Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Nem nagyon használták, mint az új.
Kazettás deckek
Milyen márkájú és hordozó rétegű(chrom,metal...) kazikról van szó,s mennyire használt?
Normál és chrome van és elég sokféle márka. Valamelyikre én vettem föl először és azóta se lett lejátszva, van amelyik már viseltesebb.
Kazettás deckek
Szép estét mindenikek!
Nem semmi ez a BRG MK27 !
Ilyenem volt nekem is, kettő is.
Kazettás deckek
Milyen márkájú és hordozó rétegű(chrom,metal...) kazikról van szó,s mennyire használt?
„Az ember, aki legbelül zenétlen, s nem hat rá édes hangok egyezése, az kész az árulásra, taktikára..."
Kazettás deckek
Az de komoly. Thorens Kár, hogy a lemezjátszón kívüli világban nem tudtak nagyot alkotni. Bár lehet, hogy nem is kell mindig mindent jól csinálni.
Kedves magnósok, jelképes áron sem kell nektek használt másolt kazi? Vagy jelképes cserében mondjuk valamire? Kidobni nem fogom mert azért elég sok zsebpénzt elvitt annak idején, de nagyon foglalja a helyet. Pincében nem akarom tartani, mert akkor csak tönkremenne és akkor tényleg kuka. Amúgy csomó jó zene van rajtuk
Kazettás deckek
Szép estét mindenikek! :lol!:
Nem semmi ez a BRG MK27 ! :lol!: :kiraly:
Kazettás deckek
Rég jártam ebben a topikban, még mindig szépek ezek a régi gépek....Tegnap előtt voltunk egy használt kereskedésben, a srácnak van egy Nakamichi 202 vagy mi...Forgatja a kazettát a fészekben, nagyon gyors és pontos gép...Nagyon baba állapotban is volt.
Köszi! Örülök, hogy tetszenek, 202-t egyszer nézegettem, de sérült volt ezért kihagytam. :lol!:
Kazettás deckek
A műszerek világítása nem működik. :lol!:
Kazettás deckek
:lol!: Minden burkolata alumínium!!!
Kazettás deckek
Nem bonyolították túl a mechanikáját, tömör réz lendkerék. :lol!:
Kazettás deckek
Rég jártam ebben a topikban, még mindig szépek ezek a régi gépek....Tegnap előtt voltunk egy használt kereskedésben, a srácnak van egy Nakamichi 202 vagy mi...Forgatja a kazettát a fészekben, nagyon gyors és pontos gép...Nagyon baba állapotban is volt.
Kazettás deckek
Szép estét mindenikek! :lol!: