Azért ne írjunk már baromságokat! Gondolok itt arra hogy rendkívül drágán! Mihez képest? Magyarországi viszonyokhoz képest talán! De ha a kapott hangot és a műszaki tartalmat nézzük akkor rendkívül olcsón! A másik a kondenzátorokat nem otthon készíti!Ha valamit is értenél hozzá akkor tudnád hogy otthon nem lehet kondenzátort gyártani!És vajon miért nem adják el?? Talán azért mert jó és 20 év múlva is jó lesz.
[/quote]
Relax János - ne húzd fel magad, árthat a szívednek!
- A Godina készülékek régen is nagyon drágák voltak, mai is azok. Amikor ezt írom, nem minősítek, nem összehasonlítok, hanem tényt közlök.
- Azt nem tudom, ma miként készít kondenzátort, azonban kb. 25 évvel ezelőtt a lakásán rendszeresen beszélgetve, a felhasznált anyagokat és maga által gyártott alkatrészeket elemezve, nekem nem tűnt úgy, hogy bármiféle gondot jelent(ene) számára a saját kis műhelyében pl. kondenzátort (is) gyártani. Ettől még természetesen elfogadom, hogy nem értek hozzá.
- Arra nem tértem ki, hogy miért nem adják el a tulajdonosok a Godina készülékeket, de örülök, hogy megosztottad az egyik lehetőséget.
- ...és afféle "kis színesként" azért megemlítem, hogy István az első high end kiállításán a rendszerét a tőlem kölcsönkért (Sonus Faber Elektra Amator) hangsugárzókkal mutatta be, amely full Godina rendszerrel legutóbb úgy találkoztam, hogy a ház asszonya a "Barátok közt" c. szappanoperát hallgatta rajta. :(