De én már nem merek

Jól olvasom, hogy 2db notebook ethernet kábellel összekötve, és Ubuntu van rajtuk?siriusaudio írta: ↑2024.08.08., csüt. 16:01Üdv mindenkinek!
Új fejlesztésünk egyelőre munkanevén a Dual Streamer, egy két gépes konfigurációban (is) működő szoftveres lejátszó. Alkalmas saját zenék és stream szolgáltatók zenéinek lejátszására is. Az általam ismert és valaha kipróbált szoftvereket hangminőségben messze felülmúlja.
Részletek: https://siriusaudio.hu/index.php/2024/0 ... konverzio/
Köszi, akkor egyelőre a 32 est felteszem és próba
Na még egyszer.hodyka írta: ↑2024.08.02., pén. 15:35Így van, a 28-as rosszabb volt mint a 26-os, ezért félve rakok fel egy újabbat![]()
Az hogy újabb és több mindent tud az jó, de hangra nem biztos hogy jobb![]()
Így van, a 28-as rosszabb volt mint a 26-os, ezért félve rakok fel egy újabbat
Valamikor...
De a hardverkörnyezetek különbségeit nemcsak különböző proceszorgyártók és processzorgenerációk adják, van ott alaplap, RAM, SSD, HDD, ezekből megannyi modell, revízió stb... Szerintem könnyen belátható, hogy hová vezetne, ha minden változóval számolni szeretnénk, illetve főleg ha úgy gondoljuk, hogy ezek valamilyen módon mind befolyással lehetnek a hangra. Persze, ha valakinek ez okoz örömet...juliush írta: ↑2024.08.02., pén. 12:47Az ilyen, különbségeket drámai metaforákkal felnagyító vélemények mindig eszembe juttatják, hogy talán "egy pici sóval".![]()
Ugyanakkor erről felmerült bennem egy kérdés, amelyet még nemigen láttam itt boncolgatni (vagy csak elkerülte a figyelmemet):
Mennyire vehető komolyan a szoftverek "hangjának" összevetése az őket futtató hardverkörnyezet figyelembe vétele nélkül?
Van-e olyan tapasztalat, hogy bizonyos szoftververziók számára mintha optimálisabb üzemeltetési környezetet biztosít egyfajta architektúra, míg más verziók jobban ki tudják futni magukat egyéb "körítésen"?
Nem úgy lenne teljes a vélemény, ha mindig teljes PC-rendszerre vonatkoztatnánk, például azt mondanánk, hogy az adott szoftver xx.01.101 verziója jobban teljesít az Intel i7 5. generációs procijain, de a yy.02.302 már jobban megy a 12. generáción, ne adj Isten AMD-n? (Technológiák, eszközök, verziók tetszőlegesen behelyettesítendők!). Végül is a korábbi szoftververziók fejlesztése, "hangolása" (már ha volt ilyen), az akkor rendelkezésre álló architektúrákon történhetett.![]()
Az ilyen, különbségeket drámai metaforákkal felnagyító vélemények mindig eszembe juttatják, hogy talán "egy pici sóval".
Ha csak a hangi kvalitásokra fókuszálunk akkor a 26-os verzió egy kopott fejes szétdiszkózott pio 506-os deck a mostani verzióhoz képest.La_Valse írta: ↑2024.08.02., pén. 10:12Tiszteletem!
A kedvedért elővettem egy 26.0.106 változatot, ez volt kéznél.
Alapvető változások nem figyelhetők meg, ha csak a levegő mozgatására használjuk a programot.
Bizonyos időközönként számozást váltanak, a következményekkel együtt. Ők ezt az üzleti modellt
követik.
A WDMDriver, az ASIODriver változott, a Plugins dll-ek újraírva. Bekerült a formátumok közé az Opus
veszteséges tömörítésű hangformátum, de ez engem hidegen hagy. Úgy hogy aggodalomra semmi ok.
Tiszteletem!
Én még a 26.0.103-at használom megelégedettséggelkakaox írta: ↑2024.08.01., csüt. 18:50Köszi az infót La_Valse!
![]()
https://yabb.jriver.com/interact/index. ... 186.0.html
Már kipróbálható egy kezdetleges állapotban lévő 33-as, aki szeretné telepíteni itt a lehetőség!
Még nem volt időm az új verziót kipróbálni, de hamarosan nekiveselkedem...![]()
Köszi az infót La_Valse!
Igen, de Jim nem egy egyszeruen mukodo srac :)adamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:53Bszéltél a fejlesztővel személyesen?wittao írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:50Belefáradtam a sráccal való vitatkozásba, mondtam, hogy az elméletei alapján már régen tönkre kellett volna mennie minden stream-szolgáltatónak. Ehhez képest átléptük idén már a 800 millió fizető stream felhasználót és 1mrd fölött van a felhasználók trial verziókkal együtt...adamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:47
2024-ben kizárni a streaming szolgáltatókat egy lejátszóból eléggé önsorsrontó egy gondolat...
A tabletes távirányító programja a legjobbak közül való, a többi az nagyon véleményes...
Bszéltél a fejlesztővel személyesen?wittao írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:50Belefáradtam a sráccal való vitatkozásba, mondtam, hogy az elméletei alapján már régen tönkre kellett volna mennie minden stream-szolgáltatónak. Ehhez képest átléptük idén már a 800 millió fizető stream felhasználót és 1mrd fölött van a felhasználók trial verziókkal együtt...adamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:472024-ben kizárni a streaming szolgáltatókat egy lejátszóból eléggé önsorsrontó egy gondolat...
Belefáradtam a sráccal való vitatkozásba, mondtam, hogy az elméletei alapján már régen tönkre kellett volna mennie minden stream-szolgáltatónak. Ehhez képest átléptük idén már a 800 millió fizető stream felhasználót és 1mrd fölött van a felhasználók trial verziókkal együtt...adamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:472024-ben kizárni a streaming szolgáltatókat egy lejátszóból eléggé önsorsrontó egy gondolat...
2024-ben kizárni a streaming szolgáltatókat egy lejátszóból eléggé önsorsrontó egy gondolat...wittao írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:45Mintha kezdenének kicsit fáradni a srácok...La_Valse írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:43Csak ezt láttam, NEW: Playing Now Popupadamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:35Amennyire követtem lassan 10 éve nem sok minden változott. Ígértek most valami eget rengetőt?
Ők a finanszírozás ilyen formáját választották.
Mintha kezdenének kicsit fáradni a srácok...La_Valse írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:43Csak ezt láttam, NEW: Playing Now Popupadamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:35Amennyire követtem lassan 10 éve nem sok minden változott. Ígértek most valami eget rengetőt?
Csak ezt láttam, NEW: Playing Now Popupadamthebrave írta: ↑2024.07.29., hétf. 12:35Amennyire követtem lassan 10 éve nem sok minden változott. Ígértek most valami eget rengetőt?
Amennyire követtem lassan 10 éve nem sok minden változott. Ígértek most valami eget rengetőt?
Szia ThorSteinar!