Még azt sem tudjuk, mihez kellene érteni?SoundMania írta: ↑2024.03.28., csüt. 06:30Látom egy szót sem tudtok megérteni az egészből! És világos, hogy úgysem érdekel belőle semmi, csak a trollkodás része amit tudtok csinálni belőle. Ahogy írtam, sérti a komfortzónátok... Hozzáértés nincs részetekről, csak szövegelés.zoli73 írta: ↑2024.03.27., szer. 20:18Biztos találkoztál már Te is olyannal, aki irigységből, féltékenységből, stb. titkolózik, nehogy másnak is olyan jó legyen mint neki.juliush írta: ↑2024.03.27., szer. 18:16
OFF
Érdekes attitűd előre eldönteni a nagyérdeműről, hogy úgyse tudna mit kezdeni az információval! Talán nem tudja megmondani, konkrétan hogyan szólnak a berendezéseid, meg a rendszered úgy összességében, ugyanakkor az alkalmazott egyedi megoldások, ötletek, kombinációk talán hasznosak lehetnének másoknak is, elindíthatnak jó irányba a próbálkozásokkal fórumtársakat. Vagy épp nem...de előre prejudikálni, finoman fogalmazva sem elegáns.
ON
Szerintem itt is valami hasonlóról lehet szó, azért ekkora a ködösítés.
Amúgy annyit hozzá tudok tenni, a "Soundmania rendszer nyomozáshoz", hogy nekem feldereng egy szappanopera. Ami egy "rommá" tuningolt, TEAC VRDS 10-ről szólt, ami mindennél is jobb volt. Hosszú évekig hírdette, bárki, bármit kérdezett a tuning mibenlétéről, nem árult el róla semmit, csak azt ismételgette, hogy "el kell jönni, meg kell hallgatni, és nem fogod itthagyni, mert mindennél jobb." Talán még megvan neki. Ha igen, akkor ez lehet a digit forrás.
Ui.: Nem is értem, miért adja el valaki a mindennél is jobbat, mi lesz utána?
De értem én a logikádat, neked addig jó, míg Mi minél kevesebbet tudunk a rendszeredről, annál kisebb a támadási felület.
Tudod, ez a "legjobb" ez nagyon szubjektív, ez olyan, mint minden anyukának a saját gyereke a világ legszebbje. Jól hangzik, de abszolút értelemben nem igaz. Nagyon nem vagyunk egyformák, teljesen eltérő ízlésekkel rendelkezünk, szerintem ez így rendben is van, de ezért nem kell mindjár a másikat tudatlannak meg trollnak kiáltani.
Cabeles remek ötletet adott, esetleg lehetne róla szó, hogy meglátogassunk néhányan?
Szerintem nagyon tanulságos volna, sok kérdésre választ adna.