Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Ezek valahol ki vannak állítva?
Ha igen,nyugodtan írd be az elérhetőséget.
IGEN!! DE SAJÁT CÉLRA
Kazettás deckek
2.
Ezek valahol ki vannak állítva?
Ha igen,nyugodtan írd be az elérhetőséget.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kazettás deckek
5DB HITACHI
Kazettás deckek
HITACHI
Kazettás deckek
a képeid beszédesek... nem ismerem a z-7000 decket, látványos de nekem nem tetszik. valószinüleg saját cuccok lehetnek és ha így van gratulálok hozzá, sokat költöttél rá komolyan gondolod a magnózást sok egészséget kívánok neked hozzá és örülök, hogy megismerhetlek és beszéltünk is, bár ott egy pici szálka maradt és nem azért mert nem vetted meg hanem nem szóltál azóta sem semmit arra a témára. sebaj már nincs meg én túlléptem rajta. kazetták ide-magnók oda de van-e olyan felvételed amitöl a hajam égnek áll? nekem bizony van és éppen ma-xg90 kazin. de,,, xlr-en lett átvéve ezért ezt a minőséget szerintem semmilyen rca-s összekötéssel nem lehet elérni. meghallgattam, egyformán szól a cd játszóval a deck ezzel a kazival még picit cincogóbban is pedíg a cd játszó sem akármi. az ma-xg röl még annyit, hogy szerintem a kazettaház szalagvezető betétjén a szélediszóúken lehet érdesség gyárilag és vagy túl erősen nyomja a lapka a -vastag- szalagot a fejre, továbbá túl merev lehet az alapszalag vagy mi a szösz. éles vágások mintha késsel lenne végigszántva úgy néznek ki már akár egy lejátszás után is, többféle magnóban használva is ezt tapasztaltam.
tam pici szálka ---- Én 2db-ott vettem 15ezerért el is adtam a Vaterán egyiket ,a másikat meghagytam dísznek HITACHI!! A műanyag fogaskerekek és a hangja sem fogott meg inkább HITACHI -2200M & 5500M & 909 !!
XLR-----van DAT -CD-ÉS DECKEM + erősítő IS ami xlr-es
Ami nekem tetszik és hangban is jó nem sorolnám fel ezért is van 300db készülékem
Kazettás deckek
Teac z-7000
Kazettás deckek
az egyik legjobb kazi ha van hozzá magnód és forrásod-kábeled zenéd is ami kiszolgálja a tudását de sajnos az összes hibás -nagyon csíkosodik, mechanikai hibák- hiába a hang engem ez zavar-t ezért inkább átmentem sony super metal master-re ami kb. 4x drágább volt mint az ma-xg és elméletileg a legjobb kazi. a vertex-et nem mondogatnám mert az ritka, de azért jó az is.
Nekem az első TDK MA-XG90 kazit az első pillanatban begyűrte a Pio deckem. Soha semmilyen más szalagot nem gyűrt.
A 60 percesekkel már nem volt ilyen gond. Főleg a 90 percesnél valóban hamar jelentkeztek a nyúlási csíkok is.
Később a cégnél, ahol autohifi mechanikákat gyártottunk, MA-XG60 és Sony Metal Master 45 volt a tesztkazetta.
Nyilván a 45 perces szalag sokkal masszívabb volt a vastagsága miatt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Kazettás deckek
itt is lehet válogatni
Kazettás deckek
AKAI
Kazettás deckek
AKAI
Kazettás deckek
AKAI RETRO
Kazettás deckek
lehet, hogy kár volt ezeket eladnom...
Jó kazik voltak, nekem is van belőle vagy 50 db
Kazettás deckek
Egy jó kazim 1988-ból
Szia
esetleg nincs 1db-ebből az agfa metálból amit cserélnél másra???
Kazettás deckek
Szép estét!
http://www.ebay.de/itm/Vintage-FAIR-MAT ... 2977wt_932
Made in Singapore, de nagyon ismerősek a gombok...
Kazettás deckek
TDK MA-C 1988
Kazettás deckek
Hitachi 1988 (nem a legjobb kazi)
Kazettás deckek
Sony 1988-ból
Kazettás deckek
Egy másik szintén 1988-ból
Kazettás deckek
Egy jó kazim 1988-ból
Kazettás deckek
szia, nekem megfelel. holnap csörgök. üdv c
Jajj de szép ez a Dual C 824-es vagy tévedtem?