Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AS hangdobozok

ReLax
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: ReLax »

Örömmel tölt el. Ma érkeztek éppen meg a Söund Arts állványok is hozzá.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: kalmi »

ReLax Minijeibe való hangszórók kiválasztódtak. Most a mélyközepek járódnak 50 órát.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Reméljük a fele legalább komolyan is gondolja ezt a vásárlást:
theo , fülelek , earformance , BIG FOOT , szocsa , marcsi1001 , bencze , Gabe24 , Szigi , yura
http://www.avx.hu/fo...54#entry1076254

Mivel majd' mindegyiküket ismerem, így a - ha és amennyiben 150-250 ezer között vennének kis polcsugárzót a felsoroltak közül - teoretikus vásárlásuk kiszemeltje (ami a topik témája) tudtommal az AS Mini lenne. A lehetőségek és/vagy kívánalmak más téma.

(hoppá, ha jól emlékszem 2 pohár Villányi Kékoportóval ezelőtt jobban ment a fogalmazás... )

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: earforce »

Reméljük a fele se gondolja komolyan. Most nem lenne időnk ennyi dobozt legyártani.

gratulálok; a savazáson TI nyertetek :bebebebebebe:
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Reméljük a fele se gondolja komolyan. Most nem lenne időnk ennyi dobozt legyártani.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: AVX »

Köszönjük az elismerő szavakat. Ezekért érdemes csak csinálni ezt az egészet! A doboz asztalosmunkája hét elején kezdődik. A hangszórók is jövő héten érkeznek és elkezdődik a bejáratás is. Természetesen teszünk be képeket is majd a folyamatról! Türelmet kérünk csak!

Reméljük a fele legalább komolyan is gondolja ezt a vásárlást:
theo , fülelek , earformance , BIG FOOT , szocsa , marcsi1001 , bencze , Gabe24 , Szigi , yura
http://www.avx.hu/fo...54#entry1076254

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Köszönjük az elismerő szavakat. Ezekért érdemes csak csinálni ezt az egészet! A doboz asztalosmunkája hét elején kezdődik. A hangszórók is jövő héten érkeznek és elkezdődik a bejáratás is. Természetesen teszünk be képeket is majd a folyamatról! Türelmet kérünk csak!

ReLax

AS hangdobozok

Nem nagyon pörög a topik, folytatom tapasztalataim megosztását az AS minivel kapcsolatban. Most ott tartok , hogy visszaadtam, megrendeltem, már hiányzik. Nem csak nekem, hanem pl. a legnagyobb fiamnak is. Először mindenki nézte, hogy egy állódoboz és mélynyomó után mit akarok ezzel a kis cuccal? Jól neveltek, nem gúnyolódtak, de érdekesen néztek, Apa megint kitalált valamit. Azután elkezdtem hallgatni, elkerekedtek az arcok. Váltogattam a stílusokat, becsatlakoztak a hallgatásba. Senki nem szakértő, nem érdeklődnek még kicsit se, hogy milyen erősítő, milyen hangfal…., szól a zene és kész. Ha nagyon gáz valami, azt bezzeg érzik (de sz.rul szól). Azután jöttek az észrevételek, "egész jó", "jól néz ki" „milyen jó mélyei vannak, pedig milyen kicsi”, "szép tisztán szól”, „jók a magasai”. És már többet hallgattunk együtt is számokat (már korábban írtam, hogy többszintes a ház és mindenki főleg a szobájában tanul vagy kockul). És az utolsó nap, a visszavitel előtt jött feleségem véleménye, aki aztán teljesen laikus „neki nem tetszik annyira, mert nem a hangszóróból jön a zene, mint a réginél, hanem közöttük szól”. Ez az! Erre vágytam én is, és ez őszinte vélemény. Naná, hogy megveszem.
Azóta kérdezik, hogy mikor lesz már kész, mert elég gagyi ezek után a jelenlegi hang. Megállapította a fiam, hogy ez olyan mint egy jó kocsi, amíg nem próbálod ki, jó a jelenlegi, de ha a jobbat kipróbáltad, már elégedetlen leszel a régivel.
Egyeztettem az asztalos „mesterrel” (nagyon szépek a munkái) a színről és erezetről, megállapodtunk pár képváltás után, remélem közben már járatódnak a hangszórók a párbaválogatás előtt, kész vagy készül a keresztváltó, Kalmi tesztel, mér, jönnek majd a fórumba a képek mint korábban és kb. a hó végére el is készülnek. Kap egy jó állványt, és utána megszűnik a hiányérzetünk.
Remélem nem voltam túl hosszú.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Dynaudio feeling.

Látod, Kalmi, mindenhonnan csak a dícséret. És nem alaptalanul!

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Gratula Gergő!!!
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

AVX
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Mindenkit üdvözlök a fórumon. Eddig csak olvasgattam, de most regisztráltam hogy megosszam észrevételeim. Az AS mini ugyanis épp nálam zenél.

Üdv a fórumon.Örülök,hogy végre egy vevő is leírta a véleményét.
Kívánom,hogy egyre több ilyen beírás legyen.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Mindenkit üdvözlök a fórumon. Eddig csak olvasgattam, de most regisztráltam hogy megosszam észrevételeim. Az AS mini ugyanis épp nálam zenél...
Addig is gratulálok a termék létrehozóinak, és a jelenlegi állapot szerint egy megrendelő már körvonalazódik.

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Szia!
Elnézést, csak most láttam a kérdést.

A Mini mérete a következő (csatlakozók és opcionális előlap nélkül):

185mm X 295mm X 285mm (Szélesség - Magasság - Mélység)

A Midi még készül.

Üdv.

Föltennétek a midi méretét... ? Köszi.

A Midi mérete:
22cm X 33.5cm X 32cm (szélesség - magasság - mélység)

Albert Einstein

ReLax

AS hangdobozok

Mindenkit üdvözlök a fórumon. Eddig csak olvasgattam, de most regisztráltam hogy megosszam észrevételeim. Az AS mini ugyanis épp nálam zenél. A mai napon korrekten megkaptam a "csomagot", üzembehelyeztem. HiVi állvány, erősítőm egy 10 éves DunAudio Sigma One, Squeezebox Classic adja zenei tartalmat általában veszteségmentes formában (FLAC), a CD játszó is DunAudio, de gyengélkedik az olvasója. Az Alces szűrőt is bevetettem próbára. A szoba egy nyitott légterű földszint 7x5nm nappalija, de az elrendezés miatt 5x4m-es a hallgatási alapterület.
A hallgatott zenék, a térleképezés, a fókuszáltság miatt monitorsugárzó mellett tettem le a voksom. Több hangsugárzót meghallgattam, kiderült hogy túlzottan háklis vagyok bizonyos paraméterekre. Az egyenletes hangkép, a magasak tisztasága és mélyek minősége (nem a mennyisége) fontos számomra. Térből szeretném hallani a zenét, nem a hangszóróból. Ne csak nagyobb hangerőn szóljon szépen, hanem kisebben is. Vagy ez túl sok elvárás? Igazából az Usher V-601 tetszett eddig ebben az árkategóriában, amit meg is tudtam hallgatni és bekerült a versenyzők közé, a hétvégi bemutatón pedig nagyon a füleimnek tetsző monitort hallottam, az AS minit. Csak a miniben gondolkozom, a midi nekem nem igazán tetszett, nekem nem volt kiegyensúlyozott, inkább a mélyei voltak forszírozottak a közép-felső tartomány helyett. Dynaudio feeling. Másfajta zenére persze az akár alkalmasabb is lehet. Olvastam a fórumon és Kalmi is említette a meghallgatáson, hogy valakinél volt olyan tapasztalat hogy nála eltűnt a mini mélye, ezért még abban is gondolkoztam, hogy ha kell egy subbal megtámogatom, amit korában házimozihoz vettem. Persze ez nem vezetett volna célra, mert nem tudnám jól összehangolni, felborulna a hangkép, ráadásul nincs az erősítőn pre-out sem. Ezért azt is le kellene cserélni, ha még hangzásbeli és teljesítményproblémák is lennének. Konzultáltam Szabó Zolival, Barcza Lacival erről, de reménykedtem, hogy nem fog kelleni egy ilyen megoldás.
Délután óta hallgatom és felesleges volt az aggodalom. Semmi szükség a mélynyomóra! Kedveli a DunAudio erősítő a minit, jó barátok, nem kell a hangerőt sem magasra tenni. Eddigi benyomásaim igen pozitívak, de még finomítani kell az elhelyezést és szoknunk kell egymást. És biztos javulna még a hangkép, ha jobb hangfalkábel és interconnect lenne, mert azok most alapkategóriák. Szóval tesztelek bőszen, váltogatom a stílusokat. A feleségtűrési faktorról és a gyermekek véleményéről majd legközelebb beszámolok, mert egy ötgyerekes családnál az is fontos, ha a nappaliban van cucc.
Addig is gratulálok a termék létrehozóinak, és a jelenlegi állapot szerint egy megrendelő már körvonalazódik.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

A DIY örök dolog, és az az igazi szerelem! Az AS dobozok is azért tudnak ilyen jók lenni, mert szerelemből és nem érdekből születtek!

Ez a lényeg.
Én is így gondolkodok.Rengeteg időt elpazarolok a hifire,pedig ebben nincs nagy üzlet.
Ez nálam is szerelem.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 33

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Köszönjük az elismerő szavakat és a kritikákat is! Nem tervezzük kit formában kiadni ezeket a dobozokat, de sosem titkoltam el a hangszórókészletét, a méreteit stb.... és ha valaki hozzám fordul segítek neki amiben tudok. Semmi nagy titok nincs ezekben a dobozokban... Voltak akik a kiállításkor biztosra mondták az egyik vagy a másik dobozról a megrendelési szándékukat. Volt aki nem tudott dönteni, annak felajánlottuk, hogy mindekettőt elviheti kipróbálásra saját láncba, hogy sikerüljön jól választani. Volt aki a dobozok meghallgatása után megkért hogy közreműködjek neki a saját doboza létrehozásában, ez is megoldható. Kicsi piac a miénk, nem lehetnek nagyratörő tervek, még nagyon jó ár/érték arány esetén sem. Ha nem lesz belőle semmi az sem érdekel, tisztában vagyok vele hogy ebből nem lehet megélni. Nem is ebből élek. Ez hobby, max csak egy picivel több, de élvezem.
Ha van pár megrendelés ahogy eddig az is jó. Mindegy. Akinek bejön a dolog amit csinálunk bármikor megtalál!

A DIY örök dolog, és az az igazi szerelem! Az AS dobozok is azért tudnak ilyen jók lenni, mert szerelemből és nem érdekből születtek!

Így kéne mindenkinek gondolnia! Sok sikert kívánok!

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Köszönjük az elismerő szavakat és a kritikákat is! Nem tervezzük kit formában kiadni ezeket a dobozokat, de sosem titkoltam el a hangszórókészletét, a méreteit stb.... és ha valaki hozzám fordul segítek neki amiben tudok. Semmi nagy titok nincs ezekben a dobozokban... Voltak akik a kiállításkor biztosra mondták az egyik vagy a másik dobozról a megrendelési szándékukat. Volt aki nem tudott dönteni, annak felajánlottuk, hogy mindekettőt elviheti kipróbálásra saját láncba, hogy sikerüljön jól választani. Volt aki a dobozok meghallgatása után megkért hogy közreműködjek neki a saját doboza létrehozásában, ez is megoldható. Kicsi piac a miénk, nem lehetnek nagyratörő tervek, még nagyon jó ár/érték arány esetén sem. Ha nem lesz belőle semmi az sem érdekel, tisztában vagyok vele hogy ebből nem lehet megélni. Nem is ebből élek. Ez hobby, max csak egy picivel több, de élvezem.
Ha van pár megrendelés ahogy eddig az is jó. Mindegy. Akinek bejön a dolog amit csinálunk bármikor megtalál!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Szép!

Nekem is nagyon tetszenek a dobozok és drukkolok,hogy legyenek vásárlók is.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7647

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

AS Midi

Szép!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: earforce »

AS Midi

SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

AVX
V.I.P.
V.I.P.

AS hangdobozok

Kiváncsi leszek, mit reagál az AS, de:

Az én véleményem szerint egy frissen fejlesztett,szép és jó hangdobozt kit formájában elérhetővé tenni - úgy, hogy a belevaló
hangszórók kizárólagos forgalmazásának joga nincs a kezedben - üzletileg több kárt csinálna mint hasznot.

Én attól félek,hogy sok hasznot ez most sem hoz.
Sajnálom Kalmit,hogy olyan dologba vágott bele,ami inkább csak az idejét viszi el,meg az energiáját.
Jobban jár,ha megmarad a diy-nál,mert ez nem biztos,hogy jó üzlet.
Tudom,hogy sokan elmentek Laciékhoz megfülelni,de attól félek,hogy max 1-2 dobozra lesz megrendelése ettől.Örülnék,ha nem így lenne,de sajnos ez a magyar valóság.

Pár éve az AQ1 akarta elárasztani a piacot a dobozaival.Akkor még válság sem volt.Mivel tőlünk vették a hangszórókat,így tudom hány megrendelést kaptak.

jkutya
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: jkutya »

Sziasztok!

Gratulálok mindkét AS doboz megszületéséhez!Szépek igényesek a képek alapján a picikét én is szívesen fülügyre kapnám/a zebarnó furnéros eszméletlenül tetszik/, remélem eljön ennek az ideje is

Viszont van egy ötletem számotokra: ez pedig a KIT formában való forgalmazása ezen remek cuccoknak.Ezzel még egy pénzügyileg kevésbé ám idővel jobban megáldott embercsoportot tudnátok szerintem megközelíteni.

Persze ez csak egy megszállott diy ember ötlete...

További szép napot!

Kiváncsi leszek, mit reagál az AS, de:

Az én véleményem szerint egy frissen fejlesztett,szép és jó hangdobozt kit formájában elérhetővé tenni - úgy, hogy a belevaló
hangszórók kizárólagos forgalmazásának joga nincs a kezedben - üzletileg több kárt csinálna mint hasznot.

nvoice
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: -8

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: nvoice »

Sziasztok!

Gratulálok mindkét AS doboz megszületéséhez!Szépek igényesek a képek alapján a picikét én is szívesen fülügyre kapnám/a zebarnó furnéros eszméletlenül tetszik/, remélem eljön ennek az ideje is

Viszont van egy ötletem számotokra: ez pedig a KIT formában való forgalmazása ezen remek cuccoknak.Ezzel még egy pénzügyileg kevésbé ám idővel jobban megáldott embercsoportot tudnátok szerintem megközelíteni.

Persze ez csak egy megszállott diy ember ötlete...

További szép napot!

mackolaszlo
Értékelés: 0

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: mackolaszlo »

Föltennétek a midi méretét és, hogy mennyibe fáj ez a hangsugárzó? Köszi.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6587

AS hangdobozok

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Gyönyörű igényesen kivitelezett munka,GRATULÁLOK! Minden bizonnyal a hangja is felér a design-al.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”