Rock60 írta: ↑2025.04.16., szer. 20:30
dongo írta: ↑2025.04.14., hétf. 15:19
Miért kéne lecserélni a P8 amúgy kitűnő és minden - "tudom elfogult"- tesztben nagyon jóra értékelt gyári hangkarját? Hogy utána ne lehessen a lemezjátszót eladni, vagy ha igen , jókora értékvesztéssel?
Én biztosan nem cserélném le egy ilyen "barkácsolt " valamire.
Ebbe teljesen igazad van, ez a kombó úgy jó, és úgy piacképes, ahogy van.
Nem feltétlen Neked címzem,csak úgy, általánosan...
Nem ismerem annyira a Regákat, de nemrég @tarzaan hozta el a P5 vagy P6 (

) lemezjátszóját, bedobozolva, valami felsőpolcis MM hangszedővel (SML-re emléxem, ez megmaradt a micro line tüprofilból) és az az egész úgy volt egyben és bűn lenne megbontani. Szerintem nem szólt rosszul absz,messze meghaladta, amire számítottam. Nem emléxem már mit hallgattunk, csak a Prodigyre (az kellett a szubokat bemelegíteni), de ugyanúgy letolta, ahogy a hangszeres zenéket.
Egy új és modern lemezjátszó, patinás, bejáratott gyártótól, okozhat meglepetést. Az idő nem állt meg és jó esetben a gyártók se visszafele fejlődnek. Biztos van tőle jobb lemezjátszó, de rossznak, vagy "elmegynek" semmiképp nem mondanám,inkább ajánlott vételnek. Ahol nem ez a szitu, ott át kell gondolni a rendszert, mert valami prücök van.
És akkor, amiröl most szó van, ettöl nagyobb széria, ha jól sejtem...

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu