Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2903

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Re akvapar: a kis képen lévő összeállitás a forgalmazónál kb2 x annyiba került mint a stabiS/stogi S.Ezzel a párositással probizzott a Kuzma cég egy olyan lépést meglépni mint amilyen volt a LINN-nél az Axis,vagy a Roksan-nál a Radius,vagyis egy megfizethetöbb lemezjátszót piacra dobni,mivel a nagy tesót az audifil világ befogadta,árak elmentek az egek alá a hirnév végett...
Ne keverjük azt,ezzel,please:

Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: csövi »

Re csövi:A képen ha jó látom,a már kitelepitett PSU-os változat van,ezek már a késöbbi példányok.Ha rajta van a Stogi is,egy komoly,nagyon jóhangú párositás,jó ár/értékmutatóval.Vetélytársai használtban is drágábbak.
Én lecserléném a Stabi S-t arra...
Sok szerencsét...

igem külön szabályozható 33/45 táp és StogiRef. kar van rajt.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Nu emberek, Van valakinek tapasztalata Kuzma lemezjátszókkal, mennyivel másabb lehet a régi fa stabi mint az új StabiS ? Előrelépés lenne cserélni?
Na akkor ide a elhangzott személyesen is.
Szerintem:Visszalépés.

Rendben kösz a véleményt de mindenkép meghallgatom itthon csak a kíváncsiság.
majd beszámolok róla ha érdekel valakit.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2903

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Re csövi:A képen ha jó látom,a már kitelepitett PSU-os változat van,ezek már a késöbbi példányok.Ha rajta van a Stogi is,egy komoly,nagyon jóhangú párositás,jó ár/értékmutatóval.Vetélytársai használtban is drágábbak.

Én lecserléném a Stabi S-t arra...
Sok szerencsét...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 11

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: DDL »

a hajó mozgásának nincs hatása a finoman belőtt lemezjátszóra?
A Queen Elizabeth II-őn a LINN KNEKT multiroom rendszere üzemel.

Lehet, hogy van LP 12 is, de arról nem tudok.
Egy akkora hajó olyan tehetetlenségű már, hogy nem hinném, hogy bármiféle himbálódzása lenne még erős hullámzásban is. Különben a sok utas mind tengeri beteg lenne.
Ők meg nem azért mennek oda, hogy szenvedjenek.

Hg

A több százezer (millió) tonnás vízkiszorítású tankerek meg nyílván töppedt bárkák a Queen Elizbeth II-höz képest. Mert azok bezony hibálóznak, hánykolódnak. Olykor még ketté is törnek.

Üdv: DDL

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Blaupunt CP-2990 cd játszó

Pioneer N50A hálózati zene

Cayin MT-35 erősítő.

ProAc Response 2.5 hangdoboz.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1509

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Nu emberek, Van valakinek tapasztalata Kuzma lemezjátszókkal, mennyivel másabb lehet a régi fa stabi mint az új StabiS ? Előrelépés lenne cserélni?
Na akkor ide a elhangzott személyesen is.
Szerintem:Visszalépés.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Gézapala »

Barátom, Naimpala! 
"Kit érdekel Itthon senki nem fog venni ennyiért lemezjátszót még ha az isteni Linn csinálja akkor sem.."

Hidd el nem mindenki olyan csóró, mint te - még itthon sem.
Ne magadból indulj ki!

És tényleg ne aggódj az LP12 SE hazai forgalmazása miatt.

Részemről a "társalgást" veled befejeztem.

Nem kívánom tovább terhelni az AVX szerverét a dühödt kirohanásaidra adott válaszaimmal.

Hg

Ez az utolsó beírásom ebben a témában

Elárulom hogy évente több mint 2 darab LINN Sondek LP12 SE t tudnék venni
De tőled akkor sem vennék ha ingyen adnád. Ennyire pofátlan bunkó erőszakos kereskedővel rég nem telálkoztam

Igazából nem is értem miért engedik azt hogy bepofátlankodjanak a kereskedők ide és a saját méregdrága cuccikat itt reklámozzák?

Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji

Vendég

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na figyelj Öcsi!

Az rendben van hogy felfedezted magadnak az AVX fórumot , és vagy olyan pofátlan hogy 11-15 beírás után zöldfülüként elkezded a saját cuccaidat isteníteni
Jó lenne ha visszavennél arcodból mert nem tudod kivel kötekedsz

Nem lehecc ilyen lökött.
Mi a joisten köze wan a hozzáértésnek ahhoz, h walaki milyen régen irkál ide?

Azért mert itt zödfülü, azért csak legyen itt ö is.
Legalább egyensulyozza a már régebben ide irkálo nagykereskedök ömlengését...
Xal inkább tapsolj, h megjött.

Különben ki wagy te?
Szwsz pont olyan nick, mint itt akárki más.

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: H G »

A Queen Elizabeth II-őn a LINN KNEKT multiroom rendszere üzemel.

Lehet, hogy van LP 12 is, de arról nem tudok.
Egy akkora hajó olyan tehetetlenségű már, hogy nem hinném, hogy bármiféle himbálódzása lenne még erős hullámzásban is. Különben a sok utas mind tengeri beteg lenne.
Ők meg nem azért mennek oda, hogy szenvedjenek.

Hg

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Barátom, Naimpala!

"Kit érdekel Itthon senki nem fog venni ennyiért lemezjátszót még ha az isteni Linn csinálja akkor sem.."

Hidd el nem mindenki olyan csóró, mint te - még itthon sem.
Ne magadból indulj ki!

És tényleg ne aggódj az LP12 SE hazai forgalmazása miatt.

Részemről a "társalgást" veled befejeztem.

Nem kívánom tovább terhelni az AVX szerverét a dühödt kirohanásaidra adott válaszaimmal.

Hg

close652
Beköltözött
Beköltözött

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: close652 »

system

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Az F1 eredménytől függetlenül jó kis verseny volt!!!
Nekem nem tetszett.
Alonso egy agyament pali.
A boxutcában is majdnem karambolozott, nem is értem, miért nem büntették meg.
A már előtte lévőnek és a sávban haladónak majdnem nekiment, mikor kihajtott tankolás után.

Mindegy, cirkusz az egész.
A népnek meg vér kell és ezt Alonso (Hamilton is) előbb, utóbb szolgáltatni fogja.

Hg

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lemezjátszó

Gézapala alias NAIM! 
Mivel olyan magasságokról (és termékekről) mondasz véleményt, amire még csak rálátásod sincs, csak az elkötelezettségedből adódó előítélet, vak düh, vagy irigység vezeti tolladat, így információ tartalma beírásaidnak egyenértékű a nullával.

De nyugodtan köpködj (bocsánat, de ez az igazság) csak a LINN-re, az attól még vidáman létezik.
Léted és véleményed számára egyenértékű a nullával.

Azért csak úgy halkan kérdezném meg, mikor jártál a Queen Elizabeth II-őn, vagy a Windsor Palotában, ahol hallottad a LINN KNEKT rendszert, esetleg valamelyik szuperjachton vendégeskedtél Monaco-ban? (És reklám demókra vitték oda őket, hanem fizettek értük! A királyi család is!!!)
Különben honnan tudnád a hangminőségét megítélni?
(attól tartok LP12 SE-t is csak képen láttál - jó esetben)

Legyen szép napod!

Huszti Gábor
LIMAR

Na figyelj Öcsi!

Az rendben van hogy felfedezted magadnak az AVX fórumot , és vagy olyan pofátlan hogy 11-15 beírás után zöldfülüként elkezded a saját cuccaidat isteníteni
Jó lenne ha visszavennél arcodból mert nem tudod kivel kötekedsz

Én nem vádaskodtam csak megjegyeztem hogy az eredeti 79 Fontos árhoz képest
nagyon nagyon elszálltak Linnnéknél az árak.

Ja hogy havonta száz darabot csinálnak? Kit érdekel Itthon senki nem fog venni ennyiért lemezjátszót még ha az isteni Linn csinálja akkor sem

Ez a vélemény a sajátom de még az angol újságok is megjegyezték
Pl HiFi World hogy nagyon drága Pedig náluk 5 font a minimálbér óránként

A te léted meg 15 beírása után a dupla nullával egyenlő
F@szt sem érdekli hogy mi van a Queen Elizabeth hajón mert senki nem hallgat ott zenét hanem az othonában

Pioneer PD9700 CD játszó
Heybrook HB3
Infocus In72 proji

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Nekem nem tetszett.
Alonso egy agyament pali.
A boxutcában is majdnem karambolozott, nem is értem, miért nem büntették meg.
A már előtte lévőnek és a sávban haladónak majdnem nekiment, mikor kihajtott tankolás után.

Mindegy, cirkusz az egész.
A népnek meg vér kell és ezt Alonso (Hamilton is) előbb, utóbb szolgáltatni fogja.

Hg

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Na ez most nem jön össze, kiesett Raikönen és a Ferrari és kicsit idegesít a dolog.
Írni is meg szurkoln. Nehéz.

Szóval:

És NEM reklám demókra vitték oda őket, hanem fizettek értük!

Hg

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

(És reklám NEM demókra vitték oda őket, hanem fizettek értük! )

Így akartam írni.

Hg

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Gézapala alias NAIM!

Mivel olyan magasságokról (és termékekről) mondasz véleményt, amire még csak rálátásod sincs, csak az elkötelezettségedből adódó előítélet, vak düh, vagy irigység vezeti tolladat, így információ tartalma beírásaidnak egyenértékű a nullával.

De nyugodtan köpködj (bocsánat, de ez az igazság) csak a LINN-re, az attól még vidáman létezik.
Léted és véleményed számára egyenértékű a nullával.

Azért csak úgy halkan kérdezném meg, mikor jártál a Queen Elizabeth II-őn, vagy a Windsor Palotában, ahol hallottad a LINN KNEKT rendszert, esetleg valamelyik szuperjachton vendégeskedtél Monaco-ban? (És reklám demókra vitték oda őket, hanem fizettek értük! A királyi család is!!!)
Különben honnan tudnád a hangminőségét megítélni?
(attól tartok LP12 SE-t is csak képen láttál - jó esetben)

Legyen szép napod!

Huszti Gábor
LIMAR

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lemezjátszó

Tudod mennyibe került az LP 12 futómű amikor megjelent? 

Tudom. Azt viszont nem értem, hogy ez szerinted miért fontos. 35 évvel ezelőtt volt, és a Linn-nek még saját karja sem volt, Grace és Rega karokat használtak. Amikor 1997-ben én a saját használt példányomat megvettem a párizsi Linn képviseletnél, azon még Grace kar volt, amit kérésemre lecseréltek egy Ittok LVII-re. A Trampolin kivételével teljes upgrade-et kapott (új kardeszka, felfüggesztés, phonokábel és filc). A hangszedőmet beletették, az egész cuccot beállították, és mindezt 7800 francia frankért, ami akkor kb. 240 ezer forintnak felelt meg. Nagyon korrektek voltak és értettek ahhoz, amit csináltak, és ezt a cég el is várta tőlük. Ezért is lett nagy név a Linn.

Szerintem most se ér többet mondjuk 500 Fontnál  Csak a futómű kar meg minden nélkül

No ezt meg vajon hogy számoltad ki? Ld. Márkus László és a "Mi kerül ebben a fotelben..."

Ehez képest az ára nagyon el van túlozva

Na ja. EHHEZ képest igen. De a Linn megteheti. A kezdetben csak lemezjátszófutóműveket gyártó aprócska cég mára az Egyesült Királyság egyik legnagyobb "hifivállalata" lett, amely pl. multiroom rendszerek eladásából valószínűleg nagyságrendekkel nagyobb bevételre tesz szert, mint LP12-eladásokból. Már rég nem ez náluk a proritás, ami jól látszik abból is, hogy a kiállítások többségén az LP12-t már nem is demózzák, csak kirakják egy polcra, hogy a látogató lássa: a legenda él. Az pedig nem vitás, hogy a legendáért ma már igen borsos árat kell fizetni. De azt majd jól eldönti a kedves vásárló, hogy neki ez még megéri-e.

Hát igen arról még nem is beszéltünk hogy az ingó-bingó ide oda ringatózó instabil futóművet rendszeresen jó pénzért be is kell állíttani mivel enélkül nem fog rendesen működni (Lásd HFM tesztjét pl) Sejtem hogy ez magyarországon nem kerül sokba mivel a kereskedő a seggét is a földhöz veri hogyha nagy ritkán elad egy ilyen többmilliós futóművet és beigér hozzá egy két ingyen szervízt
Az árkülönbség azért fontos mert ekkora infláció nem volt Arról nem is beszélve hogy ekkora fejlesztés sem volt
Ugyanazt a régi Thorens TD 150 ről lekoppintott futóművet gyártják a mai napig
Jó jó tudom az újnak már a sasszija korrektebb (Heybrook TT2 nek 25 éve ilyen)
De az ár szerintem akkor is eltúlzott a majdnem 20 szoros ár. A benzin se lett 20x drágább pedig annak jócskánt felment az ára az elmúlt évtizedekben

Vegyük pl a Rega RB300 at annak se 20x os az ára Vagy a NAP 250 et
az se 20x annyiba kerül mint 20-30 éve

A multiroom az jó üzlet , hangról most inkább ne beszéljünk

Pioneer PD9700 CD játszó
Heybrook HB3
Infocus In72 proji

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

A kezdetben csak lemezjátszófutóműveket gyártó aprócska cég mára az Egyesült Királyság egyik legnagyobb "hifivállalata" lett, Dörmögi!

Ez így igaz.
Európa legnagyobb Highend/hifi gyártója a B&W.
Így természetesen a UK-ben is a LINN előtt van.
A LINN nem sokkal mögötte áll volumenben.
És mivel a tömeghifiben a LINN nem gyárt és forgalmaz, ezért ha csak a highend termékeket vesszük figyelembe, Európa legnagyobb gyártrója.
A két gyárában dolgozó több, mint 400 ember, 60 fejlesztőmérnök, a teljesen automatizált raktárbázisuk elképesztő teljesítményre képes. És ők mindent Glasgow-ban, házon belül gyártanak. Semmit nem adnak ki a kezükből, még a dobozok szitázását is az egyik gyáregységükben végzik, a porszóró helyiség közelében.

Külön részlegben folyik az LP12 gyártása. Még ma is havi 100db-ot gyártanak és értékesítenek. Ami azért a komplett LP12SE rendszer 14.500.-Eurós árát figyelembe véve azért nem kis teljesítmény.

hg

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Hg
Kicsit karcsú az lp választék a képen!
Csak a képen?
Kedves(?) merida!

Mivel még nem voltál nálam, nem láthattad, hogy a több mint 1000 LP és hasonló mennyiségű CD (vagy 200db SACD) a szoba másik részében található.

Ezeket már nem tudtam, hova tenni (amit a képen látsz).

Azért köszönöm a jóindulatú szösszenetedet.

Hg

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Tudom. Azt viszont nem értem, hogy ez szerinted miért fontos. 35 évvel ezelőtt volt, és a Linn-nek még saját karja sem volt, Grace és Rega karokat használtak. Amikor 1997-ben én a saját használt példányomat megvettem a párizsi Linn képviseletnél, azon még Grace kar volt, amit kérésemre lecseréltek egy Ittok LVII-re. A Trampolin kivételével teljes upgrade-et kapott (új kardeszka, felfüggesztés, phonokábel és filc). A hangszedőmet beletették, az egész cuccot beállították, és mindezt 7800 francia frankért, ami akkor kb. 240 ezer forintnak felelt meg. Nagyon korrektek voltak és értettek ahhoz, amit csináltak, és ezt a cég el is várta tőlük. Ezért is lett nagy név a Linn.

Szerintem most se ér többet mondjuk 500 Fontnál  Csak a futómű kar meg minden nélkül  
No ezt meg vajon hogy számoltad ki? Ld. Márkus László és a "Mi kerül ebben a fotelben..."

Na ja. EHHEZ képest igen. De a Linn megteheti. A kezdetben csak lemezjátszófutóműveket gyártó aprócska cég mára az Egyesült Királyság egyik legnagyobb "hifivállalata" lett, amely pl. multiroom rendszerek eladásából valószínűleg nagyságrendekkel nagyobb bevételre tesz szert, mint LP12-eladásokból. Már rég nem ez náluk a proritás, ami jól látszik abból is, hogy a kiállítások többségén az LP12-t már nem is demózzák, csak kirakják egy polcra, hogy a látogató lássa: a legenda él. Az pedig nem vitás, hogy a legendáért ma már igen borsos árat kell fizetni. De azt majd jól eldönti a kedves vásárló, hogy neki ez még megéri-e.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1509

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Sziasztok! 
Hangszedő vásárlás elött állok.
MM típusút keresek.
20-30 ezer forint körül szeretnék venni.
Tudtok ajánlani valami normálisat?

DENON DL 110 magaskimenetű MC, amely MM bemenetre köthető.

se ez- se az. az MM phonohoz gyenge a jele, ettől "lágyabb", "kellemesebb" MC-nek meg sok.

ennyi pénzen mezei MM-et kell és egy tisztességes phonot.

Grado vagy Goldring 1000-es széria

Ha ez így lenne, nem gyártanák évtizedek óta ezt a hangszedőt.
De szerencseré gyártják; nyílván nem csak a tesztpéldányokat tudták az évek alatt eladni.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lemezjátszó

A német LP magazin legújabb számában épp a mennybe menesztik az új Linn Sondek LP12 SE-t. A szám csak lemezjátszóknak van szentelve, többek között ProJect, Transrotor, Clearaudio, Music Hall, Simon Yorke és a már említett LP12 kerülnek terítékre.
Mit vártál? Az egyik legnagyobb hirdetőjükről nem fognak rosszat írni
És az árára mit írnak?

Hogy mit vártam? A mai hifisajtótól az esetek többségében nem sokat. De azért ennél árnyaltabb a helyzet. Nem tudom, mennyire ismered az LP magazint, de a beírásod alapján nem igazán értem, honnan veszed, hogy a Linn az "egyik legnagyobb hirdetőjük". Sok cég hirdet persze ebben az újságban (is), de direkt Linn hirdetést én még nem sokat láttam, mióta ezt az újságot (gyakorlatilag az első szám megjelenése óta) olvasom. Ja, hogy direkt erre a számra megkenték a tesztelőket? Persze ez is lehet, meg az is, hogy nem. Azt is hozzátenném, hogy többször kiemelik a teszt során, hogy az alapkivitelű LP12 nem szól olyan jól, mint a 14 ezer Euroba kerülő LP12 SE (az Akiva hangszedővel együtt). Az új SE verziónak ugyanis voltaképpen nem sok köze van a 35 évvel ezelőtti LP12-höz. És ez nemcsak a technikai kivitelben jelentkezik (az új SE modell azért már TERMÉKNEK tekinthető), de az LP12 SE hangja is nagyon eltér az elődje(i) hangjától. Azt, hogy ez hogyan illeszkedik a klasszikus Linn-rajongók ízléséhez, vagy attól inkább eltérő-elkülönülő irányvonalat képvisel, nehéz megmondani. Érzésem szerint a Linn az LP12 SE-vel az új high-tech irányzatokkal kívánta felvenni a versenyt (mert furcsa módon manapság nagyon sok cég szinte kötelességének érzi, hogy az új trendi irányzatot, az LP-hallgatást meglovagolja), ami viszont a klasszikus LP12 rajongóknak nem biztos, hogy tetszeni fog. És nemcsak az ár, hanem a hang miatt sem. Ezt pedig úgy mondom, hogy 9 évig volt LP12 az analóg forrásom, és az új SE változatot is hallottam már.

Kevesebb mint 100 Fontba!!! Szerintem most se ér többet mondjuk 500 Fontnál
Csak a futómű kar meg minden nélkül
Hát igen a nevet meg a reklámokat meg kell fizetni kérem

Pioneer PD9700 CD játszó
Heybrook HB3
Infocus In72 proji

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”