Philips 4520-shoz keresek nyomógörgőt (pinch roller-t)...esetleg van vlkinek ötlete hol/kinél ?
köszi

Köszi :)
A NAB adapter se kutya.
Fel savos, 71/2 IPS es 15IPS, 1/4” szalag, XLR ki- es bemenetek.

Ez most negyed vagy fél sáv?

Összeraktam, kipróbáltam, felvételre kapcsol valahol szalag közepén, bemenet nélkül - ugyanaz a hiba fenáll
Volt lehetőségem hallgatni egy példányt Svájcban. Ugyanott ott volt egy Studer A80R változat, A80RC szintén. Számomra a Studerek valósabb, folyékonyabb hangot produkáltak, bár itt a tetszésindex nagyon egyénre szabott. Szóval összességében az 50.000USD árat rettentő módon sokallom a gépért. Beszéltem is egy USA gyűjtővel, akinek - kapaszkodj - 5db van belőle... ő csak legyintett mosolyogva ezen az áron, hogy neki nem lenne pofája egyikért sem ennyit elkérni. Ott vannak OTARI, STUDER, AMPEX nagy gépei, ő az AMPEX és STUDER gépekre esküszik.tamagaba írta: ↑2023.09.01., pén. 13:01Amindenit ez lehet a szalagos magnók Ásza
Meg kell olvasnom, hogy működik
Ahogy nézem, nem csak úgy, hogy Play![]()
https://skyfiaudio.com/products/nagra-t ... -pre-order

Azért látom egy Beyer DT-990 Pro ott figyel a képen.tamagaba írta: ↑2023.08.20., vas. 16:58Itt tartok most. Kicsit szét kaptam, de már látom, hogy nem kell ajtóstul a szobába rontanom.
Vettem fel vele és maradt rajta az eredeti felvétel - az volt a jelenség. A relék jónak néznek ki, mindenhol újak a kondik. Máshol lesz a baj. Célirányosan kell megközelítenem![]()

Köszi

Törlőoszcillátor ellenőrzése (tápfeszültsége, frekvenciája), továbbá a törlőfejhez menő vezetékek, sávváltó kapcsolók átnézése - lehet, hogy valaki már belenyúlt egy kicsinyétVettem fel vele és maradt rajta az eredeti felvétel - az volt a jelenség.

Igen, akartam írni, hogy a fejcsiszolós embertől vettem, aki a Teac kobalt-amorf fejét is "felszabályozta"

De mar a forummotor altal megforditottat huztad le. Ez olyankor fordul elo, amikor a forummotor megforditja :)

A kep rendben van.

Visszafordíthatnád, mert már kicsit fárasztó így fejjel lefelé nézve