mielött becsajoznál/becsöveznéd magad phono oldalon

mielött becsajoznál/becsöveznéd magad phono oldalon
Ezen felesleges vitàzni, ha nem szeretnèd kipróbàlni, vagy ha nem is kipróbàlni, csak ùgy egyàltalàn nem szereted a csöves cuccokat az mindenkinek a sajàt döntèse. Nem hiszem hogy itt nagy nyomàs fog ràd nehezedni hogy màrpedig akkor is csövest hasznàlj ès tèrj meg. Fèlvezetôs is tud nagyon jól szólni. ;-) mondjuk ha 30k a budget akkor az tènyleg nagyon leszûkíti a lehetôsègeidet, ha ez így van nèzelôdj a hasznàlt piacon. ;-) remèlem ràtalàlsz valami jó cuccra.
Hát, el ne kapkodd.
Azt hittem, ebből nagyobb vita lesz!
Szerintem az analóg csövessel az igazi.
Esetleg: https://www.nimophile.com/admin/battle- ... udio-mani/pali923 írta: ↑2021.02.14., vas. 20:10Tudom, hogy hülye kérdés, de talán van rá értelmes válasz.
Most egy Creek phonom van, de a hifibogár él még.2 lehetőség között tanácstalankodom, de az is lehet, hogy marad, ami van.
Jókat olvastam a Schiit Mani phonoról, lehetne is venni, viszonylag jó áron. Illetve Malfoxnak (ha jól tudom) van egy "titkos" tippje: ez a Technolink phono: https://www.ebay.com/itm/Technolink-TC- ... 1121919777
Érdemes-e ezekkel próbálkozni a Creek helyett? Vagy nem lenne jobb egyik sem, vagy rosszabb lenne, vagy csak más? Lehet-e ezek között valamiféle sorrendet felállítani?![]()
Jöhet más tipp is, de nagyon sokat nem szeretnék költeni rá.
![]()
Köszi, nincs csöves cuccom, és nem is tervezem.
Paninaro írta: ↑2021.02.07., vas. 19:23Kedves Fórumtársak,
Meghallgatáson nálam van ez az ígéretes lemezjátszó Mozart 9 karral viewtopic.php?p=2579462#p2579462
és segítséget szeretnék kérni a kar beállításához olyantól, aki sikerrel használ Mozartot a futóművén. Onnan indulnánk, hogy mennyi olajat töltsek bele - jelenleg üres a teknő. Talán nem vagyok reménytelen eset a karbeállítást tekintve, de olajteknős karral még nem volt dolgom és jól jönne a tanács és tapasztalat. Ha pü-t írtok, akkor tudunk egy rövid callt egyeztetni. Köszönöm!
az ajánlott pF terhelése az AT XP3-snak:
annyira azt azért ne...milyen hengszedőt használsz?...annak a kivánt paraméterei szerint kéne beállitani...alapjáraton ez most MM,100pF,47KOhm,RIAA szabvány,és 40db erősitésen van
ilyen? :karansebessy írta: ↑2021.02.05., pén. 17:02Az, hogy a tetején látható fémnek tűnő szerkezet nincs rajta az enyémen.
Akkor a Te hangszedőd T4P rendszerű, szükséged lesz, egy T4P konzolra.karansebessy írta: ↑2021.02.05., pén. 17:03Az, hogy a tetején látható fémnek tűnő szerkezet nincs rajta az enyémen.
Egy ilyet, mi a gond vele?karansebessy írta: ↑2021.02.05., pén. 16:13Sziasztok, vásároltam egy Shure v-15 patront, ámde, mivel nem találkoztam még Shure-ral, nem tudtam, hogy nem fogom tudni párosítani az én Pro-ject karommal. Hogyan lehet "shellesíteni" vajon? Köszönöm!
frenki485 írta: ↑2021.02.02., kedd 18:53Budapesti.
Én Veszprémből szoktam neki küldeni a nyűgös hangszedőimet, nem nagy költség.
Ha nem találod az elérhetőségét, írj rám PÜ-ben és elküldöm neked.
ui: 1200-1400 óra, az már nem kevés, ajánlott egy upgrade, vagy csere!
Budapesti.