Szerintem a legtöbbet hamisított kábel az AQ.banfizoltan84 írta: ↑2024.05.04., szomb. 19:28Teljesen egyetértek veled, viszont a nyelvet nem beszélem annyira, hogy esetleg egy bonyolult vàlaszt kapok tőle, hogy azt én teljesen megértsem!istvan01 írta: ↑2024.05.04., szomb. 13:56Ezt azért az eladóval kéne megkonzultálni. Mit rendeltél, 1m vagy 2m-est? Ha az eladó bujkál előled, az gyanúra ad okot. De akár hogy is, ha ő tévesztette a métert, vagy éppen a kábelhez nem találta az eredeti dobozát. Az ár? lehet szabadulni akart tőle gyorsan. Ennél fontosabb, engem zavarna ha 2m-esből fel kéne tekernem, mert túl hosszú. opció, tovább adod, de eredeti dobozod neked sem lesz hozzá.banfizoltan84 írta: ↑2024.05.04., szomb. 12:30Sziasztok
A napokban vettem egy hasznàlt audioquest red river rca kàbelt. Kicsit meglepődtem mikor a dobozból kivettem a kàbelt, a dobozra 1 m van feltüntetve, viszont a kàbel 2 méter hosszú. Egy 280 eurós kàbelt kaptam meg 90 euróért amiben benne volt a postaköltség. ( Hollandiàban élek)
Elképzelhető, hogy egy hamisìtvànyba futottam bele? A kàbel külső anyaghasznàlata, súlya megszokott audioquest minőség, de mi lehet belöl.
Kicsit aggódom, mivel túl olcsó volt, és nem eggyezik a kàbelhossz a dobozon feltüntetett adattal. Szerintetek?
Csatolok pàr képet
Végső esetben elmennék egy holland AQ kereskedőhöz, bemutatni, hátha lát rajta fake jelet.
A hirdetésben 1 méter szerepelt, vagy a dobozon làttam az egy méteres feliratot, és ez alapjàn vettem meg. Mivel a hollandom nem szàz szàzalék, előtte egy picit szeretnék tàjékozodni, van e alapom reklamàlni....szoktak e ilyen kàbeleket hamisìtani stb
Hogy a beltartalomban mennyiben különböznek az eredetitől azt nem tudom.
Attól,hogy hamis még lehet jó.
Persze az érzés nem jó.