Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati szűrők
Hálózati szűrők
Nekem ez a passzív tápszürő nagyon bejőtt , mondjuk nem tesco gazdaságos de
a kép és a hang nagyon sokat javult tőle de ahogy elnézem a rendszeredet nálad biztos, hogy rengeteget javítana minden téren. Egy próbát bőségesen megér ne hagyd ki......-
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... %B3/page-2
Hát nemtomm, de hogy 250eFt-ért szűrjek hálózatot, az teljesen ki van zárva. Olyan hálózat nem létezik, amit ennyiért kell szűrni...
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5309
Hálózati szűrők
Milyet javasolnál?
A legnagyobb jóindulat mellett sem lehet anélkül javasolni semmit, hogy ne ismernénk a másik hangzási preferenciáit. Néhány órás együttes zenehallgatás és beszélgetés után már lehet (halkan) ajánlani ezt-azt, de pusztán a használatos cuccok listája alapján interneten keresztül nem.
Hálózati szűrők
Milyet javasolnál?
Nekem ez a passzív tápszürő nagyon bejőtt , mondjuk nem tesco gazdaságos de
a kép és a hang nagyon sokat javult tőle de ahogy elnézem a rendszeredet nálad biztos, hogy rengeteget javítana minden téren. Egy próbát bőségesen megér ne hagyd ki......-
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... %B3/page-2
"Az igazi barát szemből támad."
Akkor még nem hallottál jó passziv szüröt a rendszeredben, sajnos ezt kell, hogy mondjam -
Milyet javasolnál?
Hálózati szűrők
Akkor még nem hallottál jó passziv szüröt a rendszeredben, sajnos ezt kell, hogy mondjam -
Milyet javasolnál?
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Hálózati szűrők
Ez igy van. Pont ezt írtam én is. Csak drágát hallottam. Pl a " piros" vdenhult. Meg azért az olcsó viba 500- akat. De ps audio duet is csak roNtott a hálózAti kábelen.
Hálózati szűrők
Én még sem aktív sem passzív gyári "szűrőt" nem hallottam ami jó lett volna. Ezt a trafó dolgot azért megpróbálom még....
Eddig az a tapasztalatom hogy azonos árért a tápkábelek sokkal többet javítanak/ hoznak a rendszerbe. Pedig hallottam már nagyon drága szűrőt is. Csak , hogy sokekola- nak is eleget tegyek ismét a soknullához.
"Az igazi barát szemből támad."
Hálózati szűrők
Én még sem aktív sem passzív gyári "szűrőt" nem hallottam ami jó lett volna. Ezt a trafó dolgot azért megpróbálom még....
Eddig az a tapasztalatom hogy azonos árért a tápkábelek sokkal többet javítanak/ hoznak a rendszerbe. Pedig hallottam már nagyon drága szűrőt is. Csak , hogy sokekola- nak is eleget tegyek ismét a soknullához.
Ez a bajod okostojás, hogy nagyon drága szűrőket hallottál... Néhai Zeus Power Conditioner-t használok, Józsi, amit ír róla, teljesen igaz(különben minek fejlesztette volna, ha nem hozna pozitív változást?) vagy ki venné meg? http://hydrasound.hu/elosztokszurok.php
Ahogy beillesztettem a rendszerbe, rögtön hallani lehetett az áldásos hatását, ki kell próbálni, biztos van rá lehetőség, ahogy Józsit ismerem, nem kell zsákbamacskát venned...
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati szűrők
sokat dolgoztam a cuccon hogy jo legyen.nem hozta azt amit kifizettem erte.de ma minden rendben lett.hianyzott nagyon ez a levalaszto!!!!!nem is gondootam volna.
Hálózati szűrők
Hát igen, a nagy Omegák az más kategória. Mi is(egyik ismerősöm is vett) azért csaptunk le rá(a Minire), mikor megláttuk a hirdetést a készítőtől(Szentgyörgyi László) egy másik honlapon, és mondom: azóta már le is került, már nem árulja, gondolom, ha nekünk nem jött be(sőt még kölcsön is adtam, más is próbálja ki), gondolom mindenütt ez volt a helyzet. Ezt úgy kell(ene) használni, hogy az elosztó egyik üresen hagyott dugaljába kell bedugni.
Hálózati szűrők
Az Omeg Mini-vel nincs tapasztalatom. Omega 1000 és Gemini 1000 van, illetve Omeg 500 volt. Mindegyik hibátlanul tette a dolgát. Mindegyiket átnézettem előtte a gyártójával (Szentgyörgyi László).
Csak a mini-vel volt gondod, vagy más VIbavoice-szal is?
A "nemrég jelent meg(azóta meg el is tűnt!)"-t nem értem, tudtommal több éve nem gyárt és ad el Szentgyörgyi úr Omega-t...
Nem tudom te hogy használtad. Nálam még az integráltat (Absoluta Partneope, hibrid, előfok csöves, végfok tranyós, full szimmetrikus, a tákábelt leszámítva dual mono felépítésű) bekötve sem rontott, nem is javított, a lejátszót (Primare BD32mkII) és a sztatikus hangfalat (Martin Logan Montis, D-class erősítővel) rákötve meg kifejezetten javított. Nem ég és föld a különbség, de jól hallható.
Ahhoz hogy használjon (és ne ártson) két dolog "kell": problémás hálózat és arra érzékeny elektronika. Ha nálad valamelyik nincs (szerencsés vagy), akkor NINCS szükséged semmilyen ilyen eszközre - javítani nem fog, de eszköztől függetlenül ronthat is. Hallottam olyan jó csöves erősítőt, amin rontott (de rontott egy 10.000USD Accuphase 500-as is).
Nálam nincs igazán DC komponens a hálózaton, de 245V jön ki a falból... Plusz mivel nem hifiösvény, más fogyasztók is belezavarnak. Ezeken sokat segített.
Az integrált erősítőm jó táppal rendelkezik, ő nagyon sok olyan tápszűrést megcsinál amit egyébként a Vibavoice is, ergo ő kevésbé érzékeny a hálózatra. Ugyanezt egy jobb csöves is megcsinálja. A lejátszóm (és több másik is, illetve DAC-ok) viszont komolyan meghálálta, mert ők kevésbé jobb tápszűréssel/stabilizációval rendelkeztek, és tipikusan tranzisztoros eszközként érzékenyek voltak a hálózatra.
Egy fórumtársnál (ő most DAC-ra teszteli a Gemini 1000-est) még nem tudom javít-e a hangon, de a bekötött lejátszó búgásán és a készülék alapzaján javított.
Van olyan fórumtárs, aki hifiösvényre kötve azt hitte rossz az eszköz mutatója, mert meg sem mozdult. A hangon meg sokat rontott neki. De mikor másik, hifiösvény nélküli rendszerére kötötte, ott mindjárt dolgozott, ott már hallotta.
Van oszcilloszkópos felvételem arról, hogy nálam milyen a kimenő jel ki- és bekapcsolt állapotban, illetve mit tornászik az eszköz hogy jó sinus-t adjon 230V-tal. Elég látványos, főleg az utóbbi.
Más. A Vibavoice meghálálja a jó/jobb kábelt is. Előtte is, utána is. Nem kell nagyon spéci és drága kábel, de ne is egy PC kábellel legyen bekötve. Ezzel szerintem mások is így vannak.
Én miért Vibavoice-ot vettem?
Nyilván van még sok más és talán jobb is. Nekem (és hangsúlyozottan az én rendszeremben!) tudta azt sőt többet mint az Accuphase, elérhető volt itt a fórumon, és ár/teljesítmény viszonyban a legjobb volt. Mások véleménye szerint is bőven tudja azt amit nagy márkák, sok eszköz került külföldre megelégedéssel.
Plusz megismerve a gyártóját, aki jó szakember és egy nagyon kellemes ember, több más területen (hangfal, stb.) tudunk együtt gondolkodni. Ha meg valaha gondom lesz vele, vissza tudom vinni javíttatni.
Nekem bejött, de nem a márka a lényeg, hanem hogy legyen pozitív hatása az adott rendszerben. Ha nincs, akkor nincs rá szükség.
Nem csodafegyver, és van ahol nem segít sőt ront. De attól, hogy egy rendszer egyik erősítővel jobban szól, másikkalal meg rosszabbul, egyik kábellel kikerekedik, másikkal meg szétesik, még nem feltétlenül az az erősítő vagy az a kábel a rossz. Csak nem illik vagy nincs rá szükség abba a rendszerbe.
Üdv,
sza
"Én (is) bátran vállalom, hogy magyar, konkrétan Vibavoice készülékeket használok tápkondícionálásra"
Csak a vibavoice omega-mini-t ne vegyetek. Nemrég jelent meg(azóta meg el is tűnt!), jó vételnek látszott, olcsó volt, de annyit is ért, sőt, azon kívül, hogy eltűntek a mélyek, más változást nem tapasztaltam.(és nem voltam vele egyedül). Mindegy, nem sokat buktunk.
Sad but true: "Audiophiles don't use their equipment to listen to your music. Audiophiles use your music to listen to their equipment" - Alan Parsons
Hálózati szűrők
"Én (is) bátran vállalom, hogy magyar, konkrétan Vibavoice készülékeket használok tápkondícionálásra"
Csak a vibavoice omega-mini-t ne vegyetek. Nemrég jelent meg(azóta meg el is tűnt!), jó vételnek látszott, olcsó volt, de annyit is ért, sőt, azon kívül, hogy eltűntek a mélyek, más változást nem tapasztaltam.(és nem voltam vele egyedül). Mindegy, nem sokat buktunk.
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati szűrők
sokat dolgoztam a cuccon hogy jo legyen.nem hozta azt amit kifizettem erte.de ma minden rendben lett.hianyzott nagyon ez a levalaszto!!!!!nem is gondootam volna.
3,5 kw-os jó lehet?
Hálózati szűrők
Üdv,
Reméljük nem értetted félre a kérdést, szerintem Imi (és később tottyi) nem azért kérdezte a márkát hogy fikázza ha nem valami über-nagy-név, hanem azért mert érdekli és kíváncsi hogy mi az ami valakinél már bevált. Magamból kiindulva gondolom mások is szívesebben indulnak el járt utakon, minthogy kísérletezgessenek esetleg kudarccal.
A kínaival sem mindig van baj - és ha már az iPhon-os példádnál vagyunk, az is Kínában készül :-)
Én (is) bátran vállalom, hogy magyar, konkrétan Vibavoice készülékeket használok tápkondícionálásra.
Engem is érdekelne hogy milyen gyártmánnyal sikerült jó eredményt elérned, megköszönöm ha megosztod velünk.
Üdv,
sza
szerintem mellekes.a trafo az trafo,alu az alu.csati az detto.olyan mint az apple.en nem azt vettem,de attol meg jo.ha nincs az nagyobb baj.legyen kinai,mindig sokkal jobb mint hogyha nincs.
Sad but true: "Audiophiles don't use their equipment to listen to your music. Audiophiles use your music to listen to their equipment" - Alan Parsons
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 937
Hálózati szűrők
Hello, adhatnal egy linket legalabb, hogy mirol van szo. Koszi.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- rmagos tyúk
- Újonc fórumos

- Értékelés: -3
Hálózati szűrők
- rmagos tyúk
- Újonc fórumos

Hálózati szűrők
Szia,
Milyen gyártmány?
üdv.
Imi
szerintem mellekes.a trafo az trafo,alu az alu.csati az detto.olyan mint az apple.en nem azt vettem,de attol meg jo.ha nincs az nagyobb baj.legyen kinai,mindig sokkal jobb mint hogyha nincs.
- rmagos tyúk
- Újonc fórumos

Hálózati szűrők
lakast vehettem volna a cuccaim arabol,de ma belenyultam a lecsoba.leggyengebb lancszem.elsirtam magam.
- rmagos tyúk
- Újonc fórumos

Hálózati szűrők
egyutt a legjobb!!
- rmagos tyúk
- Újonc fórumos

Hálózati szűrők
panelba lakom,van taposveny,emi szintu tapszuro,de levalaszto trafo meg nem volt.az msb honlapjan lattam minap a levalasztotrafot.ma vettem egy nem msb-t.uuuu.....nagyon boldog vagyok
mekkora javulas!!!soha nem hittem volna.sokan meg bedugjak a falba.1000w ,minden audio arrol megy.csak ajanlani tudom!!!!
Üdv.!
Egy VibaVoice Omega 500-as kérdés: a készülékben lévő lapkán van két poti, a felsőt tekerve lehet állítani a mutatót (akinek van, tudja, miről beszélek...). De mire való az alatta lévő poti? Eddig nem mertem tekergetni.
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 463
Hálózati szűrők
Üdv.!
Egy VibaVoice Omega 500-as kérdés: a készülékben lévő lapkán van két poti, a felsőt tekerve lehet állítani a mutatót (akinek van, tudja, miről beszélek...). De mire való az alatta lévő poti? Eddig nem mertem tekergetni.
Újratervezés
Hálózati szűrők
Sziasztok,
Bevallom, nem néztem át a topic elmúlt 9 év hozzá szólását, bár elkezdtem, de holnapra sem érnék a végére, szóval nézzétek el nekem ha már volt ez a témakör: alapvetően az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az aktív és passzív tápszűrés között? Van-e és mi az előnye egyiknek a másikkal szemben?
Köszönöm!
Az aktiv szűrő külső táplálást is kíván, a passzív az nem. Az aktív az vezérelt félvezetővel is alakítja a hálózati áramot, a passzív az nem.
Az aktív az általában drágább, a passzívok között gyakoribb a döglött hang képesség, többnyire azzal hogy fékezi a dinamikát.
Aztán egyszerűen nem lehet fekete-fehérrel a jellemzőket leírni.
Sziasztok,
Bevallom, nem néztem át a topic elmúlt 9 év hozzá szólását, bár elkezdtem, de holnapra sem érnék a végére, szóval nézzétek el nekem ha már volt ez a témakör: alapvetően az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az aktív és passzív tápszűrés között? Van-e és mi az előnye egyiknek a másikkal szemben?
Köszönöm!
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 621
Hálózati szűrők
Sziasztok,
Köszönöm!
Linn Majik DS
Philips CD 204
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Philips CD 204
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Hálózati szűrők
Ez a topik erősen leült :-) az előző hsz-hez és tapasztalatom alapján bátran ajánlom a Supra, AVA szűrőket a passzívok közül, ill a Vibavoice / Gemini 1000-est az aktívok közül.
Ha valaki meglévő mását összehallgatná ezekkel, örömmel partner vagyok benne.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Hálózati szűrők
Szeretnék egy elosztót a Panasonic plazma tvhez és a házimozi erőlködőhöz, egy Bada LB 5600 és eközött:
http://www.yarland.com/accessories/the- ... ith-eight/
A Yarland az olcsóbb és előnye, hogy van elől egy kikapcsoló gombja (remélem, hogy főkapcsoló) de nemnagyon van róla info, a Bada az valamivel drágább és több infó van róla.
Valami más hasonló min 6 aljzattal?