Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elektroncső topik {___]=
Elektroncső topik {___]=
6Н23П-EB -ez az orosz ipari megfelelője a ECC88-nakNagyobb meredekség, kisebb zaj, kisebb mikrofónia.
Több, mint 20000h üzemidő stabilizált fűtés esetén.
koszi ez jól hangzik és van is olyanom. Majd kipróbálom akkor.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5149
Elektroncső topik {___]=
6Н23П-EB -ez az orosz ipari megfelelője a ECC88-nak
Nagyobb meredekség, kisebb zaj, kisebb mikrofónia.
Több, mint 20000h üzemidő stabilizált fűtés esetén.
Elektroncső topik {___]=
1. tud valaki JOBB alternatívát E88CC helyett elofokba??
2. Ha nincs felirat a csovon honnan tudom meg mi a típusa? Létezik valamilyen metszet ábra a neten amivel a felirat nélkuli csovet osszehasonlítom és kiderul a típusa? Esetleg valamilyen trukk erre vonatkozólag? Ez arra az esetre kell ha nincs szakember a kozelben, illetve az illeto nem ért a csovekhez (mint pl.: én)
1. Az attól függ, hogy az E88C csövet melyik gyártó gyártotta. Ugyanolyan típusú, de különböző gyártók által jegyzett csövek hangminősége nagymértékben különbözhet.
2. Alapvetően sehonnan. Vannak bizonyos felismerhető konstrukciós ismérvek pl. a Telefunken csövek esetében, amelyek megkönnyítik az azonosítást, de ez inkább a kivételt képezi.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Elektroncső topik {___]=
A fogyasztast is ki lehetne vesezni, engem erdekelne. Milyen kapcsolassal, milyen csovek, mennyit, miert, hany Volt hany Amperen (konkret peldak), mennyibe faj 1 ora zenehallgatas, ilyenekre gondoltam.
Elektroncső topik {___]=
mindjárt fel is raknék két kérdést, hogy ne unatkozzunk
1. tud valaki JOBB alternatívát E88CC helyett elofokba??
2. Ha nincs felirat a csovon honnan tudom meg mi a típusa? Létezik valamilyen metszet ábra a neten amivel a felirat nélkuli csovet osszehasonlítom és kiderul a típusa? Esetleg valamilyen trukk erre vonatkozólag? Ez arra az esetre kell ha nincs szakember a kozelben, illetve az illeto nem ért a csovekhez (mint pl.: én)
Elektroncső topik {___]=
Udv mindenkinek!
Azthiszem ilyen topik még nincs ezért nyitottam egyet. Ha még is lenne akkor bezárom, csak szóljatok.
A topik temája adott!
Márkák, típusok, azonos típusok de kulonbozo márkák kozotti kulonbségek, hasznos infók úgy általában a csovekrol, alternatívák, élettartam, minden ami fontos lehet!
Hozzáértok, egyéni tapasztalattal rendelkezok infórmáció tartalmú hozzászólásait illetve érdeklodok kérdéseit IDE VÁRJUK!
FONTOS! Ez nem az a topik ahol a csoves kontra tranzisztor temát kéne feszegetni. Itt az elektroncsövek vannak a reflektor fényben!!!