Rossz, aki rosszra gondol...xilop írta: ↑2025.12.27., szomb. 11:41
Nekem ebből az jön le, hogy megint kilyukadtunk az AN Vz-nél, de hozzákapcsolod az álltalad legjobbnak vélt készüléked is amit csak azért hallasz nagyon jó párosításnak mert félsz belőle továbblépni és nyugtatod magad, hogy a magasabb kategóriájú összeállítás sem jobb.
Kár bárkit is győzködni az igazadról, mert ezzel sokan nem értünk egyet![]()
Nem vélem a legjobb készüléknek a Metrum Octave II - t - beba..na - az is igaz, hogy kategóriájában csak rosszabbat hallottam eddig.
Ismerem pontosan a hangzását, evvel együtt természetesen a kritizálható jellemzőit is - nem ez volt az első összevetés - a baj az, hogy kétszeres árért is csak olyat hallottam eddig, ami csak bizonyos paramétereiben volt jobb.
Nem félek továbblépni, de két, különösen háromszoros árért elvárom, hogy a jövevény minden szempontból jobb/sokkal jobb legyen, egyik jellemzőjében sem legyen gyengébb, főleg azokban nem, amik számomra fontosak.
De, hagyjuk a dacokat.
Az első fél mondatodban kapizsgálod a lényeget.
Ha a Vz helyén bármilyen másik gyártó hasonló árú RCA-ja lett volna, valszeg semmilyen szempontból nem lett volna pariban az Octave a HEX - el, különös tekintettel a HEX - et támogató drágább tápkábelezésre és az XLR - re.
Nem győzködök senkit az igazamról és egyet sem kell a fentiekkel érteni.