Remélem azt érzed, hogy ez így nem korrekt de legalább is nem az igazság amit írsz.zoli73 írta: ↑2021.02.21., vas. 08:27Szerintem hagyjuk. Valami nekem azt súgja, Te szándékosan nem akarod(vagy nem tudod) megérteni, amit válaszolok(lunk) neked. Folyamatosan értetlenkedsz, és elbeszélsz mellettünk. Én meg ezt nem értem, hogy miért. Már többször eltökéltem, hogy nem válaszolok neked, mert teljesen felesleges mit írok, téged nem érdekel, és nem is hiszed el, csak kötöd az ebet a karóhoz. Tudod, ezért teljesen felesleges kérdezned!Alex_Aston írta: ↑2021.02.21., vas. 07:53Én meg arra, hogy amikor a táp dugó fajta sem mindegy, meg kövek az erősítőn, stb., akkor, hogy fér bele egy fűzés általi jel forrás minőség romlás...?![]()
De azt hiszem itt az idelye, hogy ünnepélyesen kijelentsem, hogy tényleg soha többet nem írok neked választ semilyen kommentedre, hozzászólásodra, kérdésedre!
Elbeszélés pont nem részemről van, hisz a fejhallgató erősítő téma abból jött, hogy egy földelés hiba miatt lett javasolva nekem, miközben nincs is rá szükség ugye, hisz a hiba javítva lett.
Mindent értek, és vissza is igazolom, csak mivel te és én nem vagyunk egyformák, te ezt úgy látom valamiért sértésnek veszed...