Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Re: Pc alapú audio lejátszás
ha valakit érdekel :)
https://www.fidelizer-audio.com/streamh ... ng-router/
https://www.fidelizer-audio.com/streamh ... ng-router/
Sziasztok
Audirvana nem játsza le a (local)fájlokat.
Beállításoknál törölni sem tudom.
Gondoltam törlöm és újra csatlakoztatom de sehogy sem törli ki ott.
Tudnátok megoldást erre?
Audirvana nem játsza le a (local)fájlokat.
Beállításoknál törölni sem tudom.
Gondoltam törlöm és újra csatlakoztatom de sehogy sem törli ki ott.
Tudnátok megoldást erre?
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Hello. mar nem emlekszem ki irta csak annyit, hogy itt volt rola szo, hogy ha lesz a Synergistic Research Purple Fuse-re akcio, hogy kettot vesz es harmat kap akkor szoljak. Tessek:
https://www.kempelektroniksshop.nl/acce ... 20-mm.html
https://www.kempelektroniksshop.nl/acce ... 20-mm.html
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Sikerült? Nálam felment simán, még tidal connectet is lehet alá rakni...
- bitwin
- Újonc fórumos
- Értékelés: 21
Sziasztok!
Kifejezetten audio célra szánt laptopra keresek linuxot. Mivel Deezerezek, portolt app híján Firefoxolni akarom a streamet, amit Thar Puppyval nem tudtam összehozni. A dual pc-n és a fizetős programokon kívül minden ötlet érdekel.
Üdv:
Ákos
Kifejezetten audio célra szánt laptopra keresek linuxot. Mivel Deezerezek, portolt app híján Firefoxolni akarom a streamet, amit Thar Puppyval nem tudtam összehozni. A dual pc-n és a fizetős programokon kívül minden ötlet érdekel.
Üdv:
Ákos
hálózat: HiVox Alces6 _ forrás: Compaq Mini _ dac: HiVox dac4you _ végfok: HiVox Scrofa M (pár) _ hangsugárzó: Sound Art W2 (HiVox-tuninggal) _ kábelek: HiVox, Power-R _ állvány: farönk _ akusztika: HiVox-diffúzor + vegyes /3-oló és /5-ölő pontos elhelyezés
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Akkor ezért adta föl a leckét :)s4tch írta: ↑2023.10.03., kedd 17:01Pár hónapja a moode frissítette a telepítési instrukciókat. Hacsak nem régi verziót használsz (én a 7.6.1-nél maradtam, az alá felmegy a mókolt tidal connect library), akkor muszáj a Raspberry Pi Imagert használni telepítéshez, illetve még a kártyára írás előtt, a telepítéskor megadni az ssh belépéshez szükséges adatokat. Bővebben itt: https://github.com/moode-player/moode/b ... /setup.txtsuminator968 írta: ↑2023.10.03., kedd 09:41Valamiért nem tudom telepíteni a MooDeAudiot, illetve nem áll fel a kártyára írás után.
Van valami trükk?
Köszi!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Pár hónapja a moode frissítette a telepítési instrukciókat. Hacsak nem régi verziót használsz (én a 7.6.1-nél maradtam, az alá felmegy a mókolt tidal connect library), akkor muszáj a Raspberry Pi Imagert használni telepítéshez, illetve még a kártyára írás előtt, a telepítéskor megadni az ssh belépéshez szükséges adatokat. Bővebben itt: https://github.com/moode-player/moode/b ... /setup.txtsuminator968 írta: ↑2023.10.03., kedd 09:41Valamiért nem tudom telepíteni a MooDeAudiot, illetve nem áll fel a kártyára írás után.
Van valami trükk?
Az első telepítés utáni induláskor előfordulhat egy kis gondolkodás, de Rpi3-asnál sem tart tovább 5 percnél.suminator968 írta: ↑2023.10.03., kedd 09:41Valamiért nem tudom telepíteni a MooDeAudiot, illetve nem áll fel a kártyára írás után.iistván írta: ↑2023.10.03., kedd 08:33Én is így vagyok vele![]()
Próbáltam a Volumiot, de a MoodeAudio jobban bejött.
MZ/X táppal használom, de "odafigyelős" zenehallgatás esetén az AlloDigione Signature-t elemről működtetem, mert a lap úgy lett kifejlesztve, hogy elvileg le van választva a málnáról ebben az üzemmódban.
Nekem tetszik.
Van valami trükk?
Két módszer van:
1. lan-on csatlakoztatod a routerhez és a böngészőbe vagy azt az IP címet írod be, amit a router kiosztott rá vagy azt, hogy http://moode.local és belép a felületre.
2. wifin (2,4 ghz): alapból engedélyezve van az AP az első induláskor, így a számítógépet / tabletet ráállítod a moode AP-jára (ld.: eszköz wifi beállításai). A fejlesztő ezt írja:
To use to Access Point (AP) mode which is moOde's private 2.4 GHz WiFi network
refer to the settings below.
- IP address 172.24.1.1
- SSID Moode
- Password moodeaudio
- Channel 6
Ha ez nem oldja meg, akkor telepítsd újra, esetleg másik SD kártyára!
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Valamiért nem tudom telepíteni a MooDeAudiot, illetve nem áll fel a kártyára írás után.iistván írta: ↑2023.10.03., kedd 08:33Én is így vagyok vele![]()
MZ/X táppal használom, de "odafigyelős" zenehallgatás esetén az AlloDigione Signature-t elemről működtetem, mert a lap úgy lett kifejlesztve, hogy elvileg le van választva a málnáról ebben az üzemmódban.
Nekem tetszik.
Van valami trükk?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Én is így vagyok vele

Nekem tetszik.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 381
Futni kell a Jrivernek is mikor szeretnéd hallgatni a Tidalt!
Úgy próbáld meg, mert ilyenkor a Jriver kimenetét használja!
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
Hát ja
Meglepő tud lenni egy ilyen változás.
Persze valamelyik,talán a 28v29 verzió nagyon nem sikerült hangra.
Legalábbis én akkor visszatettem a korábbi verziót.
De ez a 31 bitang.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
jaj :)
szóval lehet, hogy én rosszul tudom, de ahogy használtam eddig
- DAC ASIO-t használok a DAC driverével
- tudtommal a Jriver Beállítások/általános/jellemzők alatt be kell kapcsolni a WDM drivert és akkor a Tidál látja a hangeszközök között és akkor Jriveren kereszt játssza le, legalábbis így ment eddig.
szóval lehet, hogy én rosszul tudom, de ahogy használtam eddig
- DAC ASIO-t használok a DAC driverével
- tudtommal a Jriver Beállítások/általános/jellemzők alatt be kell kapcsolni a WDM drivert és akkor a Tidál látja a hangeszközök között és akkor Jriveren kereszt játssza le, legalábbis így ment eddig.
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Milyen hangkártya? ASIO driver nincs hozzá?
WDM az itt szitok szó

... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Jriverben ki van pipálva a WDM driver. Mai bekapcsolásnál nem látja a Tidal csak a DAC-ot külön. Újraindítás nem segített, Ötlet esetleg?
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Le is csaptam a kedvezményes árra. $33.98 (Upgrade price.)
(nevetséges összeg)
(nevetséges összeg)
- Voyager
- V.I.P.
És valóban nem!supravox írta: ↑2023.09.29., pén. 20:15Ha a 25 tetszik akkor ne babráld..Voyager írta: ↑2023.09.29., pén. 19:28Lehet úgy upgrade-elni, hogy nem megy el semmilyen beállítás? Nálam a 25 (master licensz) rohadt jól szól és semmi kedvem nüansznyi javulás miatt, setting-elni órákat.kakaox írta: ↑2023.09.29., pén. 17:50
Szinte mindet próbáltam, most a legújabb a kedvenc (Jriver 31).
Nagyon kevés kivételtől eltekintve általában az újabb egy picit jobb hangra mint az előző.
Ha csak zenehallgatásra használod, kapcsold be a /View legördülő menőben az "Audio Only Mode"-t!
/Tools /Options ablakban a /Settings pontban DSP & output format előreugró ablakban, jobb oldalon
/Channels: 2 chanels (stereo)....Mixing: No upmix or downmix...Done
Alatta lévő, legördülő menőben /No memory playback helyett válaszd a Load decoded file into memory
Remélem tudtam segíteni!![]()
De sztem a 25 és a 31 közt nem nüansznyi a különbség.
Meg sztem 30perc alatt kész.
Igaz nem én szoktam vele molyolni hanem kedves Kakaox de lehet 2 pohár borral nem végzek mire készen szokott lenni az upgrade-el![]()

(de ezt hogy csinálják?)

Ha a 25 tetszik akkor ne babráld..Voyager írta: ↑2023.09.29., pén. 19:28Lehet úgy upgrade-elni, hogy nem megy el semmilyen beállítás? Nálam a 25 (master licensz) rohadt jól szól és semmi kedvem nüansznyi javulás miatt, setting-elni órákat.kakaox írta: ↑2023.09.29., pén. 17:50Szinte mindet próbáltam, most a legújabb a kedvenc (Jriver 31).
Nagyon kevés kivételtől eltekintve általában az újabb egy picit jobb hangra mint az előző.
Ha csak zenehallgatásra használod, kapcsold be a /View legördülő menőben az "Audio Only Mode"-t!
/Tools /Options ablakban a /Settings pontban DSP & output format előreugró ablakban, jobb oldalon
Alatta lévő, legördülő menőben /No memory playback helyett válaszd a Load decoded file into memory
De sztem a 25 és a 31 közt nem nüansznyi a különbség.
Meg sztem 30perc alatt kész.
Igaz nem én szoktam vele molyolni hanem kedves Kakaox de lehet 2 pohár borral nem végzek mire készen szokott lenni az upgrade-el
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
kommunikálnak egymással. De ha a régebbi, napi használatban levőről csinálsz egy
Backup Library-t, az elmenti a Machine és User Settings .ini fájlokat is. Na most
az újabb, közeli verziók ezt gond nélkül szokták érteni (Restore Library). Hogy
aztán a 31 maradéktalanul érti-e a 25 dolgait? A fordítottjára nem vennék mérget.
Nagy általánosságban, az eltérő verziók különböző mappákba települnek, ezért nem
kommunikálnak egymással. De ha a régebbi, napi használatban levőről csinálsz egy
Backup Library-t, az elmenti a Machine és User Settings .ini fájlokat is. Na most
az újabb, közeli verziók ezt gond nélkül szokták érteni (Restore Library). Hogy
aztán a 31 maradéktalanul érti-e a 25 dolgait? A fordítottjára nem vennék mérget.

"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- Voyager
- V.I.P.
Lehet úgy upgrade-elni, hogy nem megy el semmilyen beállítás? Nálam a 25 (master licensz) rohadt jól szól és semmi kedvem nüansznyi javulás miatt, setting-elni órákat.kakaox írta: ↑2023.09.29., pén. 17:50Szinte mindet próbáltam, most a legújabb a kedvenc (Jriver 31).
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5131
Használ még valaki Málnapc-n MoOde-ot? A volumioval ellentétben ez meglehetősen tetszik nekem, csak nagyon fontos az igen jó tápegység a málna mögé.
- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 381
Szinte mindet próbáltam, most a legújabb a kedvenc (Jriver 31).
Remélem tudtam segíteni!

Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
ezért kérdeztem én a 28-nál tartok
- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Vedd meg és kezd el használni, ne bonyolítsd túl. Szerintem jó kis progi

Én a 30-asnál megálltam