Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati szűrők

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 783

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Na, annak az árnak még a fele sem

DIY-be írjak? Pl. jó minőségű elosztó, réz belsővel érdekelne, amin esetleg csak ki kell cserélni a kábelt.

http://www.kontaset.hu/kontaset.htm

KS-238 - KS-240 típusok
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ilyen érdekes lehetne,csak európai kivitelben:
http://www.cattylink.com/page230a.html

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Mondom nézz be fapacihoz, beszélt ő valami olcsóbb szűrőnélküli elosztóról is, hátha csinált már.

Ettől nem lesz olcsóbb egyik sem.
Rendkívüli kedvezménnyel !! Jungson Magic No. 1.
Ebben van egy leválasztó trafó is,ami hasonló árban lévőkben nem lesz megtalálható.
Mi ezt használjuk az összes készülékhez.
Amerikában ez $325.00-be kerül,ami átszámítva szállítási és egyéb költségek nélkül is :72000 Ft.
http://shop.grantfid...onditioner.html

A Bada ára meg ennyi:115 USD
http://www.cattylink.com/page221.html

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: Big »

DIY-be írjak? Pl. jó minőségű elosztó, réz belsővel érdekelne, amin esetleg csak ki kell cserélni a kábelt.

Mondom nézz be fapacihoz, beszélt ő valami olcsóbb szűrőnélküli elosztóról is, hátha csinált már.

DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

harvester
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: harvester »

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: Big »

................. alacsony árkategóriásat.

Ez mit jelent pontosan? Mindenkinél más az alacsony árkategória. Sokat segítene a dolgon, ha írnál egy tól - ig értéket, nagyban megkönnyítené a segítségnyújtást. Szerintem nézz be Fapaci kirakatába ott elég sok jóminőségű cucc van pl.:BADA LB-5600 hálózati szűrő és elosztó 45 000 -ért.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

harvester
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: harvester »

IEC dugós tápkábelt és jó minőségű tápelosztót keresek, alacsony árkategóriásat.

Van ilyen?

Erre nem szeretnék túl sokat költeni, először az erősítő gyári vékonyka kábelét szeretném IEC aljzatra - IEC tápkábelre cserélni (először kipróbálom hagyományos számítógép-tápkábellel).

Az összes olcsóbb túlfeszvédős elosztó odavágja a hangzást?

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3667

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

... és a legszomorúbb, hogy ha a PSaudio tápzsinórját kicserélnéd egy kutya közönségesre, máris érezhetően sokat változna negatív irányban a hang. De miért, amikor a tápösvény mintaszerűen megépíttetett, és minden egyéb készülék tápkábel minőségi?? Vagy ha nem változik, hol a határ a készülékek hálózati kábeleinél, hogy ne halljad a különbséget, ha rosszabbra cseréled?

igen ezt ezt én is megléptem egy próba erejéig, nem kellett A-B vakteszttel vacakolni, a PPP nem tüntet el minden áramnyavaját amit bementén kap.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5309

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ez azért nem kevés pénz, lássuk be, és a legszomorúbb, hogy ha a PSaudio tápzsinórját kicserélnéd egy kutya közönségesre, máris érezhetően sokat változna negatív irányban a hang. De miért, amikor a tápösvény mintaszerűen megépíttetett, és minden egyéb készülék tápkábel minőségi?? Vagy ha nem változik, hol a határ a készülékek hálózati kábeleinél, hogy ne halljad a különbséget, ha rosszabbra cseréled?

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: hosszu »

Sodrott, vagy tömör (egyeres) vezető? A válasz igen! ...s hogy miért:

Mielőtt beköltöztünk lakásunkba, előrelátó módon a biztosítéktábla mellett létrehoztam egy külön biztosíték táblát az audio és video rendszer számára, ahonnan külön-külön biztosítékról, hat önálló kábelköteg szállította az áramot (megszakítás, illesztés nélkül) a készülékek mögött lévő hat fali csatlakozóaljzatig. Egy-egy kábelköteg 4-4 egyeres vezetéket tartalmazott (2 fázis, 1 nulla, 1 védőföld), melyeket a villanyszerelők mindenféle zokszó nélkül behúztak a falba betett műanyag csövekbe.
Úgy gondoltam, mindent megtettem, s beköltözés után boldogan hallgattam rendszeremet, melyhez tehát különálló, tömör vezetékek szállították az áramot. "Roy-ösvény" 15 évvel ezelőtt!

Néhány év elteltével jött a lehetőség, hogy kipróbálhattam, milyen az, ha kedvenc vezetékgyártóm egyik megfizethető AC kábelét - mely sodrott kivitelű - kötöm be a villanyórától a készülékekig (persze csak egy vezetéket használva, s a végére egy elosztót téve). Mondhatnám, ég és föld a különbség - persze a speciálkábel javára. Nem a sodrott és tömör vezetékek szerkezetéből adódó különbséget lehetett hallani, hanem a korábbi verzióhoz képest több ZENÉT.

Ez nem jelenti azt, hogy a különféle egyedileg kiépített egyeres, vagy sodrott "ösvények" nem lennének sokkal jobb megoldások, mintha csak egyszerűen a legközelebbi konnektorba dugnánk készülékeink (akár speciális) AC-kábeleit, de van még jobb megoldás, s azt már megint nem lehet megúszni jelentősebb pénzkiadás nélkül.

Áramellátás, ami végül számomra a legmegnyugtatóbb megoldást hozta (túllépve az egyeres v. sodrott kábel teóriákon), amit az is bizonyít(hat), már vagy 4-5 éve nem változtattam rajta semmit:

Viszonylag szerencsés helyzetben vagyok, mert a villanyóra és a készülékek közötti "kábel-távolság" kb. 7 méter.
A villanyórától (kismegszakító nélkül - azt a szerepet az órán lévő főbiztosíték tölti be, amit az Elektromos Művek szerelőjével sikerült kicseréltetnem 32 Amperes Memera-ra) 2,5 méter kábelen megy az áram egy PS Audio DC-leválasztóra, ahonnan 5 méter kábel szállítja tovább az audió rendszernél lévő PS Audio PPP AC-regenerátorba. Erről kapja az áramot a CD-m és erősítőm.
Az egyenáramú leválasztóból egy másik kábelen jut el az áram a videó rendszernél lévő Audio Agile Clear 3F hálózati szűrőbe, s onnan a készülékekbe.
A teljes AC-kábelrendszer Siltech (mint minden egyéb kábel is, már csak a szinergia miatt is).

Néhány általánosítható tapasztalat:
Lehetőleg ne keverjük a kábeleket, építsünk ki teljesen egységes rendszert, vagy csak sodrott, vagy csak tömör kábelekkel. Lehetőleg hagyjunk el minden csatlakozást (konnektort, elosztót), biztosítékot (csak saját felelősségre). Ha mégis használunk biztosítékot, az legyen minél nagyobb értékű (32-40 A), s ha lehet, valamilyen audió célokra tervezett olvadóbetétest válasszunk.
Sajnos a "Roy-ösvény" jellegű kábelkiépítések nyújtotta hangminőségen is sokat tud javítani, ha a készülékeket végül egy-egy jobb minőségű AC-kábellel illesztjük a hálózathoz. (sajnos jobb hangot kapunk, ha a villanyórától a készülékig kivezetett kábel közvetlen készülékbe dugása helyett, egy a kábel végére pluszban csatlakoztatott - azzal meghosszabbított - minőségi kábellel kötjük a készülékeket az áramhálózatra)
A hálózati kábelek ugyanúgy érzékenyek a környezeti elektromágneses és mechanikus zajokra mint a rendszer többi kábele (pl. hangsugárzó kábel).
Mint minden kábelnek, ezeknek is be kell járatódniuk, mely idő alatt furcsa, egymásnak ellent mondó változások állhatnak be a hangképben.
A biztosítékok és maga a biztosítéktábla sajnos "beleszólnak" a hangba, s nem csak azok, melyek az audió-t ellátó ágon vannak, hanem mindegyik. Érdemes a biztosíték-táblán az összeset kicserélni arra a fajtára, melynek hangja számunkra a legjobban megfelel.
longkft.hu/audioblog/

Vendég

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Viszont ezt nem értem, mert Darvas László a memera-t nagyon sávhatároltnak találta, viszont a legtöbben jobb hangúnak hallják.
Kb. azt hallotta, amit én is, a MEM a vastag tömör dróttal az első hetekben sávhatárolt, ellenben a középtartománya színezetlenebb bármi másnál. A felsőbasszusban később is "lyuk" marad. 6242Y falikábellel 2 hónap után már egész kiegyenlített. A tömörhöz a Merlin-Gerin MCB tónusa passzol, és ezt már évekkel ezelőtt, itt is leírtam...

Vendég

Hálózati szűrők

csak úgy kérdezem, szereltél te már 10mm2 sodrott vagy tömör erő drótot fali műanyagcsőben? ...
10mm2-es tömört nem, a képen látható 6242Y falikábeleket viszont, sajnos igen:( Mikor számomra is világossá vált, hogy jobb a villamossági boltban kapható tömörnél, elhatároztam, hogy annak rendje és módja szerint fali védőcsőben lesz elvezetve. 23-asba két 6-os vagy egy 10-es lazán belemegy, ha nem könyökkel, hanem ívidommal szerelik. Az ösvényeim ipari aljzatos fali csatlakozó-elosztó dobozban végződtek, ám valamiért nem voltam elégedett. Gondoltam, a bejáratás tréfált meg, de csak nem akart olyan jól szólni, mint eleinte! Döngött, mintha valami gyatrább vastag sodrott vezeték is be lenne kötve. Mint kiderült, legtöbbet az elosztódoboz falra szerelése rontott, de még a válaszfalnak is megvolt a "sajáthangja". Nem örültem a felesleges idő- és pénzkidobásnak... A falikábelek most kábelalagútban, kábelemelő bakokon vannak. Később "vadásztam" olyan fali villás dugaljat is, amibe menetszakadás nélkül be lehet csavarozni a vastag drótokat, de azt hiszem, Magyarországon már nem forgalmazzák.

A mérőszekrénybe szerelt MCB valóban nem kívánságműsor, komolyabb ismeretséggel is csak annyit értem el, hogy ez EON által rendszeresített jobb hangú fajtát (AEG) választhassam. Memera néven már évek óta nem gyártanak MCB-t, azok N.O.S. darabok. A Merlin-Gerin után a régi Memera gyárban készült EATON-t próbáltam, és az is színezetlenebb bármilyen Schneidernél. Különben addig örüljünk, amíg nem teszik kötelezővé a digitális fogyasztásmérőt...

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 609

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Opera Consonance Power Conditioner D-Linear 15
Ez érdekes lehet.
Kevés cég tesz ennyi aljzatot a szűrőibe.
Az ára sem veszélyesen magas. 1500 euro
http://www.opera-online.de/Neuheit_Oper ... near_15,84"

Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati szűrők

Kipróbáltad és nem hallottál különbséget?
A szerelő egy ismerős, megkérdezem, hogy mit tud lecserélni.

Melyik a jobb? miben, EDF vagy ELMŰ? Nálam EDF-DÉMASZ van, még kísérletet sem tettem arra hogy megfűzzem a kiszálló szerelőt, akit fals hibajelzéssel kihívok, ugyan tegye már fel nekem a saját megszakítómat, ők csak a náluk éppen minősített, rendszeresített megszakítót szerelhetik, márkában, típusban, leoldási karakterisztikában és adott fogyasztói hely névleges áramában. Ha felkerülne egy "maszek" megszakító akkor még az is gyanú lehet hogy valaki buherált, ami náluk áram lopás gyanúvá válhat, nincs az az isten hogy ne sikerüljön szakértő véleményt hozniuk arról hogy szabálytalan az áramvétel, aztán kapsz legkevesebb egy félmillás díjhátralékos számlát.
Lehet kísérletezni.

A villanyóra után tettem-e szakaszoló kismegszakítót, igen tettem, egy gyorsleoldású 40A-est szakasz leválasztás célból, ami szabálytalan, mer soha nem fog leoldani a 16A-es plombázott fog mindig leoldani, a 40A-es csak akkor ha a 16A-es meghibásodik, besül, de ennek feltétele, hogy az előtte lévő zárlat alá kerülhető vezeték szakasz melegedés-tűzveszély nélkül, értsd nagy keresztmetszet, biztos kötések, csatlakozás, bírja a 40A-es megszakító pillanatnyi 150-200A-jét. A megszakítók ritkán hibásodnak meg, de ha mégis, (minden elromlik egyszer) csak jó ha van mellette egy másik, lehetőleg az is max 16A-es legyen Tehát az én megoldásom nem túl biztonságos, és nem is javaslom az ilyen barkácsolás másolását. (Arról meg ne kezdjünk értekezést, manapság már áramvédő relé is kötelező, az is egyfajta megszakító, annak is lehetne elemezni a hifi hangját)

Egyébként ezt a régen felhypolt Mamera kismegszakítót itthon senki nem forgalmazta, kintről esetleg hozatni lehet, de ne gondold azt hogy az pont ugyan olyan felépítésű mint volt 30 évvel ezelőtt, egyébként egy komolyabb gyártónak van legalább 8-10 kismegszakító családja, különböző feladatokra, nézzed meg például a Schneider Electric gyártmány választékát.

De a sok beszédnek a vége, nincs fehér és fekete, pláne nem a hifiben, azon felül a hálózati áramminőségnél minél messzebb van a készülék, vezeték a kényes audio berendezéstől annál kevésbé hat a hangminőségre, az első 2-3méter a legkényesebb szakasz, távolabb csökken.

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: marci81 »

Az ELMŰ-t, EON-t, EDF-et úgysem fogod rábírni hogy szereljék át az általad beszerzett kismegszakítóra, úgy hogy totál teoretikus, ha meg a plombázott után beteszel még egy megszakítót, az jó ha szerelési szakaszolást végzel, de másra nem.

Kipróbáltad és nem hallottál különbséget?
A szerelő egy ismerős, megkérdezem, hogy mit tud lecserélni.

Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB;  8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház

Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati szűrők

Valóban találtam még egy fórumot a témában, ott sem teljes az egyetértés, de a többség a merev kábellel szimpatizál. Valamint a memera kismegszakítókkal. Viszont ezt nem értem, mert Darvas László a memera-t nagyon sávhatároltnak találta, viszont a legtöbben jobb hangúnak hallják.

Az ELMŰ-t, EON-t, EDF-et úgysem fogod rábírni hogy szereljék át az általad beszerzett kismegszakítóra, úgy hogy totál teoretikus, ha meg a plombázott után beteszel még egy megszakítót, az jó ha szerelési szakaszolást végzel, de másra nem. Fontos lenne a megszakító érintkező pogácsák erős rugószorítása, de ez csak a nagyobb áramúaknál növekszik, a kioldási árammal arányosan, sajnos a 16 vagy 25 amperesek nem túl szorosak.

Én elmondom a saját második fázisú fali kábelem történetét. Miután kiválasztottam a nekem megfelelő hálózati kábelt a hifihez, 3x2,5mm2 sodrott, árnyékolt, vettem belőle még 12m-t, ezt húztam be a 16mm-es műanyagcsőbe, külső köpennyel, árnyékolással. Így egységes azonos kábel megy a falban és falon kívül is.

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hálózati szűrők

Valóban találtam még egy fórumot a témában, ott sem teljes az egyetértés, de a többség a merev kábellel szimpatizál. Valamint a memera kismegszakítókkal. Viszont ezt nem értem, mert Darvas László a memera-t nagyon sávhatároltnak találta, viszont a legtöbben jobb hangúnak hallják.

Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB;  8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati szűrők

Ha tényleg kiváló minőségű az elosztó és a többi, akkor megfontolandó az 1x 10mm2-es ösvény. Meg is tartottam az egyik 10-es 6242Y falikábelt, egyszer talán mégis...

csak úgy kérdezem, szereltél te már 10mm2 sodrott vagy tömör erő drótot fali műanyagcsőben? Aztán amikor kibújsz a dróttal a falból, milyen szabványú dugaljba nyomod be a drótot? Semmilyenbe, előtte kell elosztó sin-nagy csoki, mert ezeket din szabványú villásdugó izéket 50évvel ezelőtt találták ki a németek, akkor bőven elégne tűnt, a ma kaphatókba sem lehet bedugni a szorítók alá max 2,5mm2, vadászni kell amibe bemegy a 4mm2.

Vendég

Hálózati szűrők

Hát én nem így tapasztaltam, de köszönöm az általad leírt tanácsot! Tehát ezek szerint a merev kábel vált be hangilag.

Nekem nem vált be a merev kábel, amiből itthon ebben a vastagságban magyar, esetleg lengyel gyártmányút kaphatsz. Tiszta, de tonálisan kicsit egysíkú, fakó. Bejáratás után a vékonyabbaknál kisebb mértékben, de visszaköszönt ez a régről ismert "olcsó merev drót"-jellegzetesség. D.L. a cikk megírása után pár hónappal revidiálta lelkes véleményét ("Ha bevetted a várost..."), és áttért a Roy K. Riches által eredetileg ajánlott 10mm2-es brit szabványú, angol gyártású 6242Y falikábelre illetve Memera MCB-re. A kettő együtt az árához képest meglehetősen semleges. Nálam (analóg/csöves lánc) végül két hatos 6242Y ösvény vált be, de nem egyértelmű a dolog, a 10mm2-esnek is voltak előnyei.

Vendég

Hálózati szűrők

gondolja arra, előbb utóbb úgy is használsz majd az aljzat után spéci hálókábelt, spéci dugókkal, passzív, vagy aktív hálózati szűrőt, és/vagy hifi minőségű elosztót.
Ha tényleg kiváló minőségű az elosztó és a többi, akkor megfontolandó az 1x 10mm2-es ösvény. Meg is tartottam az egyik 10-es 6242Y falikábelt, egyszer talán mégis...

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hálózati szűrők

Szerintem rengeteg találatod lesz ha beírod a keresőbe, hálózati kábel, hifi ösvény, satöbbi.

Hát én nem így tapasztaltam, de köszönöm az általad leírt tanácsot! Tehát ezek szerint a merev kábel vált be hangilag.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati szűrők

Elnézést, hogy beleszólok a szakmai értekezésbe - amit sajnos nem nagyon értek - de akkor tulajdonképpen mi is a konklúzió az én esetemben?
Jövő hétvégére el kéne dönteni, hogy milyen kábellel dolgozzon a szerelő...
Nagyon hálás lennék mindenféle tanácsért, tapasztalatért a villamos hálózattal kapcsolatban, előre is köszönöm!

Szerintem rengeteg találatod lesz ha beírod a keresőbe, hálózati kábel, hifi ösvény, satöbbi.

Én a helyedben 3x4mm2 merev rézdrótot vezetnék külön a villanyórától, csak a hifihez, tennék egy falon kívüli dobozba rögtön 2db ipari aljazatot, a 4mm2-es drót talán még éppen belemegy, de csak egy, kettőt már a soros kötéshez ügyeskedni kell.
gondolja arra, előbb utóbb úgy is használsz majd az aljzat után spéci hálókábelt, spéci dugókkal, passzív, vagy aktív hálózati szűrőt, és/vagy hifi minőségű elosztót.

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hálózati szűrők

Elnézést, hogy beleszólok a szakmai értekezésbe - amit sajnos nem nagyon értek - de akkor tulajdonképpen mi is a konklúzió az én esetemben?
Jövő hétvégére el kéne dönteni, hogy milyen kábellel dolgozzon a szerelő...
Nagyon hálás lennék mindenféle tanácsért, tapasztalatért a villamos hálózattal kapcsolatban, előre is köszönöm!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Hálózati szűrők

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

sodrott vezetőköteg mágneses tere nem elemi szálanként képződik, az azonos áramirányú elemi vezetők elektromágneses tere összeadódik, a nagyfrekis szkinhatású kiszorítást lényegében azonosan végzik mint egy a kötegátmérővel azonos egyszál tömör vezető, tehát így mindig a köteg külső felületén képződik ez a szkin "harisnya".

Eltérés annyi, hogy ha egy elemi szál a hosszmentén úgy csavarodik, hogy néha kivül, néha a köteg belsejében fut, akkor amikor külső oldalról be befelé hajlik, akkor befelé már nem visz nagyfrekis komponenst, "átadja" azt egy szomszédos elemi szálnak.

Értem. Csak egy kósza gondolat volt, de most is tanultam valamit.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hálózati szűrők

Tehát ha jól értelmezem szinte mindegy, de talán a tömör a "átadások" hiánya miatt jobban szól/hat?

AZ "átadások", most vettem észre, sorry. A magasfrekvenciás dolgokra gondolok, amiket írtatok, én nem értek hozzá.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”