Egyetértek, pnt ezért tettem fel a kérdést, ami költői. Ugyanakkor a két napja átmozgatott thread nem a kábeles témábtól jutott el a formátumháborúig, hanem egy attól teljesen független felvetésből. Aminek nem itt a helye. Nem mellesleg bármilyen hifis témából el lehet jutni az analóg kontra digitális témába, akét lehetne egyetlen topik is, nem? De aki ide benéz, az nem erre kíváncsi, szerintem, mert ez már egy összevissza rágott gumicsont.chord_ írta: ↑2025.01.31., pén. 17:49Szerintem érdemes lenne belátni azt, hogy a kábelek kapcsán nagyon gyorsan el lehet jutni a formátumháborúig, vagy a hardcore műszaki dolgokig, vagy Kína gazdasági dolgaihoz, vagy akár a zenék kiválasztásához. Rögtön átdobálni a felbukkanó gondolatokat máshová, ez kicsit széttördeli / -né az amúgy értelmes beszélgetéseket.
Amikor személyeskedés lesz, vagy sértegetés, vagy ilyesmi, ott fontos nyilván a moderáció. De szerintem itt azért bírható a dolog, én nem látok különösebb problémát.
És kb. ugyanaz a kör beszél... mindegy, hogy hol... szóval fölösleges és nem kis munka szét-szortírozni mindent a megfelelő helyre.
Mellesleg nagyon nem rögtön volt az, amire utalsz és több oldalnyi offolás volt, amit nagyon nem kis munkával takarítottam ki. Azt is be kellene látni, hogy ha én a szabadidőmből másfél órát rászánok a szelektálásra és átpakolásra, akkor azt nem jókedvemben vagy valamiféle basáskodásból teszem - tealán nem nehéz elhinni, hogy lenne jobb dolgom is - hanem mert - és ezt Ti nem látjátok - többen is jelentették, hogy már igencsak nem itt kellene legyen ennek a helye, tehát sokakat tényleg zavar, ha nem csak eljuttok a teljesen parrtalan és soha véget nem érő formátumvitáig és egyéb világegyenlet-megoldásig egy kábeles topikban. A figyelmen kívül hagyott írott szabályokba ne is másszunk bele...

de ettől aki hifit,home audiot akar fejleszteni,vagy abban akar okosodni, azt hiszi,az egész erről szól és e körül forog. nem. az egy teljesen más "szakma", ahogy tegnap vagy mikor megbeszéltük, hogy a zenészeké is.