A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem mint, ha nem lenne Stromtrooper sisakom, de ilyen sorozatból még nincs
Shock trooppert akartam venni, de sajnos már nem lehet kapni. Ez olyan, ha kifut egy sorozat, azt a gyűjtők megveszik és onnantól nagyon nehéz hozzájutni. Lehet, ha találok hozzá matrica szettet, akkor feldíszítem.
IMG_20210104_124730.jpg (3.13 MiB) Megtekintve 2740 alkalommal
IMG_20210104_124714.jpg (2.81 MiB) Megtekintve 2740 alkalommal
IMG_20210104_150510.jpg (2.23 MiB) Megtekintve 2740 alkalommal
Voltam Szepi kartársnál.....egy szóval tudom elmondani a moziszobát.....REFERENCIA......köszönöm Szepinek hogy fogadott.Csak ajánlani tudom,hogy látogassatok el hozzá.
Maradt minden, amit eddig tudtam adni és lett új is. Az árak maradtak a földön, ahogy eddig is nálam.
A VW590 megtette első óráit. Dobozból kivéve, egy két optimalizálás után is nagyon jól teljesít. Amint lesz időm bekalibrálom és írok róla milyennek láttam.
IMG_20201221_211223.jpg (2.22 MiB) Megtekintve 2536 alkalommal
IMG_20201221_211654.jpg (1.9 MiB) Megtekintve 2536 alkalommal
Biztos észrevettétek, hogy új cégnél folytatom tovább a munkám (http://mekka-digital.hu/)
Szeretném megköszönni azt a rengeteg megkeresést, amit kaptam tőletek az elmúlt évek során, remélem ezek után is bizalommal kerestek majd.
Szeretnék minden mozis kollégának és leendő kollégának boldog ünnepeket kívánni!
A Szepi moziba is megérkezett az új Sony VPL-VW590 demóprojektort, így már ezt is tudom demózni nektek.
IMG_20201221_122920.jpg
Akkor a termékpaletta is változott?
Vagy a "régi" márkákat is be tudod szerezni?
Az árakat érinti ez a változás?
Köszi, de gondolom ez mást is érdekelhet.
Biztos észrevettétek, hogy új cégnél folytatom tovább a munkám (http://mekka-digital.hu/)
Szeretném megköszönni azt a rengeteg megkeresést, amit kaptam tőletek az elmúlt évek során, remélem ezek után is bizalommal kerestek majd.
Szeretnék minden mozis kollégának és leendő kollégának boldog ünnepeket kívánni!
A Szepi moziba is megérkezett az új Sony VPL-VW590 demóprojektort, így már ezt is tudom demózni nektek.
IMG_20201221_122920.jpg (2.98 MiB) Megtekintve 2523 alkalommal
Srácok! Ne haragudjatok, de nem tudok most mindenkit felvenni vagy visszahívni. Fullon vagyok. Írjatok rám fogok válaszolni, amint tudok.
Nagyon köszönöm.
Új év, új proci, újabb mozis fejlesztési tervek (persze, ahogy a pénztárca engedi)
Amthem AVM70, ezáltal kibővülnek a csatorna kiosztások lehetőségei, így ki is kellene használni, ha már tudja és a szoba sem kicsi, hogy ne tudnám kihasználni. Két szélességi csatorna és két mennyezeti hangsugárzó, amivel bővülni kellene.
Mennyezeti hangsugárzók egyértelműen M&K IC95. Egyik legjobb inceilling speakers, amit hallottam és persze márkán belüli is, így csak az lesz.
Szélességi csatornák. Jók lennének oda is MP150-esek, de hát... ez is egy csoda, hogy jelenlegiek meg vannak. Következő befutó a másik nagy kedvencem az M&K MP950 vagy LCR950. Szerelem volt első hallásra :) Ha nem "teljes" értékű csatorna, mint a mennyezetiek, akkor bővel jó lesz ez is.
Erősítő. Eddig, ami legjobban tetszik és megfizethető az a jelenlegi Gen3 Emotiva és erőben is elég. Most van 7+5 ebből kellene 6+6+3. Vagy a 7 marad, csak nem használok 1-et belőle és az 5-ös kap még egy csatornát, meg külön egy 3 csatis a front oldalnak.
Remélem decemberben megérkezik az Anthem AVM70, mert a új Sony VPL-VW590ES demóvetítő is úton van, így majd azt is meglehet tekinteni együtt nálam. Mind a kettő fog új dolgokat mutatni, ígéretes a Sony 590-es X1-es képfeldolgozó processzora, ami látványos HDR megjelenítésre képest.
Ünnepek alatt is lehet jelentkezni demóra a Szepi cinema nyitva lesz és maszk sem kell :)
Van az a szoba ahol Arc Genesis-re nincs szükség. Ezek szerint Szepi szobája ilyen!
Nincs ezzel semmi baj ha az akusztikája jó a szobának.
Nálam Dirac nélkül megy egy arcam. Szintén jó az akusztikám a szobámba. Fázis állítást magam végzem el.
Dirac használatával dinamikai csökkenés tapasztalható.
Rossz akusztikai körülmények között van szükség illetve kötelező Arc,Dirac,Audyssey használatára.
Leírhattam volna egyszerűbben is csak ezt így nembiztos ,hogy érted. "hangszórók lokalizálása és a hang három dimenzióban történő rögzítésé, idő / frekvencia elemzése" Persze igazad is lehe és megeshet ,hogy ez butaság de azért próbáld ki
Részemről lezárom ezt a beszélgetést. A lényeg hogy mindenkinek úgy jó a rendszere ahogyan az önmagának tetszik.
Inkább futasson egy ARC Genesis-t, garantált az előrelépés Hirtelen megjelenik a színpad és kitárul a tér
A színpad és a tér az EQ-tól jön meg?
Az ARC Genesis nem egy EQ bár igen equalizál is. Nevezheted továbbra is egy "EQ"-nak de ez csak a hozzánemértésedet igazolja. A színpad és a tered nem attól fog megjelenni h fogsz egy 2*30sávos EQ-t azán szépen kiegyenlíted a frekvenciamenetet, ettől csak lesz egy linearitásod de semmiképpen sem tered! Rengeteg más dologgal számol a program értem itt a fázisokat, késleltetéseket, távolságokat és illesztéseket visszaverődéseket amitől IGEN...akár hátra is dőlhetsz. Nembeszélve a számtalan személyre szabható lehetőségről amivel ízlésed vagy ízléstelenséged álltal karakterizálható a hangkép.
Fázis, késleltetés, távolság? Ne is haragudj, de nagyon nagy butaságokat írsz.
Inkább futasson egy ARC Genesis-t, garantált az előrelépés Hirtelen megjelenik a színpad és kitárul a tér
Az ARC Genesis nem egy EQ bár igen equalizál is. Nevezheted továbbra is egy "EQ"-nak de ez csak a hozzánemértésedet igazolja. A színpad és a tered nem attól fog megjelenni h fogsz egy 2*30sávos EQ-t azán szépen kiegyenlíted a frekvenciamenetet, ettől csak lesz egy linearitásod de semmiképpen sem tered! Rengeteg más dologgal számol a program értem itt a fázisokat, késleltetéseket, távolságokat és illesztéseket visszaverődéseket amitől IGEN...akár hátra is dőlhetsz. Nembeszélve a számtalan személyre szabható lehetőségről amivel ízlésed vagy ízléstelenséged álltal karakterizálható a hangkép. Próbáld ki, csalódni nem fogsz
Az ARC Genesis nem egy EQ bár igen equalizál is. Nevezheted továbbra is egy "EQ"-nak de ez csak a hozzánemértésedet igazolja. A színpad és a tered nem attól fog megjelenni h fogsz egy 2*30sávos EQ-t azán szépen kiegyenlíted a frekvenciamenetet, ettől csak lesz egy linearitásod de semmiképpen sem tered! Rengeteg más dologgal számol a program értem itt a fázisokat, késleltetéseket, távolságokat és illesztéseket visszaverődéseket amitől IGEN...akár hátra is dőlhetsz. Nembeszélve a számtalan személyre szabható lehetőségről amivel ízlésed vagy ízléstelenséged álltal karakterizálható a hangkép.
Számodra nem látom értelmét fejleszteni. Persze reklámnak jó lehet..., ha van pénz lóvéra.
[/quote]
Balázs! Majd, ha szeretnék véleményt kérni tőled, tudom hogy érlek el, addig az én pénzemmel én gazdálkodok.
[/quote]
Értem én Laci! Nem a zsebedben , akartam turkálni, csak elmondtam a véleményem. Ha Neked lehet a topikomban, gondoltam nekem is szabad hozzáfűznöm. Meg ugye nem is írtam hülyeségeket végül is. Mindazonáltal a 70-es nem véletlen lesz olcsóbb még a 60-nál is. Továbbra is azt mondom erősen kell koncentrálni, hogy meghalld majd a különbséget. Az igazi előrelépés a 90-es lenne. Te azt mondtad léptem egyet hátra, én azt mondom lépsz majd egyet sréhen oldalt hátra...