Szerintem is jobban illene a Kábelezzünk témába.

A Harmonic Technology-t váltotta? Azazé nem semmi!
köszi,de az amplifikáció oldalán lévő 4mm banándugó érdekelne
guszta a csomagolása
Ez a canare egy qrvajó kábel,az ára meg egy vicc a tudásához képest.Nálam a 2s11 van szinplán,és hát soha rosszabbat.Még teszek majd egy próbát én is biwire módban,de nagyon késztetést nem érzek rá mert szinplán kötve is baromi jó.
jó becsomagoldtad,nem fog megfázni...
Köszönöm!a.gabriel írta: ↑2022.03.29., kedd 21:35Majdnem teljesen helytálló a bekötés.atis írta: ↑2022.03.29., kedd 18:23Lesz időm a hétvégén, akkor átforrasztom helyesen. Egy ér lesz test. Egy ér a jelvivő. Az árnyékolás esetében pedig a kislányom húz egyet a gyufaszálakból és ha a rövidebbet húzza, akkor a készülék felől hagyom meg a testhez kötve, ha a hosszabbat, akkor meg iszom egy sörtéééés a fogadó oldalon hagyom meg. Csak ez így nekem nem jött át. De hátha volt oka és itt tudja valaki. Most vettem, egy hálószobai erősítő és tuner közé pont elég a hossza és a minősége is.
v.d.H kábeleket az alábbiak szerint kell bekötni, ha szimmetrikus a kábel felépítése, és RCA csatlakozóra lesz szerelve
- minden esetben az induló - forrás oldalon árnyékolunk, kivéve ha lemezjátszó a forrás
- ennek a kábelnek ha jól emlékszem, kettős árnyékolása van, amit egy szén tartalmú papír szerű anyag választ el, ezért azt az induló oldalon közösíteni kell
- minden esetben sötétebb szín a meleg ér, a Te esetedben a barna színű vezeték
- gyorsan kell végezni a forrasztást, mert gyorsan olvad az a habszerű köppeny, és minden esetben kevés forrasztó anyaggal
Tekintettel arra, hogy ezt a kábelt nem helyesen szerelték, kell neki minimum kb: 100 óra, míg a valós tudását fogja hozni!
Javasolt lenne egy jobb csatlakozót használni , mert többet tud ez a kábel.
Ezt az információt személyesen, az öreg mesterrel történt beszélgetés alapján írom.
Majdnem teljesen helytálló a bekötés.atis írta: ↑2022.03.29., kedd 18:23Lesz időm a hétvégén, akkor átforrasztom helyesen. Egy ér lesz test. Egy ér a jelvivő. Az árnyékolás esetében pedig a kislányom húz egyet a gyufaszálakból és ha a rövidebbet húzza, akkor a készülék felől hagyom meg a testhez kötve, ha a hosszabbat, akkor meg iszom egy sörtéééés a fogadó oldalon hagyom meg. Csak ez így nekem nem jött át. De hátha volt oka és itt tudja valaki. Most vettem, egy hálószobai erősítő és tuner közé pont elég a hossza és a minősége is.
Lesz időm a hétvégén, akkor átforrasztom helyesen. Egy ér lesz test. Egy ér a jelvivő. Az árnyékolás esetében pedig a kislányom húz egyet a gyufaszálakból és ha a rövidebbet húzza, akkor a készülék felől hagyom meg a testhez kötve, ha a hosszabbat, akkor meg iszom egy sört
DC tápkábel benne van a felsorolásban, amire ajánlják. AC tápkábel viszont nincs. Az adatlap szerint PVC a szigetelés, bár nem túl vastag. 15sec-ig ellen kell állnia a szigetelésnek 500V DC-n. Ha mondjuk ezt tartósan, 20évig is tudja, akkor oké hálózatra is, de ezt ugye senki sem tudja.Shimano írta: ↑2022.03.23., szer. 21:27Én sem,mármint én sem értek hozzá,de látva a kábel felépítését,ennél sokkal vacakabb szigetelésűeket használnak sok helyen hálózati drótként.BLX írta: ↑2022.03.23., szer. 20:33Nem értek hozzá, csak megfordult a fejemben: Mennyire biztonságos egy ilyen hangfalkábelt 230V-os AC hálózati kábelként felhasználni?Shimano írta: ↑2022.03.23., szer. 12:44Hali!
Canare 4s11,próbáljátok ki tápkábelnek ha úgy adódik.Pár gombóc fagyi csupán az ára,szóval nem nagy tétel,és hogy miért?,mert csak azért.
Kíváncsi lennék hogy más rendszerekben milyen,és nem,nem arról van szó hogy itt egy újabb óriásölő ami majd jól lealázza a drágábbakat,csupán van benne valami ami érzésem szerint akár jó lehetne többeknek is,szóval ez csak egy ajánlás.![]()
![]()
Biztonságosnak tűnik,nekem legalábbis.
Én sem,mármint én sem értek hozzá,de látva a kábel felépítését,ennél sokkal vacakabb szigetelésűeket használnak sok helyen hálózati drótként.BLX írta: ↑2022.03.23., szer. 20:33Nem értek hozzá, csak megfordult a fejemben: Mennyire biztonságos egy ilyen hangfalkábelt 230V-os AC hálózati kábelként felhasználni?Shimano írta: ↑2022.03.23., szer. 12:44Hali!
Canare 4s11,próbáljátok ki tápkábelnek ha úgy adódik.Pár gombóc fagyi csupán az ára,szóval nem nagy tétel,és hogy miért?,mert csak azért.
Kíváncsi lennék hogy más rendszerekben milyen,és nem,nem arról van szó hogy itt egy újabb óriásölő ami majd jól lealázza a drágábbakat,csupán van benne valami ami érzésem szerint akár jó lehetne többeknek is,szóval ez csak egy ajánlás.![]()
![]()
Nem értek hozzá, csak megfordult a fejemben: Mennyire biztonságos egy ilyen hangfalkábelt 230V-os AC hálózati kábelként felhasználni?Shimano írta: ↑2022.03.23., szer. 12:44Hali!