Sziasztok,
És is a segítségeteket szeretném kérni.
Kb. 1,5 éve újítottam be két hangfalat (Polk R700) és ~1 éve két mono végfokot (Audiolab 8300MB). Azóta is mindkettőt nagy megelégedéssel használom.
Arra gondoltam, hogy a rendszerem többi tagját (KH 980, SMSL M500mk3, Yamaha WXC-50) is upgradelném.
- Előszőr egy kombóban gondolkodtam: Cambridge Audio Edge NQ
- Aztán külön analóg előerősítő+digitális futómű és DAC: Quad Artera Pre + Eversolo DMP-A6 ME Gen2
- És magát az Audiolab többi komponensét is nézegettem mivel meg vagy elégedve a MB-kal: 9000Q és 9000N
Felvetődött, hogy esetleg elinduljak inkább csöves volnalon (Fezz Audio EVO Olympia) de annyira szeretem a 8300MB-ket (egyrészt a hangjuk miatt is, másrészt nagyon kényelmes vele váltani a sztereó és a HM erősítőm között

), hogy azt amúgy is megtartanám és nem tudom, hogy egy csöves előerősítőnek mennyire jönne ki vele a hangja (pl. Fezz Audio EVO Sagita).
Szóval, mit gondoltok az Audiolab 9000N-ről? Most épp akcióban van (-22%) és eddig csak jókat olvastam róla. Ami miatt vacilálok, hogy pl. az Auralic Vega S1 jobban tetszik amiatt, hogy kisebb és, hogy van benne DAC. De ezeket el tudom engedni, hogy ha mondjuk a 9000N annyival jobban szólna. Vagy mondjuk az Eversolo DMP-A6 ME Gen2.
Ti merre indulnátok, ha mind3 komponenst szeretnétek upgradelni (előerősítő, DAC, Streamer)? Cambridge egybe vagy Audiolab páros esetleg más?
Köszi szépen előre is!
Üdv, lotka