Furutech FI-38R és Furutech FI-15R volt a végén.MrCollector írta: ↑2023.11.14., kedd 21:02Emlékszem mikor megmutattad nálad azt a tápkábelt amit ebből a filléres drótból csináltál Furutech csatlakozókkal a 2 végén. Olyan volt a hangja, mint az ára. Pedig a 2 csatlakozó kb. meg200szorozta az értékét.sutemenyx írta: ↑2023.11.14., kedd 18:53Azt kevesen tudják, de a villanybolti tömörréz vezetékből készített kábelek nagyjából egy közepes Audioquest szintjén mozognak. Mondjuk egy Mackenzie, vagy egy Rocket 33/44 szintjét simán hozzák.
És ez bizony bőven jobb, mint a legolcsóbb kategóriájú hifi kábelek.
Tehát én hitetlenkedve olvasom ezt a megállapítást.
Vannak olyan gyári kábelek amik méterre is kaphatók. Nyilván innentől fogva minden azon múlik milyen módon lesznek szerelve. De olyan soha sem lesz, mint a gyári vagy azzal megegyező szerelés. Tehát ha te egy méterre vásárolt kábel alapján alkotod meg a véleményed, nem árt azt is leírni, illetve részletezni a felhasznált csatlakozókat stb. Így senki sincs félrevezetve és nem terjeszti tovább azt amit nem kellene.
Lehet kapni márkás kábeleket is méterre, amik kiváló ár-érték arányúak.
Másrészt az sem mindegy milyen szintű rendszerben próbálkozunk. A rendszerek, kategóriánként, egy bizonyos szint fölött már nem mutatják ki markánsan a kábelcseréből adódó különbségeket, főleg ha hozzá képest aránytalanul drága kábelekkel próbálkozunk. Ezzel jó tisztában lenni és elfogadni.
Igen, emlékszem, viablue hálózati kábelt hoztál. Sokeres, ezüstözött réz sodrat. Azzal ugyan a Hans Zimmer valóban még lehengerlőbben szólt, csak az a baj, hogy az Oscar Peterson - We Get Requests album is át akart menni rajtam úthengerrel. Azt meg annyira nem kéne. Maradjunk annyiban, hogy a villanybolti kábel még az enyhe szürkesége ellenére is fényévekkel neutrálisabb dolog, mint az. Ha egy tápkábeltől minden műfaj rock koncertté változik, az elsőre nagyon izgalmas, de én azt kevéssé preferálom.