Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kezdő hifi - tanács kéne

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Re: Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tonya »

LandCruiser írta:
2018.12.02., vas. 15:01
Rákattintva megszólal az adott frek.
http://www.egopont.com/hu/hearing.php
Írtam üzenetet Neked, hátha segít. ;)
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

LandCruiser
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: LandCruiser »

NadTom ! Megnéztem amit belinkeltél erősítőt, és az AR-H1-et. Azt hiszem, ez az árkategória "nem nekem való"
Az majdnem biztos, hogy füles lesz, mert hangfallal, a panelból hamarabb kéne költözni, mint a tervezett.
Az Ebay-en vannak Fostex fülesek 40-60ezer körül, amik adatok, és vélemények szerint jók lehetnek. Következtetésem szerint ezekben olyan hangsugárzó panelek lehetnek, mint az AR-H1-be. Azért Fostex, mert Japán, és van egy eléggé leküzdhetetlen Japán mániám, ami tapasztalatokból, (amit nem részletezek) a kultúrából, és abból adódik, hogy 600 km/h-val közlekednek sec. pontossággal. És nézegettem Fostex Hifi hangfalakat is. Na olyanom nem lesz az biztos. Árulnak Mo.-n is Fostex fülest. Már nem tudom hol, de ha párezer forint a különbség, akkor megnézem itt, annál is inkább, mert meg tudom hallgatni. Szóval fülesből is ez a 40-60ezres kategória jöhet szóba. Erősítőből pedig nézek használtat.
Találtam egy oldalt, ami szerint az ember számára hallható frekvencia 20-20 kHz-ig terjed. Ezt máshol is olvastam már, de szerintem ennél nagyobb a hallható tartomány.

Rákattintva megszólal az adott frek.
http://www.egopont.com/hu/hearing.php

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

avl2 írta:
2018.12.02., vas. 13:26
"Mivel alapvetően “audiophile” hangsugárzó lenne a cél, ezért írtam hogy szvsz karcsú az összeg."

ha nagyon ugy (az audiophile-t) vesszük, akkor tenyleg nem.

de ugye az audiophile az csak egy raaggatott jelzö; szerintem a gyartok, hirdetök jelentös resze is csak ugy odateszi divatbol (esetleg palifogonak, röhögve a markaba)

az igenyszintek különbözöek lehetnek, ami valakinek "elég jó", másnak az elfogadhatatlan.

fejhallgatos lancbol tenyleg mas az erzes (nekem 3 par hangsugarzom es mondjuk 3 fülesem van), sokkal finomabb, reszletezöbb, ugyanakkor nem a testre hato, nem olyan megfoghato szinpados-teres, stb.
en erre is azt gondolom: legyen mindkettö :-), nem egymas helyett, mert egyik sem tudja teljes erteküen, amit a masik
Természetesen az a legjobb ha mindkettő van, ;) de a kérdezőnél erősen behatároltak a lehetőségek (anyagilag), ezért javasoltam neki inkább a füles-vonalat, mint első lépést. (A bellinkelt lejátszó később lehet a sztereo rendszerének a forrása is).

Persze más élmény fülessel zenét hallgatni, mint hangsugárzókkal, de a nemrég beszerzett AR-H1 füles engem is meglepett mennyire élvezetes lehet ez a vonal is.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

"Mivel alapvetően “audiophile” hangsugárzó lenne a cél, ezért írtam hogy szvsz karcsú az összeg."

ha nagyon ugy (az audiophile-t) vesszük, akkor tenyleg nem.

de ugye az audiophile az csak egy raaggatott jelzö; szerintem a gyartok, hirdetök jelentös resze is csak ugy odateszi divatbol (esetleg palifogonak, röhögve a markaba)

az igenyszintek különbözöek lehetnek, ami valakinek "elég jó", másnak az elfogadhatatlan.

fejhallgatos lancbol tenyleg mas az erzes (nekem 3 par hangsugarzom es mondjuk 3 fülesem van), sokkal finomabb, reszletezöbb, ugyanakkor nem a testre hato, nem olyan megfoghato szinpados-teres, stb.
en erre is azt gondolom: legyen mindkettö :-), nem egymas helyett, mert egyik sem tudja teljes erteküen, amit a masik

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

LandCruiser írta:
2018.12.02., vas. 10:39
ezeket csak Te magadnak tudod megvalaszolni, mi mennyire fontos Neked: a kevesbe hianyzo also frekvenciak, vagy a meglevök "jósága" ? hiaba van "basszus", ha a közeptartomany es feljebb unalmas, döglött, zavaros. stb.
nyilvan ennyi - de többször ennyi - penzert is: kompromisszumok vannak.

pl. ha a melyek nem annyira fontosak, a szoba nem olyan nagy, akkor egy aktualis hirdetes: https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=125612

legfontosabb lenne: otthon (vagy az eladonal hasonlo meretü szobaban) meghallgatnod, meghallgatas nelkül nem tudhato, mennyire valik akarmi is Neked be, mert egyéni preferenciak döntenek: kinek mi mennyire fontos a sok aspektusbol.

sok sikert !
Tényleg nagyon nehéz dönteni. Nadtom is javasolta, amit már én is számításba vettem, miszerint egy fejhallgató is megoldás lehet. Azt a frekvenciát doboz nem fogja tudni, viszont az egy más akusztikai hatás, mint egy hangfal. Gondolom én, bár komolyabb fejhallgatót még nem halottam zenélni. Viszont a jelenlegi helyzet egy panellakás 20 m2-es szobája, ami jövő nyáron talán 30 m2-es szoba lesz, ahol nem gond a hangerő. Azért kicsit vígasztaló, hogy ennyi pénzből is hozzá lehet jutni hallgatható minőséghez, már ami a dobozvásárlást illeti. Persze tudom, csodákat ennyiért nem várhatok. Tényleg a meghallgatás a döntő. Még töprengek rajta, nézegetem a hírdetéseket, aztán jövök tanácsért, az eddigieket pedig köszönöm mindenkinek.
[/quote]

Szerintem jobban jársz egy hordozható lejátszóval és egy jó fülessel. A panelban bármikor tudod hallgatni, és messze nagyobb zenei élményt nyújt, mint az a sztereo rendszer amit ebből a pénzből, vagy 2x-3x ennyiből tudnál venni.

Itt egy jó ajánlat pl.:
http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&K=3&ID=17822
Ez meg is tudod hallgatni előtte.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

tonya írta:
2018.12.02., vas. 09:45
[
Ez elég karcsú összeg még használt hangsugárzó esetén is. Szerintem inkább várj, mert ebből, értelmes dolgot nem lehet venni.
Ha szűk a keret, megoldás lehet egy veszteségmentes lejátszó is egy jobb fülessel. 50-60eFt-ból már egész jót tudsz venni.
[/quote]

Lehet venni ennyiért értelmes dobozt, csak a régiekből kell válogatni, természetesen ez az én véleményem. ;)
[/quote]

Én elfogadom a Te véleményed is. ;)
Mivel alapvetően “audiophile” hangsugárzó lenne a cél, ezért írtam hogy szvsz karcsú az összeg.

A másik dolog, amit sokszor látok, hogy az igények gyorsan változnak (felfelé), így sokszor csak anyagi korlátok miatt megvesznek ezt-azt (itt most nem a jelen esetre gondolok, hanem altalánosságban mondom ezt) aztán pár hónap után adják el bukóval. Inkább érdemesebb várni, pontosabban meghatározni mit is akarunk, hallgatózni erre-arra, gyűjteni, aztán vásárolni.

LandCruiser

ezeket csak Te magadnak tudod megvalaszolni, mi mennyire fontos Neked: a kevesbe hianyzo also frekvenciak, vagy a meglevök "jósága" ? hiaba van "basszus", ha a közeptartomany es feljebb unalmas, döglött, zavaros. stb.

pl. ha a melyek nem annyira fontosak, a szoba nem olyan nagy, akkor egy aktualis hirdetes: https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=125612

legfontosabb lenne: otthon (vagy az eladonal hasonlo meretü szobaban) meghallgatnod, meghallgatas nelkül nem tudhato, mennyire valik akarmi is Neked be, mert egyéni preferenciak döntenek: kinek mi mennyire fontos a sok aspektusbol.

sok sikert !
[/quote]

Tényleg nagyon nehéz dönteni. Nadtom is javasolta, amit már én is számításba vettem, miszerint egy fejhallgató is megoldás lehet. Azt a frekvenciát doboz nem fogja tudni, viszont az egy más akusztikai hatás, mint egy hangfal. Gondolom én, bár komolyabb fejhallgatót még nem halottam zenélni. Viszont a jelenlegi helyzet egy panellakás 20 m2-es szobája, ami jövő nyáron talán 30 m2-es szoba lesz, ahol nem gond a hangerő. Azért kicsit vígasztaló, hogy ennyi pénzből is hozzá lehet jutni hallgatható minőséghez, már ami a dobozvásárlást illeti. Persze tudom, csodákat ennyiért nem várhatok. Tényleg a meghallgatás a döntő. Még töprengek rajta, nézegetem a hírdetéseket, aztán jövök tanácsért, az eddigieket pedig köszönöm mindenkinek.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Hozzászólás Szerző: tonya »

[
[/quote]

Ez elég karcsú összeg még használt hangsugárzó esetén is. Szerintem inkább várj, mert ebből, értelmes dolgot nem lehet venni.
Ha szűk a keret, megoldás lehet egy veszteségmentes lejátszó is egy jobb fülessel. 50-60eFt-ból már egész jót tudsz venni.
[/quote]

Lehet venni ennyiért értelmes dobozt, csak a régiekből kell válogatni, természetesen ez az én véleményem. ;)
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

avl2
V.I.P.
V.I.P.

LandCruiser írta:
2018.12.02., vas. 00:46
...És milyen típusú hagfal lenne a megfelelő ? Arra gondolok, hogy elég lehet egy polcsugárzó, vagy mivel teljes frekvenciatartományt kéne tudni a hangfalnak, ezért csak nagyobb álló hangfalakat érdemes nézegetni ? Mi az a freki tartomány, amit tudnia kéne egy HiFi hangfalnak. 2 utas, 3 utas ? ...

sok sikert !

avl2
V.I.P.
V.I.P.

LandCruiser írta:
...High End-nek beállított hangfalakat hirdetnek 40-50ezer forintért, ami szerintem lehetetlen....
oo, hirdetni, leirni ilyeneket nem lehetetlen. :-))

szerintem voltak is - igy valoszinü lesznek is - nem is rossz, igaz: inkabb öregebb dobozok ennyiert is. varj türelemmel, figyeld aktivan a hirdeteseket.

mekkora szobaba ?

LandCruiser

[/quote]

Valahogy erre számítottam. :)
Egyelőre egy panellakásban tudnám hallgatni, talán jövő nyáron tudnám igazán kihasználni. Akkor addig marad a minihifi, vagy tényleg egy füles, amire már gondoltam én is.
Köszönöm, főleg azt, hogy ezek után biztosan nem megyek bele olyanba, hogy az ország másik feléről szállítással vásároljak olyan dolgot, amiről utólag derül ki, hogy semmi értelme. Azthiszem marad a füles.
Kösz mégegyszer.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

LandCruiser írta:
Sziasztok !
Szeretnék egy HiFi rendszert, de fogalmam sincs merre felé induljak, és adott anyagi korlátok mellett mik a lehetőségek.
Csak zenehallgatás a cél, házimozi nem érdekel. Zenében a hangszeres zene az elsődleges, azon belül is jazz, de ez az anyagi lehetőségeket tekintve szerintem lényegtelen. :) Használtban gondolkodom, és látok hirdetéseket vatera, jófogás, ahol High End-nek beállított hangfalakat hirdetnek 40-50ezer forintért, ami szerintem lehetetlen. Ennyiért egy audiophile hangfalat lehetetlen venni. Szerintem. ( ? ) Pedig hangfalra kb. ennyi amit rá tudok szánni a dologra. Persze ha kicsivel többért tudok venni értékelhetően komolyabbat, akkor rászánnám azt az összeget. Tehát hangfal ügyben milyen lehetőségek, márkák, típusok vannak ebben az árban használtban ? És milyen típusú hagfal lenne a megfelelő ? Arra gondolok, hogy elég lehet egy polcsugárzó, vagy mivel teljes frekvenciatartományt kéne tudni a hangfalnak, ezért csak nagyobb álló hangfalakat érdemes nézegetni ? Mi az a freki tartomány, amit tudnia kéne egy HiFi hangfalnak. 2 utas, 3 utas ? Az erősítőket tekintve jóval nagyobb a kínálat, de itt is érdekelne, hogy minőségben tényleg van különbség egy Class A vagy AA erősítő javára ? Vannak erősítők, amik egy dobozon belül külön elő és végfokból állnak. Ezek jobbak, mint az integrált erősítők ? A minősítésekben ezt nem veszem észre, mert integráltban több Class A vagy AA minősítésű van, legalábbis a hirdetésekben.
Elnézést ha hülyeségeket kérdeztem, de analfabéta vagyok ehhez.
Előre is köszönöm.
Üdv: Zsolt

LandCruiser

Sziasztok !
Szeretnék egy HiFi rendszert, de fogalmam sincs merre felé induljak, és adott anyagi korlátok mellett mik a lehetőségek.
Csak zenehallgatás a cél, házimozi nem érdekel. Zenében a hangszeres zene az elsődleges, azon belül is jazz, de ez az anyagi lehetőségeket tekintve szerintem lényegtelen. :) Használtban gondolkodom, és látok hirdetéseket vatera, jófogás, ahol High End-nek beállított hangfalakat hirdetnek 40-50ezer forintért, ami szerintem lehetetlen. Ennyiért egy audiophile hangfalat lehetetlen venni. Szerintem. ( ? ) Pedig hangfalra kb. ennyi amit rá tudok szánni a dologra. Persze ha kicsivel többért tudok venni értékelhetően komolyabbat, akkor rászánnám azt az összeget. Tehát hangfal ügyben milyen lehetőségek, márkák, típusok vannak ebben az árban használtban ? És milyen típusú hagfal lenne a megfelelő ? Arra gondolok, hogy elég lehet egy polcsugárzó, vagy mivel teljes frekvenciatartományt kéne tudni a hangfalnak, ezért csak nagyobb álló hangfalakat érdemes nézegetni ? Mi az a freki tartomány, amit tudnia kéne egy HiFi hangfalnak. 2 utas, 3 utas ? Az erősítőket tekintve jóval nagyobb a kínálat, de itt is érdekelne, hogy minőségben tényleg van különbség egy Class A vagy AA erősítő javára ? Vannak erősítők, amik egy dobozon belül külön elő és végfokból állnak. Ezek jobbak, mint az integrált erősítők ? A minősítésekben ezt nem veszem észre, mert integráltban több Class A vagy AA minősítésű van, legalábbis a hirdetésekben.
Elnézést ha hülyeségeket kérdeztem, de analfabéta vagyok ehhez.
Előre is köszönöm.
Üdv: Zsolt

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

DonThomasino írta:
2018.09.24., hétf. 12:49
Sziasztok,

Az lenne a kérdésem alapvetően mik a különbségek
az integrált és a csöves erősítők között ?

Igaz az, hogy egy kisebb teljesítményű csöves úgy hat
mint egy tőle nagyobb teljesítménye integrált ?
:smile53:
Rossz kérdésre elég nehéz jó választ adni. Kb. azt kérdezted, hogy mi a különbség a gyümölcsök vagy az alma között, és igaz-e, hogy az almában több a vitamin.
Szerintem ahelyett, hogy itt hosszú expozékra várnál, kerülj wiki-szinten tisztába néhány alapvető meghatározással, fogalommal. Kezdd például itt.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

DonThomasino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: DonThomasino »

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem alapvetően mik a különbségek
az integrált és a csöves erősítők között ?

Igaz az, hogy egy kisebb teljesítményű csöves úgy hat
mint egy tőle nagyobb teljesítménye integrált ?
:smile53:

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1047

Hozzászólás Szerző: BLX »

józsibazsi írta:
2018.09.19., szer. 16:54
Sziasztok!

Kicsit félve kérdezek, nem tudom hogy mekkora hülyeség amivel bajlódok. Van egy elég drága és jó nevű hangdoboz. Gyárilag levehető nehéz perforált fém grill ráccsal árulják. Jól is néz ki vele. Kicsit fojtottnak éreztem a hangját, levettem, és mintha levegőt kaptak volna a szerencsétlenek. Sokkal lazábbnak, teresebbnek érzem az egészet.

Létezhet ekkora baki? (Az utódját újra szövetes ráccsal árulják.)
En mindig leveszem a racsot vagy amilyen takaro elem van a doboz elott. Biztosan bele tud szolni kivitelezestol fuggoen kis mertekben a hangzasba.

Eleg sok doboz van amihez ugye gyarlilag nem is adnak ilyet.

Ha nem kell feltened a hangszorokat szerintem leveheted.

józsibazsi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 143

Hozzászólás Szerző: józsibazsi »

Sziasztok!

Kicsit félve kérdezek, nem tudom hogy mekkora hülyeség amivel bajlódok. Van egy elég drága és jó nevű hangdoboz. Gyárilag levehető nehéz perforált fém grill ráccsal árulják. Jól is néz ki vele. Kicsit fojtottnak éreztem a hangját, levettem, és mintha levegőt kaptak volna a szerencsétlenek. Sokkal lazábbnak, teresebbnek érzem az egészet.

Létezhet ekkora baki? (Az utódját újra szövetes ráccsal árulják.)

b-andras
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: b-andras »

On 5/3/2018 at 8:03 PM, fülelek said:

Akkor lesz jó ez a felállás, ha rövid kábelt használsz közöttük. Minél rövidebb, annál jobb. Én készítettem anno a Scrofat, tudom, milyen kábel optimális hozzá.

Köszönöm a válaszokat. A forrásom önmagában nem szabályozható (MM phono).  Mindenképp kellene egy hangerőszabályzó, ennek a fapados megoldására  találtam a Schiit Sys-t. Amikor nagyon le van tekerve, akkor állítólag torzít.  Használ valaki ilyet, vagy hasonlót?

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 885

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tottyi »

15 órája, audioline írta:

Nem volna szabad...

Ez azota amiota a Crown PSA-2 van bekotve de en ezhez kicsi vagyok es nem tudom megoldani, hogy mi lehet a problema, ez van ezt kell elfogadni.

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5274

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: fülelek »

22 hours ago, b.andras said:

Sziasztok, dilemmában vagyok: mivel csak egy forrásból hallgatok zenét, szerintetek jó lehet egy végfok+passzív előfok ( vagy csak potméter) kombó? Pl árulnak itt egy hivox scrofát, vennék hozzá egy schiit sys-t és kész is a rendszer. Vagy érdemes egy jó, gyárilag potméteres végfokra várni?

Akkor lesz jó ez a felállás, ha rövid kábelt használsz közöttük. Minél rövidebb, annál jobb. Én készítettem anno a Scrofat, tudom, milyen kábel optimális hozzá.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: supravox »

3 hours ago, tottyi said:

Szia, nekem mar masodik vegfokom van de az elso olyan maceras volt mert nem volt hangfal lekapcsolo rele benne de a masodik is potmeteres es abszolut nem hasznalom a potmetert, mindig maximumon van ki es bekapcsolasnal is. Amire figyelned kell, hogy a hangfal ne legyen tul gyenge hozza mert ha valami megszolal benne amire nem szamitasz akkor kiloheti vagy pl nalam ha becsongetnek akkor pattan egyet a hangfal de hal isten van benne tartalek. Nekem elotte egy DAC van azelott meg Audio PC bar allitolag a hangon segitene egy elofok.

Egy jó előfok mindenképp előrelépés akármilyen is a dac hangerő szabályzója.

AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: lehoako »

1 hour ago, audioline said:

Nem volna szabad...

Hiába mondod nekik, hallják, hogy szól a zene, mégis becsöngetnek, pedig tudják, h nem szabad... :-)

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3191

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: audioline »

1 órája, tottyi írta:

ha becsongetnek akkor pattan egyet a hangfal 

Nem volna szabad...

.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 885

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tottyi »

18 órája, b.andras írta:

Sziasztok, dilemmában vagyok: mivel csak egy forrásból hallgatok zenét, szerintetek jó lehet egy végfok+passzív előfok ( vagy csak potméter) kombó? Pl árulnak itt egy hivox scrofát, vennék hozzá egy schiit sys-t és kész is a rendszer. Vagy érdemes egy jó, gyárilag potméteres végfokra várni?

Szia, nekem mar masodik vegfokom van de az elso olyan maceras volt mert nem volt hangfal lekapcsolo rele benne de a masodik is potmeteres es abszolut nem hasznalom a potmetert, mindig maximumon van ki es bekapcsolasnal is. Amire figyelned kell, hogy a hangfal ne legyen tul gyenge hozza mert ha valami megszolal benne amire nem szamitasz akkor kiloheti vagy pl nalam ha becsongetnek akkor pattan egyet a hangfal de hal isten van benne tartalek. Nekem elotte egy DAC van azelott meg Audio PC bar allitolag a hangon segitene egy elofok.

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

b-andras
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: b-andras »

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”