Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Zártban nehéz jót csinálni de nekem a kedvencem zárt fejhallgató és nem azért mert izolál hanem egyszerűen jobban szól és kellően nyitott hangja is van.
Fül és Fejhallgatók
Én is sokkal jobban kedvelem a nyitott füleseket... viszont velük nem tudsz alvó gyerek/feleség/barátnő/barát/szerető(k)/oroszlán stb. mellett zenét hallgatni anélkül, hogy zavarnád őket... így még a számomra kevésbé szerethető karakter mellett is van létjogosultságuk...
egyetértek.
sajnos ez is amolyan kompromisszumos dolog...otthon nyitottat használok, utcára zártat.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Fül és Fejhallgatók
Egyesek szerint , és szerintem is, viszont jobb hangú a nyitott! Vagy az nem számít, hogy hogy szól, csak hogy ne halld a zajokat?
Próbáltad már egyébbként a két rendszert?
Én is sokkal jobban kedvelem a nyitott füleseket... viszont velük nem tudsz alvó gyerek/feleség/barátnő/barát/szerető(k)/oroszlán stb. mellett zenét hallgatni anélkül, hogy zavarnád őket... így még a számomra kevésbé szerethető karakter mellett is van létjogosultságuk...
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Na igen, de zártat szeretnék.. Szeretem, ha a külső zajoktól jól elvagyok szigetelve..
Egyesek szerint , és szerintem is, viszont jobb hangú a nyitott! Vagy az nem számít, hogy hogy szól, csak hogy ne halld a zajokat?
Próbáltad már egyébbként a két rendszert?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Fül és Fejhallgatók
AKG K601 pont ez az árkategória. Ajánlott.
Na igen, de zártat szeretnék.. Szeretem, ha a külső zajoktól jól elvagyok szigetelve..
Fül és Fejhallgatók
AKG K601 pont ez az árkategória. Ajánlott.
Hosszú gondolkodás után lebeszéltem magam a madzag nélküli fülesről, konkrétan a sennheiser RS170-ről. Viszont a madzagosokkal sem egyszerű a helyzet, mert az 50ezres kategória pont nincs kitöltve arra megfelelő fülessel. Legalábbis eddigi kutakodásom szerint. A seni 600 ill. 650 egyelőre drága nekem (ráadásul nyitott, s nekem pont zártra lenne szükségem). Így egyelőre maradt az AKG K272 (40ezer) kiszemeltnek. Esetleg erről tapasztalat???
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Fül és Fejhallgatók
Hosszú gondolkodás után lebeszéltem magam a madzag nélküli fülesről, konkrétan a sennheiser RS170-ről. Viszont a madzagosokkal sem egyszerű a helyzet, mert az 50ezres kategória pont nincs kitöltve arra megfelelő fülessel. Legalábbis eddigi kutakodásom szerint. A seni 600 ill. 650 egyelőre drága nekem (ráadásul nyitott, s nekem pont zártra lenne szükségem). Így egyelőre maradt az AKG K272 (40ezer) kiszemeltnek. Esetleg erről tapasztalat???
Beyerdynamic DT 660/770 érdemes még fülvégre kapni. Anno alaposan végighallgattam az összes "audiofil" beyert, de sajna nem emlékszem már melyek voltak a szerintem jobbak. A DT 880/990et leszámítva, azok egyértelműen kiemelkedőek.
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
nem figyeltem!a tc -nél valami olcsóbb megoldás kellene
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Köszi!én is használtakra gondoltam!innen a fórumról vettem akgt-is és tökéletes állapotban van!az 595 új ára 36000 és az jobban van használtan is persze biztos jobb lenne a 600!te mivel hallgatod?vennem kellene dacot is de nem tudom melyiket!a dacos fórumban belinkelgettem egy párat de még nem válaszoltak!üdv!az 595-höz nem kellene komoly erősítő!
Aláírásomban a válasz.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Fül és Fejhallgatók
Köszi!én is használtakra gondoltam!innen a fórumról vettem akgt-is és tökéletes állapotban van!az 595 új ára 36000 és az jobban van használtan is persze biztos jobb lenne a 600!te mivel hallgatod?vennem kellene dacot is de nem tudom melyiket!a dacos fórumban belinkelgettem egy párat de még nem válaszoltak!üdv!az 595-höz nem kellene komoly erősítő!
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Üdv!tesztelte már valaki a senn hd598-at vagy az 558-at??van-e különbség az 555 és az 595-höz képest ??
Gondolkozom hogy le kellene cserélni az akg-t senn-re de nem tudom hogy megéri-e!Amikor vettem a vele egy árban lévő senn nem tetszett annyira bár lehet hogy az 515 és az 595 ég és föld!Nem tudom!?Úgy látom itt hd600-as van nektek!arra is kiváncsi lennék ha írnátok pár sort!köszi üdv!
Én csak HD-600 -ról tudok neked írni. Hogy milyen, a 800-as a csúcs , nem halandóknak kitalált csúcs árral, persze én most csak a Senikről beszélek, mielőtt nekem estek. Az addigi csúcs a 650- volt, amit még ki lehet fizetni, de megéri-e, ez itt a kérdés, nem egyértelmű, hogy előrelépés-e a 650 a 600-as hoz képest, nagyon megoszlanak a vélemények erről a fórumokon, én maradtam a 600-as nál, használtan fillérekért, csúcs hanggal! De ez szigorúan magánvélemény, kéretik akként kezelni! És boldogan hallgatok nem is akármilyen minőségben zenét, persze ezekhez a fülesekhez már illik füles erősítőt használni.
Fül és Fejhallgatók
Üdv!tesztelte már valaki a senn hd598-at vagy az 558-at??van-e különbség az 555 és az 595-höz képest ??
Gondolkozom hogy le kellene cserélni az akg-t senn-re de nem tudom hogy megéri-e!Amikor vettem a vele egy árban lévő senn nem tetszett annyira bár lehet hogy az 515 és az 595 ég és föld!Nem tudom!?Úgy látom itt hd600-as van nektek!arra is kiváncsi lennék ha írnátok pár sort!köszi üdv!
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
audiopartner.hu 2040Ft
Nem találom, de írtam nekik.
Köszönöm!
Fül és Fejhallgatók
Gondolom nem a hivatalos forgalmazónál, mert ott bizony ennyi.
Az audiopartner egy viszonteladójánál. Ott, akkor ennyi volt.
Fül és Fejhallgatók
Apropó, ha már itt tartunk, szivacsot a pántba hol lehet szerezni?
Nekik írj.
Fül és Fejhallgatók
Én 80ért vettem újan a 650-est tavaly nyáron.

Gondolom nem a hivatalos forgalmazónál, mert ott bizony ennyi.
Fül és Fejhallgatók
audiopartner.hu 2040Ft
Fül és Fejhallgatók
Na épp ez a nagy kérdés benne, hogy miért is. Mert hogy amikor a 650-es kijött és 90-be került, akkor a 600-as 60-ba. Aztán elég gyorsan kúszott fel a 600-as ára, ezzel szemben a média máris elterjesztette a világban, hogy a 650-es a világ legjobb dinamikus fülese.
Most hivatalos áron a 650-es 100, a 600-as 90. Nekem ez több mint érdekes.
Én 80ért vettem újan a 650-est tavaly nyáron.

- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Most 10ezer forint különbség van a 600 és a 650 között..
Na épp ez a nagy kérdés benne, hogy miért is. Mert hogy amikor a 650-es kijött és 90-be került, akkor a 600-as 60-ba. Aztán elég gyorsan kúszott fel a 600-as ára, ezzel szemben a média máris elterjesztette a világban, hogy a 650-es a világ legjobb dinamikus fülese.
Most hivatalos áron a 650-es 100, a 600-as 90. Nekem ez több mint érdekes.
Mellesleg a 600-asnak nem adok sok időt és megszűnik a gyártása, szépen kivonják a forgalomból, mint az AKG az egyébként kitűnő K501-est, mikor kijöttek a 601, 701 típusai.
Szóval van min gondolkozni füles témakörben is.
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Igen , de én már leszoktam a horror árú új cuccok vásárlásáról, engem nem zavar, ha volt már más fején is! Használtan 650- 65e, 600-as 30e ft.
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Beledugtam FiiO E5-be. Gyorsan ki is húztam...
Ipon-ba a 600-as egész tisztességes, bár dinamikában, mélytartományban kompromisszum, de az eredetihez képest.......
Persze veszteségmentesen van rajta a muzsika.
Fül és Fejhallgatók
Én is ezen töprengtem nemrég, és vettem egy 600-ast, biztosan gyöngébb mondjuk 10-20 %-al, no de csak felébe kerül! És bizton állíthatom, ez már egy más világ! / persze ha jól hajtod, pl. TC K, Lupus Junior, Heed canamp /
A 600-as semmivel sem rosszabb a 650-esnél, sőt többek szerint még jobb is. Hazai neves hangmérnököt is tudnék mondani, aki szerint jobb a 600-as.
Legalábbis amilyen 650-esekkel én eddig találkoztam, azokhoz képest a 600-as, sőt még az 580-as is jobban szólt, különböző rendszerekben is. Volt itt más is, akinek hasonló tapasztalatai voltak. De hozzá kell tenni, hogy a 650-esekből kétféle verzió is volt és a régebbiekhez képest az újabbak állítólag nyitottabban, gyorsabban szólnak és nem olyan mértékben mélybe húzó melegített, lassított hangjuk van. Persze olyan is van aki meg éppen azt szereti benne.
Persze a média mindig azt mond amit akar és főleg ami az üzleti célokat jobban szolgálja.
Fül és Fejhallgatók
Én is ezen töprengtem nemrég, és vettem egy 600-ast, biztosan gyöngébb mondjuk 10-20 %-al, no de csak felébe kerül! És bizton állíthatom, ez már egy más világ! / persze ha jól hajtod, pl. TC K, Lupus Junior, Heed canamp /