Ott van az.
Pc-n, laptopon: bal oldalt a menüsávban home-explore-videos menük alatt : My Collection - Track
Mobilon: Alul a menüsávban az öt ikon közül a jobb szélső adja ki a My Collectiont
Jól értetted, így épül fel a lánc.wittao írta: ↑2023.02.17., pén. 16:08Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem, amit leírtál:
1., Notebook (Wifi) + W10 + Audirvana + Tidal + Audirvana Remote , Deezer app külön
2., Taga Streamer +
Tidal ...
Deezer ...
ezek rákötve egy hifi láncra.
A Taga streamer + Wiim páros hogy kezelte a Deezert, az kizárólag a két gyártó implementációs problémája. Ugyanis a Deezer App pl. MacOS-en, vagy Win10 alatt is hibátlanul működik, felbontások is 1411kbits-ig, albumok, kedvencek stb. minden.
Win 10 + Deezer + Deezer Connect: leírták a Deezer oldalán, hogy kizárólag iOS eszközről megy Beta teszter állapotban a Connect. Én használom pár hónapja, minden féle fennakadás nélkül, ahogy a Spotify Connectet is. Ezért is ilyen nagy szívfájdalmam a Tidal baromkodása a Connect funkcióval...
Szerintem fuss úgy neki mégegyszer a rendszerbe illesztésnél, hogy tudod mi mivel kompatibilis, mert ami a fejlesztők által is leírtan nem fog működni, az nagy valószínűséggel az életben sem fog. Így el tudod a kicsi és a hatalmas csalódásokat is kerülni.
Emellett egy W10 + Audirvana + Tidal elég nagy előnyben van egy önmagában működő Deezer desktop appal szemben, tehát összehasonlításra így nem alkalmas, csak a Tidal desktop appal.
Pár nappal ezelőtt már betettem ide. Ott van kb 9 hsz-el lejjebb.robi20064 írta: ↑2023.01.26., csüt. 23:48Ha mar kiadok meg profit, az eloadotol, zenejetol fuggetlenul ez is egy erdekes eset.
https://www.npr.org/2023/01/25/11514743 ... 00-million
Nagyon igazatok van. Amit az artisjus művel mióta megalakult, az árt magának a zenének. Én valamikor 2004-2005 környékén kezdtem beleásni magam, hogy kik is ők. Milyen jogon tesznek rá az üres cd-re adót, amin a saját fényképeim vannak. Pökhendi, múltban ragadt máv és posta felfogásúak. Szerencse, hogy a szlovák határ innen 10 km. Így kikerültem a memóriakártya, pendrive, cd és dvd vásárlással őket akkoriban.
A nagyfiam korábban egy kis egykori zenekarban zenélt, most meg mindenféle zenei műveket próbálnak kiadni egy független kis vállalkozásban minden lehetséges változatban. Ők is abba a nagy többségbe tartoznak, akik évi párezer Ft-ot kapnak jogdíj címszó alatt. Elég "markáns" véleménye van a leírtak mellett a hazai Artisjus pénzelosztási gyakorlatáról. Alapvetően azért, ami már előkerült, hogy nagyon kevesen élnek jól ebből a rendszerből, nagyon sokan meg alig kapnak valamit.
Régen a kiadó állított elő terméket a zenei produkcióból, tett bele tökét, rendelkezett sajtókapcsolatokkal, fizette és megszervezte a felvételt, stúdiót, közreműködőket, sokszorosítást és a piaci terítést, koncerteket szervezett, képviselte az alkotókat, rendezte a jogdíjakat és a vele járó adminisztrációt, esetleg megtámogatta reklámmal is a kiadványt, nagy ritkán tehetségkutatással is foglalkozott és a muzsikusok lelkét is pátyolgatta. Cserébe övé lett a kiadványokból származó bevétel komoly hányada.
Erre még reagálnék...viri írta: ↑2023.01.24., kedd 10:40Nem próbálom ki, mert én is pc-n hallgatok zenét, és az alábbi leírás szerintem nem csak az Apple-re vonatkozik: "a legfontosabb, hogy a desktop Deezer Appban nem tudod kiválasztani az audio eszközt (pl. külső DAC-ot, vagy esetemben a Karunát), amelyre küldje a digitális LPCM jelfolyamot a lejátszó. Mindig az alapértelmezett eszközt használja, ami azt jelenti, hogy a Deezer App használata előtt be kell állítani központilag a default hangkimenetet a lejátszásra szánt eszközre"
Valszeg tudatlan és naív vagyok...
Ajánlgattam néhány zenehallgatós csoportban a filmet, nem igazán reagáltak rá. Úgy tűnik, az emberek jobban szeretik a pletykákat és az előítéleteiket dédelgetni, mint a valósággal szembesülni.
Ez egy nagyon érdekes téma.
találtam ilyet:Aszpirin írta: ↑2023.01.24., kedd 17:59Egyéni Qobuz előfizetéssel egyidőben csak egy készüéken lehet zenét hallgatni. Ezért nem igazán tudja - szerintem - veled megosztani senki az előfizetését. Lehet viszont Duo (2 felhasználó) illetve Family (6 felhasználó) előfizetést vásárolni, ezeknél elvileg minden felhasználónak azonos kell legyen a lakcíme... Az egyik jó megoldás, ha külföldön (valamelyik "engedélyezett" orszában) élő ismerősöd/barátod/rokonod fizet elő, mondjuk egy Duo-ra, és meghív második felhasználónak - a regisztráció így is problémás lesz, mert ezzel a meghívóval sem tudsz egyszerűen itthonról regisztrálni, de legalább már nem kell külföldi bankkártyád is legyen, és egy külföldi utad során menni fog a regisztráció (van más módja is, pl. ha olyan helyen dolgozol, ahol céges VPN van, ami modjuk Németországban "lép ki" az publikus internetre).antipityu írta: ↑2023.01.24., kedd 15:47Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban és a Qobuz iránti érdelkődésem hozott ide.
Jelenleg Tidal Master előfizetésem van de hajt a kíváncsiság a Qobuz kipróbálására.
Az itt olvasottak alapján azt látom, hogy kis országunkban hivatalosan nem érhető el a szolgáltatás és mindenféle trükkös megoldásokhoz kell folyamodni ha valaki szeretné használni.
Ebben kérném a segítségeteket hátha van valaki, akivel társulhatnék a már meglévő előfizetéséhez a költségek megosztásával.
A Tidalt is így használom, én vagyok az előfizető és egy DAC adásvétel kapcsán megismert "kolléga" társult be hozzám megosztva a költséget.
Ezért ha valakinek módjában áll és szeretné a Qobuz előfizetését megosztani és így a költségét csökkenteni akkor kérem privátban keressen meg.
Köszönöm
Egyéni Qobuz előfizetéssel egyidőben csak egy készüéken lehet zenét hallgatni. Ezért nem igazán tudja - szerintem - veled megosztani senki az előfizetését. Lehet viszont Duo (2 felhasználó) illetve Family (6 felhasználó) előfizetést vásárolni, ezeknél elvileg minden felhasználónak azonos kell legyen a lakcíme... Az egyik jó megoldás, ha külföldön (valamelyik "engedélyezett" orszában) élő ismerősöd/barátod/rokonod fizet elő, mondjuk egy Duo-ra, és meghív második felhasználónak - a regisztráció így is problémás lesz, mert ezzel a meghívóval sem tudsz egyszerűen itthonról regisztrálni, de legalább már nem kell külföldi bankkártyád is legyen, és egy külföldi utad során menni fog a regisztráció (van más módja is, pl. ha olyan helyen dolgozol, ahol céges VPN van, ami modjuk Németországban "lép ki" az publikus internetre).antipityu írta: ↑2023.01.24., kedd 15:47Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban és a Qobuz iránti érdelkődésem hozott ide.
Jelenleg Tidal Master előfizetésem van de hajt a kíváncsiság a Qobuz kipróbálására.
Az itt olvasottak alapján azt látom, hogy kis országunkban hivatalosan nem érhető el a szolgáltatás és mindenféle trükkös megoldásokhoz kell folyamodni ha valaki szeretné használni.
Ebben kérném a segítségeteket hátha van valaki, akivel társulhatnék a már meglévő előfizetéséhez a költségek megosztásával.
A Tidalt is így használom, én vagyok az előfizető és egy DAC adásvétel kapcsán megismert "kolléga" társult be hozzám megosztva a költséget.
Ezért ha valakinek módjában áll és szeretné a Qobuz előfizetését megosztani és így a költségét csökkenteni akkor kérem privátban keressen meg.
Köszönöm
Semmilyen akadozással nem találkoztam egy hónap alatt, pedig napi szinten használom a szolgáltatást.
Mivel egyre többen regisztrálunk a környékről és látják, hogy itt használjuk, én számítok egy határozott tisztogatásra a Qobuz részéről. Ezért is maradok egyelőre a havi fizetésnél.Aszpirin írta: ↑2023.01.24., kedd 12:02Én sem értem, pedig sokat agyaltam rajta. Főleg, hogy nemcsak nem támogatják a keleteurópai streamelést, hanem láthatóan aktívan megtesznek ellene minden technológiailag lehetőt - pénzt is költve rá. Nem tudom, mi van a háttérben, lehet csak a francia lélek, de az is lehet, hogy valamiféle jogi akadály. De az is lehet, hogy egyszerűen nem lenne gazdaságos nekik a Tidal áraival versenyezni.
Pedig többen is leírtuk néhányszor az okokat. Nem baj.Alex_Aston írta: ↑2023.01.24., kedd 11:58Amit valóban nem értek (és persze nem is próbáltam), hogy amikor olvasom, hogy ezzel, meg azzal kompatibilis, meg Roon, meg ez, meg az a szoftver, ez is pénzbe kerül, az is, stb., és mindig reszelni kell...
Valószínűleg ezt innen csak találgatni tudjuk. Minden esetre most azzal a furcsa helyzettel szembesültem, hogy az irodában a honlapon csak egy üzenetet tudtam elérni, miszerint a szolgáltatás nem elérhető az országomban (semmi proxy vagy bármi furcsa nincs ott). Itthon viszont (ugyanaz a laptop) olvasható a honlap, és el lehet indítani a regisztrációt is, ami persze nem lehetséges, a végén kiderül.
Lehet, hogy egy kicsit élcesen fogalmaztam, de nem volt szándékomban lehülyézni senkit, ezért is használtam idézőjelet. Szóval elnézést azoktól, akik sértőnek érzik/érezték a megfogalmazást!
Alapvetően igazad van, de ettől kevésbé burkoltan (sőt, sokszor megalapozatlanul) megy általában a lehülyézés, lesüketezés.