen Absolute Silver RCA 1m, Luxor Gold IC RCA 0.8m - Mains Filter: Lab12 Gordian - Black Matt - Power Chords: Valhalla AgIIi, CuAgIIi, CuIVi, Cu-X - Headphone: Beyerdynamic DT1770 Pro & Kimber (Russ Andrew's) GQ-24-4m - Headphone Stand: Fodesz 101 - Remote: Logitech Harmony 650 - PC Speakers: Genelec M040 - DAC: Furutech ADL Stratos - USB Card: JCAT USB Card FEMTO - Speaker Cables: Oyaide FTVS-910 XLR 1m - USB Cable: Kimber B BUS Ag 1.5m