Köszönöm a segítséget!robi20064 írta: ↑2019.01.04., pén. 18:59Elnezest picit felreertheto volt, a 30-60 napos trial nem a hivatalos oldalon szokott lenni.asebestyen írta: ↑2019.01.04., pén. 18:4714 napos trial van és kell bankkártya és sajnos nincs paypal.robi20064 írta: ↑2019.01.04., pén. 18:11
En csak egy nagyon rovid idore hasonlitottam ossze az Aries-en a Roon-t a sima Openhome-al. Akkor hangban nem fedeztem fel kulonosebben semmit, viszont amiota van Roon gyakorlatilag semmi mast nem hasznaltam, mert nem volt miert. Az UI nagyjabol verhetetlen, van egy eros DSP engine, az Audeze fulesekhez EQ, ha kell upsampling, parametric EQ, es egy rakas mas aprosag. Idokozben megjott egy NUC is es menni fog ra tesztelesre a ROCK. Ha nem valik be akkor meg mindig lehet AP Linux vagy mas distro ami tamogatja Roon-t es HQP- t is. Az ara tovabbra sem barati, de szokott lenni 30-60 napos trial es mar bankkartyat sem kell megadni mint regen.![]()
Az Auralic új firmware (6.0.2) már tartalmazza az upsamplingen, digit szűrőkön túl a parametrikus EQ-t, szobakorrekciót szintén.
https://www.nativedsd.com/information/roon
Lattam a 6.x feature listat es ugy tunik tovabbra is aldoznak a software oldalra nagyon korrektul. Upsamplingnel az kulonbseg lehet hogy mit bir az Aries CPU es mit az asztali geped amin a Roon Core fut (utobbi tippre joval erosebb).
Persze, amin fut sokkal erősebb, bár ezeket a funkciókat jelenleg nem használom.