Igen, sajnos nem pontosan tetted fel a kérdést, ezért mentek félre a válaszok. Minden fórumtárs, aki írt neked, valóban segíteni akart, de sajnos még mindig nem egészen pontos, mit szeretnél?
Javaslom, fuss neki még egyszer!
Azt megértettük, hogy 3x1,5-es alu vezetéked van, amit csak bontással lehet cserélni.
Miért? Gondolom, nem alagútban/csőben fut, hanem régi "jó" szokás szerint bevakolták a falba.
Ebben az esetben ez mindig gyenge láncszem marad, amíg egy következő lakásfelújításnál meg nem oldod. A különféle szűrők, jelkondícionálók és blokkolók nem fognak az alumíniumból rezet csinálni, azok arra valók, hogy a hálózati zajokat valahogy, valamilyen elven eltávolítsák a rendszerből. A legtöbb ilyen kütyü sajnos többnyire a zene egy részét is kigyomlálja a zajjal együtt (különösen a dinamikát szeretik "összenyomni"), ezért én is óvatos vagyok velük. Sokféle próbálkozásom volt, végül egy kivételével mind kikerült a rendszerből.
Most a Heed Q-FLT egyelőre működik, sok hónapja megy és vélhetően marad is - de ez az én rendszerem és az én elektromos hálózatom. Kertvárosban lakunk, a ház (és a kábelezése) modern, nálunk nincs napelem, de körülöttünk szinte mindenhol ott a tetőn, van barkácsoló szomszéd flexeléssel és heggesztéssel, a házban meg egy komoly led világítás rendszer, több trafóval.
Na ezek már nem dumálnak bele a zenébe, szép csendek vannak és maradt a dinamika.
Ismétlem: nálam ez van, de bármilyen tanácsot adunk neked itt, az otthoni kipróbálást semmiképp nem tudod megúszni - lásd még @zoli73 kommentjét, amivel magam is egyetértek.
Ps: Bármennyire megsértődtél, nekem is az jött le, megerősítést vársz vagy konkrét megoldást, de ahhoz kevés volt az info + nem ismerjük sem az ízlésedet, sem a rendszeredet, így csak az irányokat tudjuk neked javasolni, amerre esetleg érdemes elindulnod