Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Köszönet:)) Azt nemtom, hogy müanyag e, de biztosan karcsubb modelljei közül valo, bár xerintem szép kiállásu magno:)) De sughattok nakan kivül is.. Ezek az aiwa F990 esek, vagy 660 asok? vagy a sony tc-k 55...
Kazettás deckek
Nono! Olcsó műanyagnak nem nevezném. Aztán meg ha be van állítva, akkor csodákra képes. Én hangban nem nagyon tudtam megkülönböztetni a Dragontól. Szvsz. 40 ezret bőven megér.
Kazettás deckek
OK! Írtam már lentebb h csak jószándékkal adtam egy tippet
Amúgy mi a gond vele, és szerinted mennyit érhet?
Nem azért írtam kecsynek válaszoltam, ez egy olcsó műanyag magnó, a nakák között, még csak egy lapon sem említeném a 680-nal.Nem véletlenül az lx-5 850$, 680zx1550$, volt.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Kazettás deckek
Én az lx-5-ért, nem adnék annyi pénzt az biztos, a 680-t nem hallottam de tetszik, természetesen ZX, és elég jókat írnak róla.
OK! Írtam már lentebb h csak jószándékkal adtam egy tippet
Amúgy mi a gond vele, és szerinted mennyit érhet?
Kazettás deckek
Hello!
Én az lx-5-ért, nem adnék annyi pénzt az biztos, a 680-t nem hallottam de tetszik, természetesen ZX, és elég jókat írnak róla.
Kazettás deckek
Valóban jobban szol a 680 as?) Én a cr4 es hangzását keresem, nah persze az egy dolog:))) Várom még a további project 5leteket:)) És még egszer thx mindenkinek:)))
- mishow
- V.I.P.

Kazettás deckek
Thx:)) Már megtaláltam, írtam neki üzit, de nem válaszolt, majd uphívom estefelé, hát6 megálmodhatunk valamit )
Nekem volt LX-5-öm, azt cseréltem a 680-ra, szvsz sokkal jobban szól...
Aszt nyemtom, mer nem éétök hozzá, én csak a tippel próbáltam segítenyi
Kazettás deckek
Thx:)) Már megtaláltam, írtam neki üzit, de nem válaszolt, majd uphívom estefelé, hát6 megálmodhatunk valamit )
Nekem volt LX-5-öm, azt cseréltem a 680-ra, szvsz sokkal jobban szól...
Kazettás deckek
- mishow
- V.I.P.

Kazettás deckek
Az expresszes link nem möködött..
Egy ilyen LX5-öst hirdetnek Cegléden, 40eFt-ért.
A hirdetés mellett csak ez a telefonszám van: 06302417741, ha gondolod hívd fel.
Kazettás deckek
Igen, várok..)) Herstal! Te ugy látom jo néhány készülék boldog tulajdonosa vagy, és ugy látom mindegyiket megvizsgaltad belülröl is:))) Te melyik tipusokat ajánlanád, vagy melyeket nem. Értem ezalatt a reális árat, kombinálva a jo hangzással, felépítéssel..) Vagy bárki aki tud..)) Az expresszes link nem möködött..( K
Kazettás deckek
Ez klassz Gabócza...de honnan??? ))
Nem kell kapkodni, ki kell várni míg előkerül egy! Volt már a vaterán is...
(az enyémet nem adom... )
- mishow
- V.I.P.

Kazettás deckek
Nemrégen eladtam Nakamichi CR4 es magnómat......
Ilyesmi?
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... -15413183/
Kazettás deckek
Ez klassz Gabócza...de honnan??? ))
Kazettás deckek
Hár igen...de olyat égen földön nem lelek, meg hát a legutobbi cr7 est 250 000 hu.-fert kinálták, hát az azert sok kissé... Kersek továbbra is...)
68OZX-682ZX...
Kazettás deckek
Hár igen...de olyat égen földön nem lelek, meg hát a legutobbi cr7 est 250 000 hu.-fert kinálták, hát az azert sok kissé... Kersek továbbra is...)
- Audi80Avant
- V.I.P.

- Értékelés: 67
Kazettás deckek
Sziasztok! Gondoltam, feldobom itt is a témát:)) Nemrégen eladtam Nakamichi CR4 es magnómat, sajna akkor a szükség nagy ur volt... Gondoltam, meg leszek én anélkül ugy is...Hát nem igazán..) Ugyhogy, ha tudtok segíteni, hogy milyen magnot válasszak, ill. választanátok ti. Persze aki sok magnot "bombázott" már szét, annak is várom a tanácsait:) Persze a skála széles..én hasonlo szintre gondoltam, mint a CR4 volt.. elöre is köszönet mindenkinek: Kecsy
szia. túl sok választásod nem maradt, de ezt gondolom te is tudod
cr7, zx9.
Audio Precision System Two Dual Domain 2522
Audio Precision System One Dual Domain 322 Full ,Tektronix TDS 5052 DPO
Wandel & Göltermann SPM-12 ,Hewlett Packard 3562A TFT Signal Analyzer
Agilent 6627A Power Supply, Tektronix 7834-7L5 Audio Spectrum Analyzer
Audio Precision System One Dual Domain 322 Full ,Tektronix TDS 5052 DPO
Wandel & Göltermann SPM-12 ,Hewlett Packard 3562A TFT Signal Analyzer
Agilent 6627A Power Supply, Tektronix 7834-7L5 Audio Spectrum Analyzer
Kazettás deckek
Sziasztok! Gondoltam, feldobom itt is a témát:)) Nemrégen eladtam Nakamichi CR4 es magnómat, sajna akkor a szükség nagy ur volt... Gondoltam, meg leszek én anélkül ugy is...Hát nem igazán..) Ugyhogy, ha tudtok segíteni, hogy milyen magnot válasszak, ill. választanátok ti. Persze aki sok magnot "bombázott" már szét, annak is várom a tanácsait:) Persze a skála széles..én hasonlo szintre gondoltam, mint a CR4 volt.. elöre is köszönet mindenkinek: Kecsy
- mishow
- V.I.P.

Kazettás deckek
Múltkor raktam fel egy másikat is (sharp), ezek szerint nem is láttad, akkor voltál nyaralni.
Valszeg igen! No majd mindjárt meg is keresem
Meg is találtam! Az is
- mishow
- V.I.P.

Kazettás deckek
Múltkor raktam fel egy másikat is (sharp), ezek szerint nem is láttad, akkor voltál nyaralni.
Valszeg igen! No majd mindjárt meg is keresem
Kazettás deckek
Hello! Legújabb vasam
Huh, már nagyon hiányoltam egy jó kis fekvő decket
Úgy látom szép feladat lesz
Múltkor raktam fel egy másikat is(sharp), ezek szerint nem is láttad, akkor voltál nyaralni.
Kazettás deckek
DUAL C919
:smurf1: :smurf1: :smurf1:
Kazettás deckek
Nem semmi mekkora motor van benne.