Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple számítógépes zenehallgatáshoz
Igen, ma találkoztam az Apple egyik (új) illetékesével és ajánlottam a figyelmébe a problémát. Adjunk neki egy-két napot a válaszadásra.
Igen nagy köszönetem érte!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Tegnap küldtem egy mailt. Megérkezett?
Igen, ma találkoztam az Apple egyik (új) illetékesével és ajánlottam a figyelmébe a problémát. Adjunk neki egy-két napot a válaszadásra.
Tegnap küldtem egy mailt. Megérkezett?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
A legújabb v2.0.1 nem frissít firmware-t.
A control panel elindításakor meg fogja nézni a firmware verziót attól függően, hogy az upg ellenerzése hogyan van beállítva és ha van újabb, akkor frissít, nem tudom, hogy milyen fw-t használ fis_5691, a TCNear cpl System Settings menüjében a Check software updates rovatban lehet beállítani milyen sűrűn ellenőrizze az upgradet. SZVSZ a jelenlegi legfrissebb firmware a 3.1.0.107.
Ja, igen! Szóval a v2.0-hoz képest gondoltam. Nekem az volt előtte fent.
A control panel elindításakor meg fogja nézni a firmware verziót attól függően, hogy az upg ellenerzése hogyan van beállítva és ha van újabb, akkor frissít, nem tudom, hogy milyen fw-t használ fis_5691, a TCNear cpl System Settings menüjében a Check software updates rovatban lehet beállítani milyen sűrűn ellenőrizze az upgradet. SZVSZ a jelenlegi legfrissebb firmware a 3.1.0.107.
Ja, igen! Szóval a v2.0-hoz képest gondoltam. Nekem az volt előtte fent.
Letölthető a Konnekt végleges 2-es szoftvere végre Mac-re és PC-re is:
http://www.tcelectronic.com/konnektsoftware
Feltettem, majd eltűnt a Midi, (editáló progam hibát jelzett), audio midi options = connections error, majd force quittel sem tudtam kilepni a TC Konnektből...
Biztosan valamit rosszul csinálok.
Hogyan tudom a midit visszaállítani?
Majd lefagyott az itunes és kicsit később a gép is, hard reset - most legalább újra szól a zene, meg megy a gép.
Meg sem merem nyomni a mid részt...
uninstalláltad előbb a régebbi drivert? ha nem, akkor érdemes újratelepíteni az új drivert, hogy előtte uninstallálod a régit (Konnekt kikapcsolva), majd jön az új driver, Konnekt még mindig kikapcsolva, aztán restart, Konnekt bekapcsol és lehet hogy csinál egy firmware frissítést is, gép utána restart és mennie kellene. Ha érthető volt, amit írok ...
Feltettem, majd eltűnt a Midi, (editáló progam hibát jelzett), audio midi options = connections error, majd force quittel sem tudtam kilepni a TC Konnektből...
Majd lefagyott az itunes és kicsit később a gép is, hard reset - most legalább újra szól a zene, meg megy a gép.
Meg sem merem nyomni a mid részt...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Tedd vissza a régi frontrowt. Én már megtettem.
én is
Ez lesz... koszi.
File - Add to library - Choose - kijelölöd a könyvtárat. Előtte állítsd be, hogy ne másolja át a file-okat, ha nem akarod a teljes file-okat is bemásolni.
Jah, hat jobb lenne ha lenne vmi finderbe integralt rovidparancs, vagy a services menuben vmi... de vegul is igazad van igy is jobb mint cibalgatni az ablakokat es mappakat
én is
iTunes kerdes: nincs valami trukk arra, hogy hogyan lehet a iTunes music libraryhez egyszeruen hozzaadni lemezeket (foldereket)? Ugy ertem, hogy nem drag+droppal, hanem valami bill kombinacioval vagy barmi? Laptopon egyszerubb lenne mint a touchpaddel buveszkedni meg az ablakokat kicsinyitgetni-nagyitgatni.
Es meg: az uj fronrowban nem lehet eltuntetni valahogy a cd boritokat? Igy tul picik a szovegek...
File - Add to library - Choose - kijelölöd a könyvtárat. Előtte állítsd be, hogy ne másolja át a file-okat, ha nem akarod a teljes file-okat is bemásolni.
iTunes kerdes: nincs valami trukk arra, hogy hogyan lehet a iTunes music libraryhez egyszeruen hozzaadni lemezeket (foldereket)? Ugy ertem, hogy nem drag+droppal, hanem valami bill kombinacioval vagy barmi? Laptopon egyszerubb lenne mint a touchpaddel buveszkedni meg az ablakokat kicsinyitgetni-nagyitgatni.
Es meg: az uj fronrowban nem lehet eltuntetni valahogy a cd boritokat? Igy tul picik a szovegek...
Új Macbook Pro modellek várhatók hamarosan állítólag, jelenleg akció van a meglévőkre idehaza is.
http://www.macrumors.com/2008/02/03/new ... inventory/
Így messzíről azt mondanám, lehet hogy az Altmann ADC jobb, bár nem ilyen szép az is igaz.
Azért ennek a cégnek némileg több referenciája van a szakmában, hogy csupán külsőleg itéljük meg. No meg az Altmannak is meg vannak a maga határai. Ettől még jó persze... csak kár, hogy nincs rajta firewire csati.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Állítólag ...
Egy hangmérnök cimborám lehet, hogy ráteszi a kezét egy ilyenre. Akkor talán meg is hallgathatom...
Így messzíről azt mondanám, lehet hogy az Altmann ADC jobb, bár nem ilyen szép az is igaz.
Állítólag ...
Egy hangmérnök cimborám lehet, hogy ráteszi a kezét egy ilyenre. Akkor talán meg is hallgathatom...
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Állítólag ez egy "high-end"stúdió AD/DA átalakító.
Kár, hogy nincs magyarországi forgalmazója...
Jó lenne megfülelni!
Állítólag ...
Jó lenne megfülelni!
Tényleg jó lenne megfülelni, bár £2899.99-ért....
Jó lenne megfülelni!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog