Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gotham
Gotham
Erősáramú kábelek (betápkábelhez, elosztóhoz, hosszabbítóhoz)
SPK 4 x 2,5 mm (4 eres, kettős PVC szigetelésű flexibilis kábel) - 2.120,- Ft/fm
Privát ment!
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Cary 300B SEi Hangfal: Utah 5 - Hifi rack:Pisti80
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6570
Gotham
Üdv Gotham tulajok!
Kérdésem a következő:van-e olyan akinek van 2x4m-es darabja az SPK 2x2.5-es hf kábelből és esetleg kölcsön tudná adni saját rendszeres próbára?
Ha ez itt nagyon off, akkor elnézést fapaci!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6570
Gotham
Privát ment, fapaci.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11319
- Kapcsolat:
Gotham
Köszönöm a kábeleket, és a profi szerelést.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 2
Gotham
Néhányan kipróbálták analóg összekötő kábelként, illetve szubsugárzó előtt és pozitív élményekről számoltak be, bár műszakilag nem korrekt a dolog, mivel a GAC-1 SPDIF 75 ohmos kábel.
Köszönöm szépen a választ, még nézelődök
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gotham
Szervusz!
A Gotham SPDIF kábelt, próbáltátok már komponens kábelként? Erre a célra is jó lehet?
Üdv: Jenő
Néhányan kipróbálták analóg összekötő kábelként, illetve szubsugárzó előtt és pozitív élményekről számoltak be, bár műszakilag nem korrekt a dolog, mivel a GAC-1 SPDIF 75 ohmos kábel.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó

Gotham
HiDiamond digitális koax kábelünk csak a következő szállítmánnyal fog érkezni, így ezzel még nincs személyes élményem, de gyanítom, ugyanúgy viselkedik majd, mint az analóg kábeleik, azaz tisztább, precízebb, mégis életvidámabb a Gothamnál. Az árakban igen komoly, 5-10-szeres eltérés van, de szerintem még így is a HiDiamond a jobb vétel. Persze fura összevetés ez, hiszen a Gotham belépő szint, a HiDiamond pedig erős középkategória.
Köszönöm szépen a választ!
Így megvárom a szállítást!
Üdv: Jenő
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gotham
Szervusz!
Esetleg a Gotham SPDIF kábele is volt összehasonlítva a HiDimond SPDIF kábelével?
Az áruk hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Üdv:Jenő
ui: Még mindig nagyon körülményes vagyok. Hétfőn talán megint Budapesten járok és akkor szeretném nyélbe ütni az üzletet.
HiDiamond digitális koax kábelünk csak a következő szállítmánnyal fog érkezni, így ezzel még nincs személyes élményem, de gyanítom, ugyanúgy viselkedik majd, mint az analóg kábeleik, azaz tisztább, precízebb, mégis életvidámabb a Gothamnál. Az árakban igen komoly, 5-10-szeres eltérés van, de szerintem még így is a HiDiamond a jobb vétel. Persze fura összevetés ez, hiszen a Gotham belépő szint, a HiDiamond pedig erős középkategória.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó

Gotham
Szervusz!
Esetleg a Gotham SPDIF kábele is volt összehasonlítva a HiDimond SPDIF kábelével?
Az áruk hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Üdv:Jenő
ui: Még mindig nagyon körülményes vagyok. Hétfőn talán megint Budapesten járok és akkor szeretném nyélbe ütni az üzletet.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gotham
Lesznek Scan Speak hangszórók is?
Ez engem is érdekelne.
Nem, ez csak az én privát bizniszem. Sok értelme nem lenne idehaza árulni, raktározni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
- stromfeusz
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Gotham
Kedves Fapaci !
Köszönöm a gyors elkészítést , szuper a kábel !
Attila
Gotham
Szia! Írsz nekem egy levelet, amiben közlöd az elképzelést, legyártjuk a kábelt, másnap átveheted, vagy postázzuk a címedre. Hangfalkábelekre Nakamichi banán- és Z dugókat szerelünk. Árajánlatot privátban küldök.
Lesznek Scan Speak hangszórók is?
Ez engem is érdekelne.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gotham
Sziasztok !
Hogyan lehetne nálatok hangfakábelt rendelni ?
2 x 3m -re lenne szükségem, 2x2,5mm3 -ra gondoltam .
Egyik végén egy HK erösítő van, másik végén egy pár Dali Concept 2
Milyen banándugót tesztek rá? mennyibe kerülne ?
Üdv Attila
Szia! Írsz nekem egy levelet, amiben közlöd az elképzelést, legyártjuk a kábelt, másnap átveheted, vagy postázzuk a címedre. Hangfalkábelekre Nakamichi banán- és Z dugókat szerelünk. Árajánlatot privátban küldök.
- stromfeusz
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Gotham
Sziasztok !
Hogyan lehetne nálatok hangfakábelt rendelni ?
2 x 3m -re lenne szükségem, 2x2,5mm3 -ra gondoltam .
Egyik végén egy HK erösítő van, másik végén egy pár Dali Concept 2
Milyen banándugót tesztek rá? mennyibe kerülne ?
Üdv Attila
Gotham
Kösz az nem is drága még egy két fontosabb dolgot rendbe kell tennem a rendszeremen, fogok majd vele egy próbát tenni keresni foglak!
Üdv!
Ez a kábel hangfalkábelként is nagyon jó,akár jóval drágább versenyzőkkel összevetve sem vall szégyent,tehát egy próbát ott is meg ér,szerintem.
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
Gotham
SPK 4 x 2,5 mm (4 eres, kettős PVC szigetelésű flexibilis kábel) - 2.120,- Ft/fm
Kösz az nem is drága még egy két fontosabb dolgot rendbe kell tennem a rendszeremen, fogok majd vele egy próbát tenni keresni foglak!
Üdv!
- arsenlupin
- Fórumlakó

- Értékelés: 89
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gotham
...létezik tápkábel is ( elosztóhoz való)?
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
Gotham
Én is egyetértek a szinergiával, ezért is használok Gotham hangfalkábelt. Volt ettől sokkal drágább kábelem is, s talán lesz is majd egyszer, de nálam rendkívüli módon illeszkedik a rendszerbe a Gotham 4 eres kábele.
Előtte pont 11-szer drágább kábel volt nálam, s csak ízlés kérdése volt, hogy kinek melyik a tetszetősebb, de semmiképpen sem lehetett minőségi különbségről beszélni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem csak olcsó rendszerekbe lehet a Gotham ideális, illetve nem is azt, hogy a drágább kábelek nem jobbak ettől, hanem ha egy adott rendszerbe tökéletesen illeszkedik, akkor nagyon nehéz a Gothamet kiváltani, akár sokszor drágább kábelekkel is.
Persze olcsó, vagy rosszul összeválogatott rendszerben akár kifejezetten rossz is lehet,s egy tonálisan kiegyenlítetlenebb kábel simán jobb lehet ettől, mert a rendszer hibáit az fedi jobban el.
Mit értesz az alatt illeszkedik a rendszeredben, milyen hangú a rendszered, és milyen karakter a Gotham, létezik tápkábel is ( elosztóhoz való)? Lehet h. korábban írtál már a tapasztalataidról, de légy szíves írd le nekem is!
Üdv!
Gotham
Érdekes módon nálam is bevált a HMS Capriccio Bi Wiring kábelt cseréltem le vele. A minap vissza raktam a HMS-t és hiány érzetem lett...Sőt az összekötő kábel is bevált (köszi fapaci),pedig jó pár darab ki lett már próbálva.Nekem szereti a rendszerem,biztos vannak tőle jobb kábelek,de az már nem az én pénztárcámnak találták ki.
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
- gageszka
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 39
Gotham
Sziasztok!
Vettem egy egy ilyen Gotham féle kábelt (kábel: 60cm GAC-1 SPDIF-Pro, Furutech RCA dugókkal).
Hangzás terén teljen új hangokat hallok meg zenében egy audiophile rendszeren.
Nekem a kábel teljesen megérte azt a pént amit ki adtam érte.
Korábban hagyományos s-video kábelt használtam digitális koaxként.
Egy Panasonic bd80 készülékem van, amire rákötve azonnal érezhető változás volt zeneileg.
Van még egy Popcorn C-200 lejátszóm ami nem remekel zenei hang tekintetében, de ha arra kötöttem, ott is érezhető volt némi változás.
Például nagyobb hangterjedelemben hallom a zenét, több magas van benne és mintha nagyobb tér hangzása lenne.
Én erősen érzem a különbséget.
Nem akarok elfogult lenni e kábel mellett, de biztosan van ettől sokkal jobb is, de az én pénztárcámhoz ez tökéletesen megfelel.
A közel jövőben is fogok vásárolni kábelt.
Cambridge Audio Azur 650BD, T+A Criterion T70, Sony KDL-40X2000, Dune HD Prime 3.0, Vincent SV-231, Technics RS-M45, Arcam AVP700