Én azt tapasztalom, hogy a Nagaoka MP500 egy gyors és sok részletet megjelenítő hangszedő, ami ahogy korábban írtam nekem alapvetően tetszik. És még egyszer, van olyan lemezem, ami minimálisan is, de jobb benyomást kelt ezzel a lemezjátszó setup-al, mint a hálózati lejátszóm, de több olyan ami ugyanúgy minimálisan elmarad tőle és vannak a számomra rosszul sikerült nyomások, azok olyan mintha egy rosszabb felvételt raknék be a lejátszóba és nem gondolom, hogy a karral vagy a futóművel, hangszedővel gond lenne ebben a felállásban.
ami engem még mindig elgondolgodtat,az az hogy preferáltad a Steven Wilson féle Stand Up-ot,az Analogue Production féle kiadáshoz viszonyitva...megismétlem,nagyon jó az SW féle változat (megvan az is),de egy picit felfele van tolva a hangzásbalansza,ez olyan érzés ad hogy,nyiltabb,elevenebb hangja van,sztem a leirtak végett...az AP változat önmagában,a nagyobb fordulatszám végett (45RPM) hoz a konyhára nem keveset dinamikában,sokkal jobban körvonalazva vannak a hangszerek/ritkább,jobban szétteritett barázdák egy oldalon...a Studer A80-on lejátszott mesterszallag hangjára hasonlit igazán, nekem,lényegtelen milyen zenei anyag van rögzitve rajta...ezen felül az AP saját változatomat még a télen megfutattam egy komolyabb rendszeren is,mint a sajátom,ahol DS Audio hangszedő volt használatban,és még magasabb szinten éreztem amit leirtam az AP-vel kapcsolatban...Steve Hoffman forumon,legjobban sikerült Kevin Gray mastering munkájaként nevezték meg...természetesen nem vagyunk kötelesek elfogadni mások véleményét ,de az én olvasmányomban még mindig lóg a levegőben vlmi,amin esetleg változtatni kéne,ami esetleg megváltoztatná az arányokat mi az ami jóhangú/rosszhangú LP....
a gyári(?) lemezalátéten ami van a 401-sen,mást próbáltál-e ?
a digitális vs analóg vitába én nem keverednék,1000x lerágott csont,mindenki úgy kezeli ahogyan akarja,én szeparáltan kezelem a kérdést...
de szwsz 3x
ha én voltam a vitagerjesztő,leléptem...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)