Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple számítógépes zenehallgatáshoz
Sziasztok, iTunes ill Frontrow kerdes: neha azt jatsza, hogy a frissen hozzaadott trackeket nem akarja inditani a Frontrowbol, azzal a hivatkozassal, hogy 'iTunes is not authorized stb'. Ha visszalepek a Frontrobol mezei iTunes feluletre, akkor siman megy. Aztan idovel - restart, akarmi - mar nincs problemaja ezekkel a trackekkel tobbet. Mi a lofeneert csinalja ezt? OSX10.4.x, regebbi iTunes-szal.
...A másik dolog pedig, hogy nekem az albumokon belül a számokat nem sorrendben játssza le. Lehet, hogy valami beállítás elkerülte a figyelmemet, de nézzetek utána Ti is.
Nem használom ezt a programot, de másiknál jártam úgy, hogy névsor szerint tette be a számokat, és a track oszlop fejére kattintva rendezte track szrint.
Ha már unjátok a nagy és bonyolult lejátszókat:
http://cogx.org/
Apple hirdetés 1983-ból, Kevin Costnerrel a főszerepben.
http://www.youtube.com/watch?v=Nj2A0Lyb ... nts/15668/
Még mielőtt megvennétek az Xhub-ot, két dolgot vettem észre a tegnap esti zenehallgatás alatt. Nagy az erőforrásigénye valószínűleg egy bug miatt, mert a ventik a mekiben fullon süvítenek lejátszás alatt, ellentétben a frontrow-val, ahol alig hallani őket. A másik dolog pedig, hogy nekem az albumokon belül a számokat nem sorrendben játssza le. Lehet, hogy valami beállítás elkerülte a figyelmemet, de nézzetek utána Ti is.
Kösz.
Kicsit felturbóztam a médiatáram kezelését. Hadrendbe állítottam egy gigabit switch-et. Mit mondjak, ég és föld a különbség sebességben. Egy ilyen kütyüt már 8-10e Ft-ért lehet kapni.
De ne a régi kábeleket használd hozzá. Az terjedt el, hogy rövid szakaszon nem kell a Cat5-öt Cat6e-re cserélni, de kimértem, két 10 m-es Cat6e patch kábellel egy Mac Pro > giga switch > Linux szerver útvonalon a szerverre mentés sebessége a kétszeresére nőtt.
(Persze a Mac Pro két ethernet csatlakozóját lehet trönkölni is, így további sebességnövekedést lehet elérni).
köszi a figyelmeztetést. Igazság szerint még nem mértem meg az átvitelis sebességet, csak örültem, hogy rögtön működik. Úgyis most fogok véglegesen kábelezni a gépek között, akkor majd már cat6-ost fogok behúzni.
Még mielőtt megvennétek az Xhub-ot, két dolgot vettem észre a tegnap esti zenehallgatás alatt. Nagy az erőforrásigénye valószínűleg egy bug miatt, mert a ventik a mekiben fullon süvítenek lejátszás alatt, ellentétben a frontrow-val, ahol alig hallani őket. A másik dolog pedig, hogy nekem az albumokon belül a számokat nem sorrendben játssza le. Lehet, hogy valami beállítás elkerülte a figyelmemet, de nézzetek utána Ti is.
Ha valakinek már az új frontrow van fent a gépén, és elege van a távcső használatából, akkor annak örömmel jelentem, hogy megvan a megoldás! A megoládás neve: XHub Media CenterVáltoztatható betűméret, skinek, egyéb távirányító használata, keresés virtual keyboard segitsegevel, stb...
Köszi az ötletet!
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Kicsit felturbóztam a médiatáram kezelését. Hadrendbe állítottam egy gigabit switch-et. Mit mondjak, ég és föld a különbség sebességben. Egy ilyen kütyüt már 8-10e Ft-ért lehet kapni.
De ne a régi kábeleket használd hozzá. Az terjedt el, hogy rövid szakaszon nem kell a Cat5-öt Cat6e-re cserélni, de kimértem, két 10 m-es Cat6e patch kábellel egy Mac Pro > giga switch > Linux szerver útvonalon a szerverre mentés sebessége a kétszeresére nőtt.
(Persze a Mac Pro két ethernet csatlakozóját lehet trönkölni is, így további sebességnövekedést lehet elérni).
Kicsit felturbóztam a médiatáram kezelését. Hadrendbe állítottam egy gigabit switch-et. Mit mondjak, ég és föld a különbség sebességben.
Egy ilyen kütyüt már 8-10e Ft-ért lehet kapni.
Ha valakinek már az új frontrow van fent a gépén, és elege van a távcső használatából, akkor annak örömmel jelentem, hogy megvan a megoldás! A megoládás neve: XHub Media CenterVáltoztatható betűméret, skinek, egyéb távirányító használata, keresés virtual keyboard segitsegevel, stb...
Jópofa, a hétvégén teszek vele egy kisérletet. VOB file-okat is lejátszik, amit a Front Row nem tud.
A Salling clicker nevű progi segítségével, most a Nokia telefonról böngészem és irányítom az iTunes-t. Megy mindenféle pda-ról is. És az XHub-ot is tudja irányítani. Így már el sem kell látni Macbook-ig:)
Ja, bluetooth kell neki.
Ha valakinek már az új frontrow van fent a gépén, és elege van a távcső használatából, akkor annak örömmel jelentem, hogy megvan a megoldás! A megoládás neve: XHub Media Center
Változtatható betűméret, skinek, egyéb távirányító használata, keresés virtual keyboard segitsegevel, stb...
Úgy szeretem, hogy mindent utólag tud meg az ember.
De legalább az előadás videoja megnézhető...
Steve Wozniak Budapesten
Az Apple társalapítója az NHH meghívására látogatott Budapestre. A Millenárison tartott előadását rögzítettük, így Ön is meghallgathatja az anekdotákat az Apple hőskorából.
Úgy szeretem, hogy mindent utólag tud meg az ember.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Szerintem marad az XP alapú Wav konverzió
Az a legegyszerűbb...
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Igen, igen.
Onlány vásárolt a Linn oldaláról!
Máris megyek kiprószálom!
Millió köszönet
a 44.1 és 48k-val menni fog valószinűleg, de a 88.2-vel már nem biztos, ahhoz lehet, hogy be kell izzítani egy Windows XP-t és azon konvertálni mondjuk wav-ra. A Linn oldalán van FLAC is, azt kellett volna inkább megvenni.
passz. tegnap nyúltam a cimbitől 2 lemezt.
Hogy tudom megnézni ezeket az adatokat??
Amennyiben a Linn oldaláról megvett lossless wma-ról van szó, akkor ezzel lehet talán megcsinálni az exportot:
flip4mac, wmv studio pro
Igen, igen.
Onlány vásárolt a Linn oldaláról!
Máris megyek kiprószálom!
Millió köszönet
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Amennyiben a Linn oldaláról megvett lossless wma-ról van szó, akkor ezzel lehet talán megcsinálni az exportot:
flip4mac, wmv studio pro
Hogy tok Lossless WMA-ból Apple losslesst készíteni minőség romlás nélkül?
1. Milyen a bitráta?
2. Van-e DRM?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
1. Milyen a bitráta?
2. Van-e DRM?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Nekem van uj Classic, Touch, meg uj Nano is...a Nanonak a hangminöségéröl nem tudok nyilatkozni, viszont a legjobb hangja ezek közül a Touch-nak van! A Classic kicsit fárasztobb hangu! A Touchnal ez nem jelentkezik! Jo hangja van a Touch-nak objektiven tekintve is!
Megkoszonnem, ha meg tudna ejteni az osszehasonlitast, szerdan kellene megvennem. Csak utcai hasznalatra kellene amugy. Hajlok a 2. generacios fele, az mar kiforrott darab lehet, kinott gyermekbetegsegekkel.
Hat szerdaig a rendszeremben csak a 2est tudnám kiprobálni a 3asra várni kéne egy hetet, mert otthon van, most pedig sulihelyemen vagyok! De a rendszer itt van, az nem gond! De egy Classic vs Nano, vagy egy Touch vs Nano összehasonlitást meg tudok ejteni szerdáig! Már az is valami!
Megkoszonnem, ha meg tudna ejteni az osszehasonlitast, szerdan kellene megvennem. Csak utcai hasznalatra kellene amugy. Hajlok a 2. generacios fele, az mar kiforrott darab lehet, kinott gyermekbetegsegekkel.
Hat szerdaig a rendszeremben csak a 2est tudnám kiprobálni a 3asra várni kéne egy hetet, mert otthon van, most pedig sulihelyemen vagyok! De a rendszer itt van, az nem gond! De egy Classic vs Nano, vagy egy Touch vs Nano összehasonlitást meg tudok ejteni szerdáig! Már az is valami!
Nekem van uj Classic, Touch, meg uj Nano is...a Nanonak a hangminöségéröl nem tudok nyilatkozni, viszont a legjobb hangja ezek közül a Touch-nak van! A Classic kicsit fárasztobb hangu! A Touchnal ez nem jelentkezik! Jo hangja van a Touch-nak objektiven tekintve is!
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Ja amugy a 3asrol azért nem tok nyilatkozni hangminöségben, mert a rendszeremben még nem hallottam, a társitott fülhallgatoval történö hallgatás alapján messzemenö következtetéseket nem vonnék le