Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 937

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: tottyi »

lotka írta:
Tegnap, 11:42
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a hozzászólásokat, így indulok majd el.
Egyébként az Eversolo A8-at én is néztem (meg a 10-et is), de nagyon sok helyen abba futottam bele, hogy azt mondják az előerősítő rész kb. ok szinten van de egy ~200E-es előerősítő simán lenyomja.

Köszi és üdv,
lotka
En is szivesen valtanek egy mindenegyben Eversolo A10-re pl de felek, hogy nagyon elmaradna az Audio pc - Chord Dave dac es Benchmark HPA4 eloerosito kombotol. Szivesen meghallgatnek egyet itt nalam.
Jo lenne csak egy kutyu a harom helyett ami van olyan szinten mint ez a harom. :(
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: lotka »

Köszönöm mindenkinek a segítséget és a hozzászólásokat, így indulok majd el.
Egyébként az Eversolo A8-at én is néztem (meg a 10-et is), de nagyon sok helyen abba futottam bele, hogy azt mondják az előerősítő rész kb. ok szinten van de egy ~200E-es előerősítő simán lenyomja.

Köszi és üdv,
lotka

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 680
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

tollact írta:
2026.01.28., szer. 07:29
mishow írta:
2026.01.27., kedd 17:52
tollact írta:
2026.01.27., kedd 10:07

Arzachel drót. De egy másik árnyékolttal is ugyanaz a helyzet.
Egyetértek @tamagaba fórumtárssal, földhuroknak tűnik. Habár pont én ajánlottam a lan kábeles bekötést, próbáld ki a streamert wifivel, meg optikai kábellel, hogy úgy is csinálja-e? Ha a routerhez más készülék is csatlakozik, javaslom azoknak a kábeleit is ellenőrizni, nálam egyszer egy olyan kavart be, ami a tv-hez ment, nem a hifihez.
Megpróbáltam optikaival is. Sajnos ugyanaz a búgás. A tápegységre gyanakszom. A sima gyári dugós tápja van csak egyelőre. Ráadásul most a DAC-asl is gond van, szakadozik a jel. Az lehet hogy a DAC hibája lesz, de az optikaival a TV hibátlanul működik....
Próbáld ugyanarról a dugaljról vagy a wiimet laptop akksiról
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: tollact »

mishow írta:
2026.01.27., kedd 17:52
tollact írta:
tamagaba írta:
2026.01.27., kedd 09:48

Milyen a kábel?
Egyetértek @tamagaba fórumtárssal, földhuroknak tűnik. Habár pont én ajánlottam a lan kábeles bekötést, próbáld ki a streamert wifivel, meg optikai kábellel, hogy úgy is csinálja-e? Ha a routerhez más készülék is csatlakozik, javaslom azoknak a kábeleit is ellenőrizni, nálam egyszer egy olyan kavart be, ami a tv-hez ment, nem a hifihez.
Megpróbáltam optikaival is. Sajnos ugyanaz a búgás. A tápegységre gyanakszom. A sima gyári dugós tápja van csak egyelőre. Ráadásul most a DAC-asl is gond van, szakadozik a jel. Az lehet hogy a DAC hibája lesz, de az optikaival a TV hibátlanul működik....
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2623

Hozzászólás Szerző: mishow »

tollact írta:
tamagaba írta:
tollact írta:
2026.01.27., kedd 09:27
a koax kimeneten halk búgás hallható (Heed Dactilus II a DAC). Az vajon mitől lehet? Nem hálózati brumm
Milyen a kábel?

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

tollact írta:
tamagaba írta:
tollact írta:
a koax kimeneten halk búgás hallható (Heed Dactilus II a DAC). Az vajon mitől lehet? Nem hálózati brumm
Milyen a kábel?
75 Ohm-os gondolom
Akkor földhurok lehet. Optikával próbáltad?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme

tollact
V.I.P.
V.I.P.

tamagaba írta:
tollact írta:
Milyen a kábel?
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

tollact írta:
Milyen a kábel?

tollact
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2026.01.27., kedd 08:33
tollact írta:
2026.01.27., kedd 06:55
Vettem egy Wiim Pro streamert. A Spotify megszólalt rajta, azonban a Tidal egyelőre nem. Csak regisztrálva vagyok, egyelőre nincs előfizetésem. Ez lehet a baj, vagy valami egyéb beállítási gond? Ha az otthoni hálózatra van kötve, akkor el tudom azt érni, hogy a ( bekapcsolt) számítógépen tárolt zenék is megszólaljanak rajta? Ja iPhone mobilról vezérlem, ha ez számít valamit.
A WiiM alkalmazás logikusan működik, felhasználóbarát, és ellentétnben néhány más márkával, a WiiM nem válogat az Apple és az Android között.
Elvileg az első beállításnál - miután a telefononon a WiiM alkalmazás felismeri az eszközt - engedélyezni kell, hogy megkeresse, és hozzáférjen a hálózaton található többi eszközökhöz. Ha a PC otthoni hálózati beállításai között is engedélyezted ugyanezt, akkor elvileg azonnal "látni" fogják egymást. Ilyenkor a PC hangeszközök/hangszórók között meg fog jelenni a WiiM Pro, kiválasztod, és fogod tudni vezérelni a gépről. Vélhetően fog menni a PC irányítása a telefonról is, de ezt nem próbáltam. Ami biztos, hogy nem kell hozzá komoly számtech tudás, alap felhasználói ismeretekkel menni fog.
A TIDAL csak előfizetéssel megy, amit most látsz, azok csak demo előzetesek.
Ha az előfizetésed már aktív, akkor fog működni a Tidal Connect a Tidal alkalmazásból, és a Spotify Connect ugyanígy.
A beállításokban ne felejtsd el a hangminőséget és a felbontást ellenőrizni ;)
Bár a WiiM wifi kártyája elég jó hangú, ha teheted, akkor inkább ethernet kábelle javaslom csatlakoztatni.
Köszi a választ. Van még egy kis gondom vele: a koax kimeneten halk búgás hallható (Heed Dactilus II a DAC). Az vajon mitől lehet? Nem hálózati brumm

mishow
V.I.P.
V.I.P.

tollact írta:
Vettem egy Wiim Pro streamert. A Spotify megszólalt rajta, azonban a Tidal egyelőre nem. Csak regisztrálva vagyok, egyelőre nincs előfizetésem. Ez lehet a baj, vagy valami egyéb beállítási gond? Ha az otthoni hálózatra van kötve, akkor el tudom azt érni, hogy a ( bekapcsolt) számítógépen tárolt zenék is megszólaljanak rajta? Ja iPhone mobilról vezérlem, ha ez számít valamit.
A WiiM alkalmazás logikusan működik, felhasználóbarát, és ellentétnben néhány más márkával, a WiiM nem válogat az Apple és az Android között.
Elvileg az első beállításnál - miután a telefononon a WiiM alkalmazás felismeri az eszközt - engedélyezni kell, hogy megkeresse, és hozzáférjen a hálózaton található többi eszközökhöz. Ha a PC otthoni hálózati beállításai között is engedélyezted ugyanezt, akkor elvileg azonnal "látni" fogják egymást. Ilyenkor a PC hangeszközök/hangszórók között meg fog jelenni a WiiM Pro, kiválasztod, és fogod tudni vezérelni a gépről. Vélhetően fog menni a PC irányítása a telefonról is, de ezt nem próbáltam. Ami biztos, hogy nem kell hozzá komoly számtech tudás, alap felhasználói ismeretekkel menni fog.
A TIDAL csak előfizetéssel megy, amit most látsz, azok csak demo előzetesek.
Ha az előfizetésed már aktív, akkor fog működni a Tidal Connect a Tidal alkalmazásból, és a Spotify Connect ugyanígy.
A beállításokban ne felejtsd el a hangminőséget és a felbontást ellenőrizni ;)
Bár a WiiM wifi kártyája elég jó hangú, ha teheted, akkor inkább ethernet kábelle javaslom csatlakoztatni.

feket663
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 296

Hozzászólás Szerző: feket663 »

tollact írta:
Sziasztok.
Vettem egy Wiim Pro streamert. A Spotify megszólalt rajta, azonban a Tidal egyelőre nem.Csak regisztrálva vagyok, egyelőre nincs előfizetésem. Ez lehet a baj, vagy valami egyéb beállítási gond? Ha az otthoni hálózatra van kötve, akkor el tudom azt érni, hogy a ( bekapcsolt) számítógépen tárolt zenék is megszólaljanak rajta? Ja iPhone mobilról vezérlem, ha ez számít valamit.
Meg kell osztani a zenéket tartalmazó mappát, aztán a lejátszón biztosan van SMB lejátszás, ott be kell tallózni az adott, zenéket tartalmazó mappát, és elvileg már fog is szólni. De nem árt hozzá egy kisebb számtech ismeret és a lejátszó manualja, abban biztosan részletesebben is taglalva van.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee

tollact
V.I.P.
V.I.P.

feket663 írta:
2026.01.27., kedd 07:34
tollact írta:
Sziasztok.
Vettem egy Wiim Pro streamert. A Spotify megszólalt rajta, azonban a Tidal egyelőre nem.Csak regisztrálva vagyok, egyelőre nincs előfizetésem. Ez lehet a baj, vagy valami egyéb beállítási gond? Ha az otthoni hálózatra van kötve, akkor el tudom azt érni, hogy a ( bekapcsolt) számítógépen tárolt zenék is megszólaljanak rajta? Ja iPhone mobilról vezérlem, ha ez számít valamit.
Előfizetés nélkül biztosan nem fog menni a Tidal.
A telefonomon úgy megy, hogy 30mp-eket lejátszik. Egyébként tervezek előfizetést, azért vettem az eszközt.

feket663
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 296

Hozzászólás Szerző: feket663 »

tollact írta:
Sziasztok.
Előfizetés nélkül biztosan nem fog menni a Tidal.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

PC-ről Jriver 35 neten-routeren átküldve A8-ra nagyon gyengusz. Ua. CD-re kiírva Smsl transzporton A8 előfokon keresztül elég jó.
Nem küzdök vele, továbbra is CD és LP a forrás - meg magnó :rolleyes:

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2026.01.24., szomb. 16:25
mishow írta:
2026.01.24., szomb. 16:05
lotka írta:
2026.01.23., pén. 14:29
Szóval, mit gondoltok az Audiolab 9000N-ről? Most épp akcióban van (-22%) és eddig csak jókat olvastam róla. Ami miatt vacilálok, hogy pl. az Auralic Vega S1 jobban tetszik amiatt, hogy kisebb és, hogy van benne DAC. De ezeket el tudom engedni, hogy ha mondjuk a 9000N annyival jobban szólna. Vagy mondjuk az Eversolo DMP-A6 ME Gen2.
Egyetértve az előttem szólókkal azt gondolom, hogy a 9000 Audiolab vonalon "megérkezhetsz" főleg mert - ha jól tudom - a 9000N valójában egy Lumin lészülék.
Az Auralic esetében meggondolandó, hogy ott épp most omlik össze a support mögötte.
Ha már Eversolo, akkor ennyi pénzért, amiben gondolkodsz, megveheted a DMP-A8-at, ami árban kicsit van az A6 Master felett, hangban viszont (ahogy olvasom) egész más liga, és különösen kiemelik, hogy előfoknak is nagyon jó.
Ha analóg előerősítőben gondolkodsz, akkor van a hirdetőben Heed PRE, az legalább annyira "szerethető" mint egy csöves hang, és azzal is meg lehet érkezni hosszú távra, pláne egy PX előfokkal megtámogatva ;)
Bocsi, de ez tévedés. A 9000N nem egy Lumin készülék. A Lumin streaming technológiáját licenszelik, mint pl. Luxman, a Bryston, az Esoteric vagy a Teac. A 9000n beépített dacja, az analóg áramkörei, a tápegysége, és minden egyéb az Audiolab fejlesztése, tehát ez nem egy Lumin készülék, és nem is olyan a hangja.
Ezért írtam, hogy “ha jól tudom” - de nem jól tudtam, köszi a javítást. Tehát a Lumin kapcsolat az OK, csak nem úgy … :rolleyes: :smile53:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3395
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

mishow írta:
2026.01.24., szomb. 16:05
lotka írta:
Szóval, mit gondoltok az Audiolab 9000N-ről? Most épp akcióban van (-22%) és eddig csak jókat olvastam róla. Ami miatt vacilálok, hogy pl. az Auralic Vega S1 jobban tetszik amiatt, hogy kisebb és, hogy van benne DAC. De ezeket el tudom engedni, hogy ha mondjuk a 9000N annyival jobban szólna. Vagy mondjuk az Eversolo DMP-A6 ME Gen2.
Egyetértve az előttem szólókkal azt gondolom, hogy a 9000 Audiolab vonalon "megérkezhetsz" főleg mert - ha jól tudom - a 9000N valójában egy Lumin lészülék.
Az Auralic esetében meggondolandó, hogy ott épp most omlik össze a support mögötte.
Ha már Eversolo, akkor ennyi pénzért, amiben gondolkodsz, megveheted a DMP-A8-at, ami árban kicsit van az A6 Master felett, hangban viszont (ahogy olvasom) egész más liga, és különösen kiemelik, hogy előfoknak is nagyon jó.
Ha analóg előerősítőben gondolkodsz, akkor van a hirdetőben Heed PRE, az legalább annyira "szerethető" mint egy csöves hang, és azzal is meg lehet érkezni hosszú távra, pláne egy PX előfokkal megtámogatva ;)
Bocsi, de ez tévedés. A 9000N nem egy Lumin készülék. A Lumin streaming technológiáját licenszelik, mint pl. Luxman, a Bryston, az Esoteric vagy a Teac. A 9000n beépített dacja, az analóg áramkörei, a tápegysége, és minden egyéb az Audiolab fejlesztése, tehát ez nem egy Lumin készülék, és nem is olyan a hangja.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

mishow
V.I.P.
V.I.P.

lotka írta:
Az Auralic esetében meggondolandó, hogy épp most omlik össze a terméktámogatás mögötte.
Ha analóg előerősítőben gondolkodsz, akkor van a hirdetőben Heed PRE / PX, az legalább annyira "szerethető" mint egy csöves hang, és azzal is meg lehet érkezni hosszú távra ;)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

lotka írta:
Sziasztok,

És is a segítségeteket szeretném kérni.

Kb. 1,5 éve újítottam be két hangfalat (Polk R700) és ~1 éve két mono végfokot (Audiolab 8300MB). Azóta is mindkettőt nagy megelégedéssel használom.

Arra gondoltam, hogy a rendszerem többi tagját (KH 980, SMSL M500mk3, Yamaha WXC-50) is upgradelném.
- Előszőr egy kombóban gondolkodtam: Cambridge Audio Edge NQ
- Aztán külön analóg előerősítő+digitális futómű és DAC: Quad Artera Pre + Eversolo DMP-A6 ME Gen2
- És magát az Audiolab többi komponensét is nézegettem mivel meg vagy elégedve a MB-kal: 9000Q és 9000N

Felvetődött, hogy esetleg elinduljak inkább csöves volnalon (Fezz Audio EVO Olympia) de annyira szeretem a 8300MB-ket (egyrészt a hangjuk miatt is, másrészt nagyon kényelmes vele váltani a sztereó és a HM erősítőm között :D), hogy azt amúgy is megtartanám és nem tudom, hogy egy csöves előerősítőnek mennyire jönne ki vele a hangja (pl. Fezz Audio EVO Sagita).

Ti merre indulnátok, ha mind3 komponenst szeretnétek upgradelni (előerősítő, DAC, Streamer)? Cambridge egybe vagy Audiolab páros esetleg más?

Köszi szépen előre is!
Üdv, lotka
Szerintem hangban az Edge NQ a legjobb a felsoroltak közük, viszont már megszünt a gyártása, jó eséllyel csak használtan tudod megvenni.

A csöves előfok nem hülyeség, de ne várd tőle azt amit egy csöves végfok nyújtana.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 291

Hozzászólás Szerző: st81 »

Ahogy nézem, a két 9000-es Audiolab együtt egy árban van a CA-val. A 9000N-ben van DAC.
Én meghallgatnám a Streamaudio-nál az Audiolab-ot a Polk hangsugárzókkal, a CA-t pedig ha lehet, letét ellenében otthon.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok,

És is a segítségeteket szeretném kérni.

Kb. 1,5 éve újítottam be két hangfalat (Polk R700) és ~1 éve két mono végfokot (Audiolab 8300MB). Azóta is mindkettőt nagy megelégedéssel használom.

Arra gondoltam, hogy a rendszerem többi tagját (KH 980, SMSL M500mk3, Yamaha WXC-50) is upgradelném.
- Előszőr egy kombóban gondolkodtam: Cambridge Audio Edge NQ
- Aztán külön analóg előerősítő+digitális futómű és DAC: Quad Artera Pre + Eversolo DMP-A6 ME Gen2
- És magát az Audiolab többi komponensét is nézegettem mivel meg vagy elégedve a MB-kal: 9000Q és 9000N

Felvetődött, hogy esetleg elinduljak inkább csöves volnalon (Fezz Audio EVO Olympia) de annyira szeretem a 8300MB-ket (egyrészt a hangjuk miatt is, másrészt nagyon kényelmes vele váltani a sztereó és a HM erősítőm között :D), hogy azt amúgy is megtartanám és nem tudom, hogy egy csöves előerősítőnek mennyire jönne ki vele a hangja (pl. Fezz Audio EVO Sagita).

Ti merre indulnátok, ha mind3 komponenst szeretnétek upgradelni (előerősítő, DAC, Streamer)? Cambridge egybe vagy Audiolab páros esetleg más?

Köszi szépen előre is!
Üdv, lotka

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

greenbio írta:
2026.01.17., szomb. 09:59
Sziasztok!

Van egy Auralic Aries streamer-em, amivel NAS-ról játszok le többnyire FLAC file-okat. Tehát nem veszek igénybe streaming szolgáltatásokat (se Tidal, se Spotify egyelőre, semmi ilyesmi).
Az Auralic saját lejátszó sw-ét használom a Lightning-ot. Tudom, hogy nem a legjobb, finoman szólva. Egyelőre nem akarok más sw-t használni. Van egy problémám, ebben kérnék segítséget: van olyan, hogy egy album alá a sw valamiért berak egy másik albumot, annak ellenére, hogy külön külön folderben vannak. Egy példa: Antonio Forcione és Snétberger egyben:

IMG_20260117_072735.jpg

Azt meg tudom tenni, hogy kitörlöm a nem kívánt track-eket a listából, de akkor azok nem tudom hová kerülnek... Folder view-ból le tudom játszani mindkét albumot, de ott egyenként kell a track-eket elindítani, szóval az sem megoldás...
Tudja valaki, hogyan tudom ezt megoldani? Köszi
Szia, nekem másik lejátszóval, másik platformon volt hasonló gondom és ott az volt a probléma, hogy a lejátszó egyszerűen nem kezelte le azt, hogy ha egy albumnak ugyan az volt a neve.
Hiába volt másik könyvtárban a Foo Fighters és a Mötley Crüe 'Best of' albuma, az albumok számait egymás alatt jelenítette meg pont úgy mint neked (mivel az album neve ugyan az volt). Amikor átneveztem őket 'Best of FF' és 'Best of MC'-re, a "hiba" megszűnt.

Üdv, lotka

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

ChatG-vel sikerült megoldani az A8-asom belső SSD hozzáférését Win11 25H2 alól.
Win registry paraméter pótlás - Comodo tüzfalam - router sem volt jó - streamer beállítás
Jól írta, szép kis aknamező volt :rolleyes:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4233

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

alto írta:
2026.01.20., kedd 20:19
Most fedeztem fel egy új beállítást a Luminok vezérlő appjában, ez a Qrono d2a szűrők használata, eddig valahogy elsiklottam felette. A videóból kiderül, hogy mi ez, és mire való, viszont nem volt még időm ezzel játszani. Próbálta már valaki, és mi a tapasztalata ezzel?

youtu.be/yINah9xF--A
MQA Labs termék, van egy Qrono DSD verziója is. időzítési hibákat próbál csökkenteni, dióhéjban fogalmazva, a gyártó szerint.
Az alábbi linken olvasható egy un White Paper róla:

https://mqalabs.com/wp-content/uploads/ ... pdated.pdf

A pro audiós pluginjaikat, amik valamelyest hasonlítanak működésben rá (Inspira (utómunkához) és Endura (maszteringhez) néven), próbáltam saját nagy felbontású felvételeinkkel és némi ügyeskedéssel, érezhetően levegősebbé, nyitottabbá lehetett velük tenni a felvételeket.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Most fedeztem fel egy új beállítást a Luminok vezérlő appjában, ez a Qrono d2a szűrők használata, eddig valahogy elsiklottam felette. A videóból kiderül, hogy mi ez, és mire való, viszont nem volt még időm ezzel játszani. Próbálta már valaki, és mi a tapasztalata ezzel?

youtu.be/yINah9xF--A
BARTIMEX AUDIO Honlap

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”